Architect Heijen

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Heijen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Heijen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Heijen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect Heijen gezocht?

Een architect uit Heijen vinden

Architect Heijen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 76 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Heijen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ottersum, Milsbeek en Middelaar bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Heijen

Al voor een langere tijd zoekende naar die perfecte architect in Heijen? Het vinden van de goede persoon is lang niet altijd makkelijk. Wij begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het grote aanbod nu niet bepaald simpel gemaakt om een kundige kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Heijen. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken indien je voor een architect in Heijen wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Heijen gezocht? Waar let je op?

Vaak begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Heijen. Een architectenbureau in Heijen heeft doorgaans enkele diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Heijen beschikt over architecten met diverse specialismes, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die precies weet wat jij nodig hebt voor jouw project. Daarbuiten is het mogelijk dat een architectenbureau in Heijen je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Heijen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Heijen – Voor een unieke ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook geregeld een zelfstandige architect gezocht in Heijen. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je veelal net wat specifieker. Dan wordt er vaak een architect gezocht in Heijen die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. We hebben namelijk een veelomvattend netwerk van architecten in Heijen. Zo is er doorlopend een architect beschikbaar om je klus tot een aantrekkelijk einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk minder duur uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Heijen met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Heijen nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Zelfs in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Heijen van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier ontzettend kunnen vergroten.

Voornamelijk wanneer de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Heijen in te schakelen. Een interieurarchitect in Heijen is compleet op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo leuk, attractief en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Heijen.

Nu interieurarchitect uit Heijen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Heijen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Heijen maakt jouw leven beter

Het is uiteraard niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo zwaar om een geschikte binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een deskundige binnenhuisarchitect in Heijen. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die exact aansluit bij waar je naar op zoek bent. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Daarbuiten is het noodzakelijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Heijen. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Heijen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Heijen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Heijen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Heijen – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Heijen. Want door een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren content mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Heijen houdt rekening met je persoonlijke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Heijen of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Het zou je verbazen wat er allemaal mogelijk is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Heijen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Heijen – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het meestal een erg goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Indien een architect uit Heijen bepaalde taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je tarieven van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Heijen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Heijen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Heijen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Heijen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Heijen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Heijen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Heijen

Helemaal ontzorgd

9 november 2022

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons project. Het is enorm mooi geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Daniël Kramer

Alleen al het concept is prachtig.

30 oktober 2022

Nu al zo gelukkig met onze binnen gekregen ontwerpen. De flexibiliteit waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de werkelijke factuur.

- Petra van Doorn

Vakkundig

27 oktober 2022

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgesteld plan ontvangen.

- Caroline Gerritsen

Content met inrichting

18 oktober 2022

De inrichting van ons kantoor en de etalage zijn erg smaakvol geworden. De kosten waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Komen zeker terug bij nieuwe plannen.

- Esther de Leeuw

Tuin ziet er weer fantastisch uit

10 oktober 2022

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een smaakvol projectplan ontvangen met verschillende specifieke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze persoonlijke voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn uitstekend geworden.

- Esther de Haan

Vakkundig

2 oktober 2022

Aan alles was te merken dat duurzaamheid erg beslissend is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Het projectplan was beroepsmatig opgesteld.

- Cindy Schipper

Voelde meteen goed

26 september 2022

Er werd heel fijn met ons meegedacht en de offerte zag er goed uit. Bovendien werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Erg fijn!

- Natasja Vos

Communicatie was top!

21 september 2022

Communicatie was klasse en feitelijk liep alles helemaal volgens de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de factuur, wel zo prettig.

- Joost de Bruin

Zo top voor de klant

16 september 2022

Prima ervaring door klantvriendelijkheid, professionaliteit en meedenken. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ongeacht onze ‘aparte’ wensen.

- Arjan Gerritsen

Uitgelichte architecten uit Heijen

architectuur en adviesburo nico barten

Veerstraat 25
5831 JL Boxmeer
Nederland

0485 573 824
http://www.nicobarten.com/

John Van Erp Service & Onderhoud

Leeuwerik 19
5831 WJ Boxmeer
Nederland

0485 573 646
http://www.cvketelcuijk.nl/

Peters Bouwkundig Adviesbureau

Ovenberg 32
6596 DP Milsbeek
Nederland

0485 216 570
http://www.petersbouwadvies.nl/