Architect Berghem

Ben jij opzoek naar een top architect uit Berghem die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Berghem verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Berghem – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Berghem gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Berghem
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 78 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Berghem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Loosbroek, Oijen en Teeffelen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Berghem

Ook al voor een erg lange periode op zoek naar een architect in Berghem? Het vinden van de juiste persoon is lang niet altijd eenvoudig. Door het overweldigende aanbod is het vaak lastig om de passende kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Berghem. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken indien je voor een architect in Berghem wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze site.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Berghem gezocht? Waar let je op?

Dikwijls begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Berghem. Wanneer je op zoek bent naar een partij die verschillende disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Berghem aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Berghem beschikt over architecten met verschillende specialismes, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat jij nodig hebt voor jouw karwei. Tevens is het mogelijk dat een architectenbureau in Berghem je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Berghem

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Berghem – Voor een bijzondere ervaring

Het is raadzaam dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk flink. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Voornamelijk bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich in het bijzonder puur op de inrichting en deze zal veelal geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en vakkundigheid. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook flink. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Berghem nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in fantastisch dure villa’s en gigantische huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Berghem kan je echt adviseren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier substantieel verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist indien de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Berghem in te vliegen. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op jouw specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Berghem.

Nu interieurarchitect uit Berghem zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Berghem zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Berghem maakt jouw leven beter

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Berghem is relatief gemakkelijk met een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een geschikte binnenhuisarchitect in Berghem. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die exact aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met je karwei.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Ze kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Berghem.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Berghem?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Berghem‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Berghem – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt natuurlijk ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet eenvoudig om in het forse aanbod de juiste professional te vinden. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Als je de juiste stappen volgt, kom je vlug verder.

Via Architectenkaart kun je eenvoudig een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Berghem.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Berghem – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tariefstelling van een architect in Berghem helder te krijgen is het altijd slim een offerte aan te vragen. Het helpt indien je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Berghem iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, op die manier ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke prijzen! Je bespaart simpel tot wel 40% op je prijsstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Berghem?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Berghem te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Berghem

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Berghem. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Berghem en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Berghem die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Berghem

Gauw overeengekomen!

27 januari 2023

De offertes waren gauw binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de kantoren zijn ze aan de slag gegaan. Het plan omvatte 8 verschillende inspirerende ideeën. Na de keuze zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO prachtig geworden!

- Willem van Beek

Meteen een klik

18 januari 2023

We hadden direct een klik met het bureau wat ons als allereerste een offerte stuurde. Meteen een intake en daarna inmeting gedaan. Het was daadwerkelijk een hoop maatwerk en kwam met allemaal ludieke mogelijkheden. De uiteindelijke nota viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze boden!

- Michiel Boer

Geheel nieuw pand lijkt het!

12 januari 2023

De inrichting van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En niet geheel onbelangrijk, netjes binnen ons budget. Het hele pakket was top, van prijs tot het meedenken.

- Jasper de Ruiter

Interpretatie naar praktijk was schitterend

2 januari 2023

Onze wensen zijn top vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Natascha de Groot

Gekwalificeerd

29 december 2022

Ongeveinsd en vakkundig advies na vlug ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was doorzichtig en overzichtelijk. Offertes aanvragen en met elkaar vergelijken is een slim idee.

- Natasja Willemsen

Content met inrichting

24 december 2022

De inrichting van ons kantoor en de etalage zijn erg mooi geworden. Zeer gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Echt een expert. Wanneer we toe zijn aan nieuwe plannen komen we beslist terug.

- Mirjam van de Velde

Meteen een klik

13 december 2022

We leken direct op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een offerte toestuurde. Direct een intake en daarna inmeting gedaan. Het was daadwerkelijk een hoop maatwerk en kwam met allemaal ludieke opties. De uiteindelijke tarieven vielen ons in ieder geval nog alles mee.

- Mark Schouten

Offertes snel binnen

9 december 2022

De offertes waren ontvangen en binnen aanzienlijk korte duur een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken project. Snel hadden we een concrete offerte en project binnen. Aan te raden.

- Alexander van Dongen

Klantgericht

1 december 2022

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en gekregen.

- Johan Evers

Uitgelichte architecten uit Berghem

Buro Otto B.V.

Burgemeester van Erpstraat 20a
5351 AW Berghem
Nederland

0412 402 999
https://buro-otto.nl/

KUBURO

Havikskruid 58
5351 KG Berghem
Nederland

06 44266550
http://www.kuburo.nl/

KruitKok Landschapsarchitecten

Raadhuislaan 2A
5341 GM Oss
Nederland

06 15420190
http://www.kruitkok.nl/