Architect Berghem

Ben jij opzoek naar een top architect uit Berghem die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Berghem verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Berghem – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Berghem gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Berghem
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Berghem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Loosbroek, Oijen en Teeffelen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Berghem

Ook al voor een erg lange periode op zoek naar een architect in Berghem? Het vinden van de juiste persoon is lang niet altijd eenvoudig. Door het overweldigende aanbod is het vaak lastig om de passende kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Berghem. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken indien je voor een architect in Berghem wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze site.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Berghem gezocht? Waar let je op?

Dikwijls begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Berghem. Wanneer je op zoek bent naar een partij die verschillende disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Berghem aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Berghem beschikt over architecten met verschillende specialismes, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat jij nodig hebt voor jouw karwei. Tevens is het mogelijk dat een architectenbureau in Berghem je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Berghem

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Berghem – Voor een bijzondere ervaring

Het is raadzaam dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk flink. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Voornamelijk bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich in het bijzonder puur op de inrichting en deze zal veelal geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en vakkundigheid. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook flink. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Berghem nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in fantastisch dure villa’s en gigantische huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Berghem kan je echt adviseren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier substantieel verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist indien de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Berghem in te vliegen. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op jouw specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Berghem.

Nu interieurarchitect uit Berghem zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Berghem zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Berghem maakt jouw leven beter

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Berghem is relatief gemakkelijk met een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een geschikte binnenhuisarchitect in Berghem. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die exact aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met je karwei.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Ze kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Berghem.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Berghem?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Berghem‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Berghem – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt natuurlijk ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet eenvoudig om in het forse aanbod de juiste professional te vinden. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Als je de juiste stappen volgt, kom je vlug verder.

Via Architectenkaart kun je eenvoudig een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Berghem.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Berghem – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tariefstelling van een architect in Berghem helder te krijgen is het altijd slim een offerte aan te vragen. Het helpt indien je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Berghem iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, op die manier ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke prijzen! Je bespaart simpel tot wel 40% op je prijsstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Berghem?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Berghem te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Berghem

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Berghem. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Berghem en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Berghem die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Berghem

Onmiddellijk een klik

25 juli 2024

We hadden gelijk een klik met het bureau wat ons als allereerste een aanbieding stuurde. Direct een intake en daarna inmeting gedaan. Het was echt een stuk maatwerk en kwam met allerlei ludieke mogelijkheden. De uiteindelijke tarieven vielen ons bovendien nog alles mee.

- Björn van Veen

Voelde onmiddellijk verstandig

17 juli 2024

Er werd erg fijn met ons meegedacht en de offerte zag er aantrekkelijk uit. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer belangrijk en daarom uitermate tevreden.

- Niels Smit

Meteen een klik

8 juli 2024

We leken gelijk op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbod toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op hele korte termijn plaatsvinden. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe opties. De uiteindelijke tarieven vielen ons ook nog alles mee.

- Joost Schouten

Hoeven niets meer eigenhandig te doen

2 juli 2024

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons project. Het is enorm mooi geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Richard Verhoeven

Vlot ontvangst offertes

24 juni 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete planning was daarna vlug binnen. Aan te raden.

- Arie van der Heijden

Ging keurig in overleg

19 juni 2024

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen correct in overleg. Zeer fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Bianca Gerritsen

Voelde direct goed

11 juni 2024

Vanaf het allereerste gesprek kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze wensen geïnventariseerd en kregen we allerlei opties. Daarbuiten werden de gemaakte afspraken ook correct nagekomen. Enorm fijn!

- Barbara Gerritsen

Specialist!

6 juni 2024

Vakwerk en specifieke aanpak tegen een eerlijke prijs.

- Niels de Bruijn

Volkomen ontzorgd

25 mei 2024

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons project. Het is enorm knap geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Patricia van der Heijden

Uitgelichte architecten uit Berghem

Buro Otto B.V.

Burgemeester van Erpstraat 20a
5351 AW Berghem
Nederland

0412 402 999
https://buro-otto.nl/

KUBURO

Havikskruid 58
5351 KG Berghem
Nederland

06 44266550
http://www.kuburo.nl/

KruitKok Landschapsarchitecten

Raadhuislaan 2A
5341 GM Oss
Nederland

06 15420190
http://www.kruitkok.nl/