Architect Amen

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw ontwerpen in Amen?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Amen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Amen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Amen gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Amen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Amen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Eleveld, Deurze en Geelbroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Amen

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Amen? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de geschikte professional die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en ontwerp. Door het overweldigende aanbod is het dikwijls complex om de passende kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Amen. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken indien je voor een architect in Amen wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze site.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Amen gezocht? Waar let je op?

Doorgaans begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Amen. Een architectenbureau in Amen heeft over het algemeen een aantal diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Amen beschikt over architecten met diverse expertises, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die precies weet wat jij nodig hebt voor jouw klus. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het een optie om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Amen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Amen – Voor een unieke ondervinding

Als er een architect in Amen gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich vooral puur op de inrichting en deze zal dikwijls geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en specialisme. De architect in Amen zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben allemaal dus een geheel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Amen nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Zelfs in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Amen van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Amen in te schakelen. Een interieurarchitect in Amen is perfect op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woonhuis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, attractief en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Amen.

Nu interieurarchitect uit Amen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Amen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Amen maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de inrichting van je pand straks eens fors onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch is het resultaat gemiddeld vele malen beter als je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Amen is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Met een binnenhuisarchitect in Amen straalt je huis een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Amen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Amen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Amen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Amen – voor een mooiere tuin

Jij zoekt mogelijk ook naar een tuinarchitect? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de passende persoon voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een kundige tuinarchitect in Amen in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de persoon die exact aansluit bij wat je zoekt.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Amen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Amen – Stel een offerteaanvraag op!

Om de bedragen van een architect in Amen scherp te krijgen is het altijd slim een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het raadzaam dat je genoeg duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Wanneer een architect uit Amen specifieke werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag nu nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Amen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Amen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Amen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Amen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Amen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Amen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Amen

Tuin ziet er weer top uit

10 juli 2024

Eerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al vlot aan de slag. Met name de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Jelle van Dam

Een opzet op maat

4 juli 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Vanessa Dekker

Betaalbare deugdelijkheid

23 juni 2024

Er werd energiek ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. Het inkomende licht was de inspiratiebron van het plan en is geweldig mooi geworden. Kosten technisch prima.

- Klaas Martens

Tevreden

15 juni 2024

We kregen al snel het idee toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. De offerte was scherp plus wij hadden vlug reacties.

- Vanessa van Beek

Vlug ontvangst offertes

10 juni 2024

De offertes waren ontvangen en binnen aanzienlijk korte duur een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken plan. Snel hadden we een concrete offerte en planning binnen. Aan te raden.

- Franciscus Vermeulen

Vlug gegaan!

7 juni 2024

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt schitterend geworden!

- Marleen Evers

Vakbekwaam

30 mei 2024

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Glashelder en duidelijk projectplan ontvangen. Offertes aanvragen en met elkaar vergelijken is een intelligent idee.

- Gerrit de Jong

Leuk contact

23 mei 2024

Prettig in het contact en een aardig uurtarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Marije Dekker

Geweldig ontwerp

13 mei 2024

Ontwerp was prachtig en hebben een mooi tarief gekregen. Het contact verliep vlug.

- Deborah de Ruiter

Uitgelichte architecten uit Amen

AP-Interieurarchitect.nl

Oosterhoutstraat 9B
9401 NA Assen
Nederland

06 30174938
http://www.ap-interieurarchitect.nl/

Veldkamp Installatietechniek

Roegoorn 10
9403 NP Assen
Nederland

0592 345 773
http://www.vi-assen.nl/

Advance Projectadviseurs

Winkler Prinsstraat 11
9403 AZ Assen
Nederland

0592 707 047
http://www.advanceprojectadviseurs.nl/