Architect Kolderwolde

Ben jij opzoek naar een ijzersterke architect uit Kolderwolde die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Kolderwolde verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Kolderwolde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Kolderwolde gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Kolderwolde
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 96 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kolderwolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Koudum, Hemelum en Elahuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Kolderwolde

Ook al voor een heel lange tijd op zoek naar een architect in Kolderwolde? Het vinden van de kundige persoon is lang niet altijd makkelijk. Door het overweldigende aanbod is het dikwijls lastig om de geschikte kandidaat te selecteren.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Kolderwolde. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Kolderwolde gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Kolderwolde. Een architectenbureau in Kolderwolde heeft doorgaans een aantal diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Kolderwolde beschikt over architecten met diverse expertises, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat jij nodig hebt voor je karwei. Tevens is het mogelijk dat een architectenbureau in Kolderwolde je een beter tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Kolderwolde

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Kolderwolde – Voor een geweldige ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook vaak een zelfstandige architect gezocht in Kolderwolde. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je vaak net wat specifieker. Dat is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Kolderwolde die volkomen zelfstandig met zijn persoonlijke stijl opereert.

Architect gezocht in Kolderwolde is geen makkelijke opgave, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen assisteren. We hebben immers een veelomvattend netwerk van architecten in Kolderwolde. Zo is er doorgaans een architect aanwezig om jouw project tot een aantrekkelijk einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend diverse architecten in Kolderwolde naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Kolderwolde nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in fabelachtig dure villa’s en gigantische woningen die je op tv voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Kolderwolde van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

Voornamelijk als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Kolderwolde van belang zijn. Een interieurarchitect in Kolderwolde is compleet op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, attractief en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Kolderwolde.

Nu interieurarchitect uit Kolderwolde zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Kolderwolde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Kolderwolde maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de aankleding van je verblijf straks eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit als je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Kolderwolde is vaak gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Kolderwolde straalt je woning een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Kolderwolde.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Kolderwolde?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Kolderwolde‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Kolderwolde – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan zeker weten eens een tuinarchitect in Kolderwolde. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een schitterend resultaat waar je nog vele jaren plezier van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je immer al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Kolderwolde houdt rekening met je persoonlijke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Kolderwolde of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Kolderwolde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Kolderwolde – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je inmiddels eens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vraag dan zeker eens gratis en helemaal vrijblijvend verschillende offertes op.

Op deze wijze kun je de kosten van een architect uit Kolderwolde eenvoudig vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de beste prijzen aangeboden krijgt! Hoe concreter je bent gedurende het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van jouw droomproject.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus direct tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag meteen nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Kolderwolde?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Kolderwolde te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Kolderwolde

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Kolderwolde. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Kolderwolde en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Kolderwolde die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Kolderwolde

Totaal ontzorgd

8 september 2023

Heerlijk dat we helemaal nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is geregeld via Architectenkaart.

- Astrid de Boer

Zeer effectief

28 augustus 2023

Ons kantoor is heel efficiënt opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitstekend.

- Eva Boer

Helemaal ontzorgd

22 augustus 2023

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo duidelijk de prijs te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegebracht. Super georganiseerd!

- Marinus van Dam

Hoeven niks meer eigenhandig te doen

13 augustus 2023

Heerlijk dat we compleet nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is geregeld via Architectenkaart.

- Jan Peeters

Weer helemaal opgefrist

12 augustus 2023

De vormgeving van onze kantoorpanden moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en snel offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was betekenisvol en inclusief vele mogelijkheden en materialen. Bovendien kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarin rekening houdende met onze wensen. We werden tijdens de herinrichting fantastisch op de hoogte gehouden.

- Ilona de Boer

Meegaand en betaalbaar

31 juli 2023

We ontvingen een mooi plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg content.

- Yvonne Willems

Hele fijne communicatie

24 juli 2023

Communicatie was klasse en feitelijk liep alles helemaal volgens de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de factuur, wel zo fijn.

- Cornelia Jacobs

Oprecht klantvriendelijk en opzienbarend

21 juli 2023

Ongewoon maar ze bestaan nog, architecten die authentiek luisteren naar je wensen in plaats van enkel maar hun stijl door te drukken. We zijn jullie dankbaar.

- Esther Timmermans

Afspraken worden nagekomen

9 juli 2023

Tarief, aflevering en afspraken waren allen in orde. Er was vlug persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart bedankt!

- Sabrina Jacobs

Uitgelichte architecten uit Kolderwolde

Bouwkundigburo Kampen

Wilhelminastraat 48
8561 AD Balk
Nederland

0514 604 287
http://www.bouwkundigburokampen.nl/

Lautenbag Architectuur

Dijkweg 16
8713 KD Hindeloopen
Nederland

06 42142762
http://www.lautenbagarchitectuur.nl/

Boogaard Installatiebedrijf

Spoardyk 24
8711 CJ Workum
Nederland

0515 542 770
http://www.boogaardinstallatie.nl/