Architect Alphen

Ben jij opzoek naar een professionele architect in Alphen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Alphen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Alphen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Alphen gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Alphen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Alphen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wamel, Boven Leeuwen en Beneden Leeuwen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Alphen

Wil je aan de slag met een competente en deskundige architect in Alphen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je aan een juiste architect in Alphen, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen wij je waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de grootste verschillen tussen meerdere architecten. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Alphen gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Alphen. Een architectenbureau in Alphen heeft doorgaans meerdere diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Dikwijls heeft een architectenbureau in Alphen meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het bespreekbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Alphen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Alphen – Voor een bijzondere ervaring

Je kunt naast een architectenbureau in Alphen ook overwegen om voor een zelfstandig architect in Alphen te gaan. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je vaak net wat specifieker. Dit is het ogenblik waarop een architect gezocht wordt in Alphen die volkomen autonoom met zijn eigen stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. Met ons netwerk in Alphen hebben wij steevast wel een architect die past bij wat je zoekt. Zo is er altijd een architect te vinden om je project tot een aantrekkelijk einde te brengen. Daarbuiten is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend meerdere architecten in Alphen naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Alphen nodig: de beste designers

Er zitten verschillende belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Alphen voor je kan bewerkstelligen. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer ontzettend gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Alphen zal immers exact weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Alphen beslist de beste optie. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over bijvoorbeeld de inrichting van het bedrijfspand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere aangelegenheden, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Alphen.

Nu interieurarchitect uit Alphen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Alphen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Alphen maakt jouw leven aantrekkelijker

Wanneer je de binnenkant van je woonhuis zo fraai mogelijk wilt maken dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je vaak veel beter uit wanneer je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Alphen is doorgaans gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Met een binnenhuisarchitect in Alphen straalt je huis een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Alphen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Alphen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Alphen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Alphen – voor een knappere tuin

Wil je binnenkort je tuin eens stevig onder handen nemen? Overweeg dan beslist eens een tuinarchitect in Alphen. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een schitterend resultaat waar je nog veel jaren vreugde van zult hebben. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Alphen houdt rekening met jouw persoonlijke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Alphen om te kijken wat de opties zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Alphen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Alphen – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het doorgaans een heel goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt indien je een goed beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Alphen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, op die wijze ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je prijzen van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Alphen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Alphen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Alphen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Alphen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Alphen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Alphen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Alphen

Origineel en uitvoering super

28 mei 2023

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was speciaal! Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. Het schakelen ging snel en de prijs was oprecht.

- Joyce Jonker

Meerdere ontwerpen op maat

27 mei 2023

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Er werd prima naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Onwijs behulpzaam en met bevlogenheid hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Tamara Bosman

Competent

14 mei 2023

Ongeveinsd en vakkundig advies na vlug ontvangst van de offertes. Logisch en duidelijk projectplan gekregen. Offertes aanvragen en met elkaar vergelijken is een slim idee.

- Rutger Mulder

De omzetting van onze wensen naar praktijk: Top

13 mei 2023

De prijs was mooi en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Christiaan Wolters

De afhandeling was super

30 april 2023

Wij hebben een mooie rondleiding gekregen in de showroom. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Judith Koning

Ziet er opnieuw netjes uit

24 april 2023

Ons pand was wel weer aan een nieuw uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt erg soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de hulp vanuit de architect verliepen fantastisch.

- Vincent Jacobs

Zo geregeld

22 april 2023

Offertes vlug ontvangen van een aantal tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep volgens gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was enorm zorgvuldig uitgewerkt.

- Leonie de Ruiter

Fijn op de hoogte gehouden

11 april 2023

Kregen een scherp aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierna ook heel soepel.

- Pascal Kuipers

Vakman!

3 april 2023

Vakmanschap en specifieke benaderingswijze tegen een eerlijke prijsstelling.

- Monique Kuijpers

Uitgelichte architecten uit Alphen

Buro Otto B.V.

Burgemeester van Erpstraat 20a
5351 AW Berghem
Nederland

0412 402 999
https://buro-otto.nl/

KruitKok Landschapsarchitecten

Raadhuislaan 2A
5341 GM Oss
Nederland

06 15420190
http://www.kruitkok.nl/

Calculatie- en Adviesburo van Zuylen

Marcellis Gremmenstraat 9
5367 AH Macharen
Nederland

0412 492 992
http://www.burovanzuylen.nl/