Architect Bakhuizen

Wil jij een top architect uit Bakhuizen die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Bakhuizen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Bakhuizen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Bakhuizen gezocht?

Een architect in Bakhuizen vinden

Architect Bakhuizen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bakhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Koudum, Warns en Kolderwolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Bakhuizen

Wil je aan de slag met een competente en kundige architect in Bakhuizen? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wij helpen je aan een goede architect in Bakhuizen, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen wij je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de voornaamste verschillen tussen verscheidene architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Bakhuizen gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Bakhuizen. Als je op zoek bent naar een partij die verschillende disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Bakhuizen aan het juiste adres.

Dikwijls heeft een architectenbureau in Bakhuizen meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Tevens is het mogelijk dat een architectenbureau in Bakhuizen je een beter tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Bakhuizen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Bakhuizen – Voor een unieke ervaring

Je kunt bovenop een architectenbureau in Bakhuizen ook afwegen om voor een zelfstandig architect in Bakhuizen te gaan. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je dikwijls net wat specifieker. Dit is het moment waarop een architect gezocht wordt in Bakhuizen die echt zelfstandig met zijn persoonlijke stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. Wij hebben immers een uitgebreid netwerk van architecten in Bakhuizen. Zo is er iedere keer een architect te vinden om jouw klus tot een fatsoenlijk einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Bakhuizen met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Bakhuizen nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in fabelachtig dure villa’s en gigantische woningen die je op tv voorbij ziet komen. Ook in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Bakhuizen van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier ontzettend kunnen vergroten.

Voornamelijk als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Bakhuizen van waarde zijn. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat perfect is toegespitst op jouw persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Bakhuizen.

Nu interieurarchitect uit Bakhuizen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Bakhuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Bakhuizen maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de inrichting van je woonhuis straks eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Desalniettemin is het effect doorgaans vele malen beter wanneer je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Bakhuizen is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Bakhuizen straalt je pand een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Bakhuizen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bakhuizen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bakhuizen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Bakhuizen – voor een knappere tuin

Vind je het moeilijk om een deskundige tuinarchitect in Bakhuizen te vinden? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de kundige professional voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een kundige tuinarchitect in Bakhuizen in aanraking komen. Als je de correcte stappen volgt, kom je vlug verder.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Bakhuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Bakhuizen – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het meestal een ontzettend goed plan om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het van belang dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Bakhuizen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die wijze ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag meteen nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Bakhuizen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Bakhuizen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Bakhuizen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Bakhuizen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Bakhuizen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Bakhuizen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Bakhuizen

Alleen al het opzet is prachtig.

31 mei 2024

Nu al zo gelukkig met onze binnen gekregen ontwerpen. De inschikkelijkheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de werkelijke factuur.

- Tim Dekker

Vakbekwaam

20 mei 2024

Ongeveinsd en vakkundig advies na gauw ontvangst van de offertes. Duidelijk en duidelijk projectplan ontvangen. Offertes bespreken en met elkaar vergelijken is een intelligent idee.

- Erwin Bosman

Vlot georganiseerd!

13 mei 2024

Schakelen met een vakman is zeer aan te raden via deze site. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Michael van de Brink

Plan was kritisch, executie beter

6 mei 2024

Prima project voor de verbouwing, denken met je mee. Begrijpelijk betaal je voor wat ze doen echter met een eerlijke prijs. Mensen die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Marc Postma

Prachtig concept

3 mei 2024

Het opgeleverde project was doordacht en de tarieven relatief laag. Het contact verliep snel.

- Maurice van de Brink

Interpretatie naar praktijk was schitterend

24 april 2024

De prijs was mooi en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Cornelis van den Heuvel

Creatieve oplossingen

17 april 2024

Het creatieve project wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. De communicatie ging soepel en de prijs prima.

- Chantal Peters

Degelijk en gauw

11 april 2024

Schakelen met een expert is zeer aan te raden via deze site. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Marc de Ruiter

Alles waar we op hoopten

2 april 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is uiteindelijk werkelijkheid geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Mark Janssen

Uitgelichte architecten uit Bakhuizen

Royal Tichelaar Makkum

Kalkovens 1
8754 GP Makkum
Nederland

0515 231 341
http://www.tichelaar.nl/

Bouwkundigburo Kampen

Wilhelminastraat 48
8561 AD Balk
Nederland

0514 604 287
http://www.bouwkundigburokampen.nl/

Grunstra Architecten Groep BNA

Skilwyk 12-14
8701 KN Bolsward
Nederland

0515 573 646
http://www.grunstra.nl/