Architect Bergen aan Zee

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw ontwerpen in Bergen aan Zee?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Bergen aan Zee verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Bergen aan Zee – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Architect Bergen aan Zee gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Bergen aan Zee
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 79 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bergen aan Zee, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Egmond Binnen, Egmond aan Zee en Egmond aan de Hoef bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Bergen aan Zee

Wil je aan de slag met een professionele en vakkundige architect in Bergen aan Zee? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Als je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn we er om je verder te begeleiden!

Op deze pagina vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Bergen aan Zee te kunnen maken. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Bergen aan Zee gezocht? Waar let je op?

Dikwijls begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Bergen aan Zee. Een architectenbureau in Bergen aan Zee heeft over het algemeen enkele verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Veelal heeft een architectenbureau in Bergen aan Zee een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Daarbuiten is het mogelijk dat een architectenbureau in Bergen aan Zee je een beter tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Bergen aan Zee

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Bergen aan Zee – Voor een geweldige belevenis

Als er een architect in Bergen aan Zee gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een behoorlijk groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus beduidend meer deskundigheid in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben allemaal dus een heel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Bergen aan Zee nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder inzetbaar dan in krankzinnig dure villa’s en gigantische huizen die je op tv voorbij ziet komen. Ook in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Bergen aan Zee van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

Juist als de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Bergen aan Zee in te vliegen. Een interieurarchitect in Bergen aan Zee is totaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Bergen aan Zee.

Nu interieurarchitect uit Bergen aan Zee zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Bergen aan Zee zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Bergen aan Zee maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je huis straks eens behoorlijk onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Desalniettemin is het effect gemiddeld genomen vele malen beter indien je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Bergen aan Zee is veelal gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Met een binnenhuisarchitect in Bergen aan Zee straalt je pand een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Bergen aan Zee.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bergen aan Zee?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bergen aan Zee‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Bergen aan Zee – voor een knappere tuin

Wil je straks je tuin eens stevig onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Bergen aan Zee absoluut de moeite waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een briljant resultaat waar je nog talrijke jaren pret van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Bergen aan Zee houdt rekening met je persoonlijke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Bergen aan Zee of hij of zij een model voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Bergen aan Zee.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Bergen aan Zee – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijzen van een architect in Bergen aan Zee helder te krijgen is het over het algemeen goed een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Bergen aan Zee iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, op die wijze ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tariefstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Bergen aan Zee?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Bergen aan Zee te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Bergen aan Zee

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Bergen aan Zee. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Bergen aan Zee en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Bergen aan Zee die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Bergen aan Zee

Onmiddellijk een klik

2 september 2022

We leken gelijk op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een prijsopgave toestuurde. Direct een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe mogelijkheden. De uiteindelijke kosten vielen ons ook nog alles mee.

- Tim de Boer

Geheel goed opgeleverd

25 augustus 2022

Na een telefonische afspraak kregen we snel de concrete offerte. Vervolgens fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook ontwerp materialen meegenomen, echt top! Super geregeld!

- Michiel Kramer

Klantgericht

20 augustus 2022

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en gekregen.

- Sandra Visser

Ging netjes in overleg

11 augustus 2022

Wat voor ons heel belangrijk was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd alsmede de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd super gepland en nagekomen.

- Melanie Dijkstra

Meegaand en betaalbaar

4 augustus 2022

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg gelukkig.

- Maurice van der Horst

Compleet uitgewerkt

28 juli 2022

Kosten waren netjes en het plan was compleet maatwerk. Behoorlijk onder de indruk van Architectenkaart.

- Raymond Blom

Begaan en nieuwe ideeën

23 juli 2022

Uitzonderlijk maar ze bestaan nog, architecten die feitelijk luisteren naar je wensen in plaats van enkel maar hun stijl door te drukken. Bedankt Architectenkaart.

- Sjoerd Blom

Super klantvriendelijk

16 juli 2022

Kernwoorden van onze ervaring: klantvriendelijk, deskundig, secuur, meedenkend en gericht verbouwen en inrichten. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de prijzen ons erg mee.

- Wendy Veenstra

Communicatie was super!

3 juli 2022

De communicatie met het bureau waarmee we de deal maakte was zeer goed en daarmee waren we feitelijk al om. Het plan werd op een spontane wijze nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals verwacht.

- Hanneke Peters

Uitgelichte architecten uit Bergen aan Zee

Rempt van der Donk architecten BNA BV

Achterpad 19
1871 HC Schoorl
Nederland

072 509 3395
http://www.remptvanderdonk.nl/

Jak VOF Loodgieters- en Installatiebedrijf

Dusseldorperweg 73
1906 AJ Limmen
Nederland

072 505 1405
http://www.jak-limmen.nl/

Bouwburo Herman Bosman

Schoolweg 7
1906 AD Limmen
Nederland

072 505 1146
http://bouwburobosman.nl/