Architect Koudum

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Koudum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Koudum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Koudum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Koudum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Koudum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Koudum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Warns, Molkwerum en Hindeloopen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Koudum

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Koudum? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je aan een kundige architect in Koudum, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen wij jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de grootste verschillen tussen een aantal architecten. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Koudum gezocht? Waar let je op?

Doorgaans begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Koudum. Als je op zoek bent naar een partij die diverse disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Koudum aan het juiste adres.

Meestal heeft een architectenbureau in Koudum een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Daarbuiten is het mogelijk dat een architectenbureau in Koudum je een beter tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Koudum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Koudum – Voor een geweldige ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook frequent een zelfstandig architect gezocht in Koudum. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel speciaal portfolio heeft en van jouw huis of pand een uniek design kan maken? Dit is het moment waarop een architect gezocht wordt in Koudum die totaal zelfstandig met zijn persoonlijke stijl opereert.

Architect gezocht in Koudum is geen simpele opgaaf, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen assisteren. Met ons netwerk in Koudum hebben wij doorgaans wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. En zo is je project over het algemeen tot een goed einde te brengen. Tevens is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend verschillende architecten in Koudum naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Koudum nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij echt zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk vele voordelen aan de taken die hij voor je kan verrichten. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hiermee zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de klus doeltreffend aan het werk te zetten. De architect in Koudum zal immers nauwkeurig weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om jouw plek zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Koudum. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Koudum hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Koudum.

Nu interieurarchitect uit Koudum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Koudum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Koudum maakt jouw leven beter

Het is natuurlijk niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo moeilijk om een geschikte binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een deskundige binnenhuisarchitect in Koudum. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die nauwkeurig aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met je klus.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het vakgebied van een bepaalde professional binnen dat architectenkantoor. Zij kunnen dit altijd beheerst aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Koudum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Koudum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Koudum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Koudum – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het complex om een professionele tuinarchitect in Koudum te vinden? Het is ook niet eenvoudig om in het behoorlijke aanbod de juiste specialist te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een geschikte tuinarchitect in Koudum in aanraking komen. Als je de correcte stappen volgt, kom je snel verder.

Via Architectenkaart kun je makkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Koudum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Koudum – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het over het algemeen een ontzettend goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt indien je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Koudum iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die wijze ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijsstelling van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Koudum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Koudum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Koudum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Koudum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Koudum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Koudum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Koudum

Daadkracht en te betalen

24 mei 2024

Gauw actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende licht en is onwerkelijk mooi. Prijs technisch prima.

- Ramona Huisman

Gauw geregeld!

12 mei 2024

De offertes waren gauw binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de bureau’s zijn ze aan de slag gegaan. Het plan omvatte 8 verscheidene inspirerende ideeën. Na de beslissing zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO mooi geworden!

- Adrianus Smit

Professioneel

10 mei 2024

Aan veel was te merken dat duurzaamheid erg fundamenteel is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Het projectplan was professioneel opgesteld.

- Jan van Veen

Interpretatie naar praktijk was prachtig

30 april 2024

De prijs was goed en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Jacqueline Kramer

Erg efficiënt proces

24 april 2024

We hebben een mooie rondleiding gekregen in de showroom. We wisten niet zoveel van het proces af echter heel veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Sabine de Jonge

Vlot afgehandeld!

14 april 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. De inmeting was zo gereed.

- Wendy Kuijpers

Creatieve oplossingen

12 april 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was speciaal! Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was eerlijk.

- Matthijs Dekker

Afspraken worden nagekomen

4 april 2024

Tarief, levering en afspraken waren allemaal in orde. Werden snel gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het top voor elkaar, bedankt.

- Nancy van den Broek

Afspraken worden nagekomen

27 maart 2024

Afspraken en leveringstermijnen worden prima nagekomen en nette prijs. Er was gauw persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart bedankt!

- Bianca van Wijk

Uitgelichte architecten uit Koudum

WP Bouwidee

Filenserwei 4
8744 ER Schettens
Nederland

0517 532 337
http://www.wpbouwidee.nl/

Royal Tichelaar Makkum

Kalkovens 1
8754 GP Makkum
Nederland

0515 231 341
http://www.tichelaar.nl/

Bouwkundigburo Kampen

Wilhelminastraat 48
8561 AD Balk
Nederland

0514 604 287
http://www.bouwkundigburokampen.nl/