Architect Bergen

Behoefte aan een top architect uit Bergen die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Bergen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Bergen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Bergen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Bergen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bergen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Heijen, Gennep en Meerlo bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Bergen

Al voor een langere tijd zoekende naar die geweldige architect in Bergen? Het vinden van de juiste persoon is lang niet altijd makkelijk. Door het overweldigende aanbod is het doorgaans lastig om de kundige kandidaat te selecteren.

Wij staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Bergen. Op deze website zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Bergen gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Hiernaast is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de kundige aannemers om de klus te bewerkstelligen. Een architect is natuurlijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt grotendeels door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die prettig is voor zowel de werknemers als voor de consument. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Bergen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Bergen – Voor een geweldige ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook vaak een zelfstandig architect gezocht in Bergen. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je meestal net wat specifieker. Dit is het moment waarop een architect gezocht wordt in Bergen die volledig zelfstandig met zijn eigen stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. We hebben immers een overvloedig netwerk van architecten in Bergen. Zo is er doorlopend een architect beschikbaar om je karwei tot een aantrekkelijk einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend een aantal architecten in Bergen naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Bergen nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Bergen kan je ook informeren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier royaal verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk als de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Bergen in te schakelen. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op je persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Bergen.

Nu interieurarchitect uit Bergen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Bergen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Bergen maakt jouw leven aantrekkelijker

Het is natuurlijk niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo problematisch om een goede binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een competente binnenhuisarchitect in Bergen. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die precies aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met je plan.

Tevens is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Bergen. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Bergen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bergen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bergen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Bergen – voor een mooiere tuin

Jij zoekt mogelijk ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet eenvoudig om in het omvangrijke aanbod de juiste professional te vinden. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de persoon die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Bergen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Bergen – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tarieven van een architect in Bergen helder te krijgen is het meestal slim een offerte aan te vragen. Het helpt indien je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Wanneer een architect uit Bergen bepaalde taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag direct nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Bergen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Bergen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Bergen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Bergen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Bergen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Bergen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Bergen

Geheel top opgeleverd

19 april 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de kosten te kunnen afspreken. Vervolgens fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook monster materialen meegenomen, echt top! Goed geregeld dus!

- Nancy Bosman

Helemaal ontzorgd

11 april 2024

We zijn ontzorgd na het opstellen van ons project. Het is enorm knap geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Karin Verbeek

Mooi inrichting

4 april 2024

De aankleding van ons kantoor en de etalage zijn erg mooi geworden. De prijzen waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Komen absoluut terug bij nieuwe plannen.

- Yvonne van de Berg

De begeleiding was super

23 maart 2024

We hebben een mooie rondleiding ontvangen in de showroom. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Robertus Gerritsen

Zeer fijne communicatie

17 maart 2024

Communicatie was top en in feite liep alles volkomen conform de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de nota, wel zo plezierig.

- Richard Evers

Goed rekening gehouden

10 maart 2024

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen keurig in overleg. Erg fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Eva Post

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

8 maart 2024

De wensen doorspreken volgde vlot na de offerte. We gingen mee in de wilskracht van de architect en binnen korte tijd hadden we een smaakvol plan zonder dat het over ons budget ging. Blij mee.

- Ronald van de Berg

Afspraak is afspraak

1 maart 2024

Afspraken en leveringstermijnen zijn prima nagekomen en nette prijs. Werden vlot gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het goed voor elkaar, bedankt.

- Hendrik Kuiper

Origineel en uitvoering super

17 februari 2024

Het creatieve project wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Onze blik werd geforceerd om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. De communicatie ging gemakkelijk en de kosten prima.

- Cornelia de Haan

Uitgelichte architecten uit Bergen

Hay Vullings Bouwadvies

Scheiweg 1
5809 EH Leunen
Nederland

0478 511 083
http://www.hayvullingsbouwadvies.nl/contact--route/

Bouwkundig Adviesbureau Herraets Venray B.V.

Gasstraat 13
5801 CT Venray
Nederland

0478 586 819
http://www.herraetsvenray.nl/

Architectenburo Olieslagers BV

Van Baerlestraat 1
5854 BC Bergen
Nederland

0485 341 645
http://www.architectenbureauolieslagers.nl/