Architect Bakkeveen

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Bakkeveen?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Bakkeveen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Bakkeveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Architect Bakkeveen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Bakkeveen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 51 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bakkeveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Siegerswoude, Frieschepalen en Ureterp bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Bakkeveen

Ben je op zoek naar een kundige en competente architect in Bakkeveen? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Als je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Niet alleen vertellen we jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar we nemen je in ieder geval mee in de grootste verschillen tussen diverse architecten. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Bakkeveen gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Bakkeveen. Een architectenbureau in Bakkeveen heeft over het algemeen enkele verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Vaak heeft een architectenbureau in Bakkeveen meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het mogelijk om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Bakkeveen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Bakkeveen – Voor een geweldige belevenis

Je kunt naast een architectenbureau in Bakkeveen ook overwegen om voor een zelfstandige architect in Bakkeveen te gaan. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je regelmatig net wat specifieker. Dit is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Bakkeveen die volkomen onafhankelijk met zijn eigen stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het geschikte adres. We hebben namelijk een overvloedig netwerk van architecten in Bakkeveen. Zo is er over het algemeen een architect beschikbaar om je karwei tot een fijn einde te brengen. Daarnaast is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend meerdere architecten in Bakkeveen naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Bakkeveen nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Bakkeveen kan je echt adviseren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier substantieel verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk wanneer de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Bakkeveen in te schakelen. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat totaal is toegespitst op je specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Bakkeveen.

Nu interieurarchitect uit Bakkeveen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Bakkeveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Bakkeveen maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Bakkeveen is vrij gemakkelijk via een aantal stappen. Met deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij kan vinden. Indien je een aanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw plan.

Daarnaast is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Bakkeveen. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Bakkeveen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bakkeveen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bakkeveen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Bakkeveen – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het lastig om een kundige tuinarchitect in Bakkeveen te vinden? Het is nimmer eenvoudig geweest om uit te komen bij de goede persoon voor deze werkzaamheden. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Als je de geschikte stappen volgt, kom je gauw verder.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Bakkeveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Bakkeveen – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens een aantal architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je snel inzicht in de tarieven van een architect in Bakkeveen en kies je meteen de voornaamste architect uit. Hoe concreter je bent gedurende het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een competente architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je prijsstelling van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Bakkeveen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Bakkeveen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Bakkeveen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Bakkeveen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Bakkeveen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Bakkeveen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Bakkeveen

Vakkundig

14 november 2021

Duurzaamheid staat aanzienlijk in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Het projectplan was beroepsmatig opgesteld.

- Marcel Vermeulen

Ontwerp is al zo mooi

11 november 2021

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo enthousiast! De gemakkelijkheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Rob van Doorn

Klantvriendelijk

3 november 2021

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. De prijs was netjes en het plan van aanpak is vlot door de architect aangeleverd.

- Evelien de Vos

Erg praktisch proces

25 oktober 2021

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Nathalie Visser

Alles waar we op hoopten

21 oktober 2021

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is eindelijk realiteit geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Sabrina Verhoeven

Vlot georganiseerd!

14 oktober 2021

Schakelen met een expert is zeer aan te raden via deze site. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Linda Huisman

Creatieve oplossingen

4 oktober 2021

Het creatieve plan wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Onze blik werd geforceerd om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was oprecht.

- Jeffrey Postma

Prachtig ontwerp

25 september 2021

Het opgeleverde project was doordacht en de tarieven relatief laag. Het contact verliep gauw.

- Thomas de Leeuw

Vakman!

13 september 2021

Duidelijk iemand die weet waar hij het over had. Tarief was ook fijn.

- Frank Janssen

Uitgelichte architecten uit Bakkeveen

Architektuur en Uitvoering Jan Oostenbrug

Transportweg 6
9804 TJ Noordhorn
Nederland

0594 507 307
http://www.janoostenbrug.com/

Landgoed Die Hoeghte

Stationsweg 10B
9845 AJ Visvliet
Nederland

0594 613 889
http://www.landgoeddiehoeghte.com/

Hoving Bouwontwerp & Advies

Acht Oan de Diken 45
9285 JA Buitenpost
Nederland

0511 542 566
http://www.hovingbouwontwerp.nl/