Architect Bovensmilde

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Bovensmilde?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Bovensmilde verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Bovensmilde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Bovensmilde gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Bovensmilde
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 140 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bovensmilde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ubbena, Zeijerveen en Zeijen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Bovensmilde

Ook al voor een erg lange tijd op zoek naar een architect in Bovensmilde? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de competente persoon die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en ontwerp. Door het overweldigende aanbod is het dikwijls lastig om de kundige kandidaat te selecteren.

We staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Bovensmilde. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je nauwkeurig waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Bovensmilde gezocht? Waar let je op?

Doorgaans begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Bovensmilde. Wanneer je op zoek bent naar een partij die verschillende disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Bovensmilde aan het juiste adres.

Dikwijls heeft een architectenbureau in Bovensmilde een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Ook is het mogelijk dat een architectenbureau in Bovensmilde je een beter tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Bovensmilde

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Bovensmilde – Voor een geweldige belevenis

Het is relevant dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk flink. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Bovensmilde gezocht. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich hoofdzakelijk puur op de inrichting en deze zal doorgaans geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisme. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben allemaal dus een geheel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Bovensmilde nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in krankzinnig dure villa’s en gigantische woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Bovensmilde van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier enorm kunnen vergroten.

Zeker als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Bovensmilde van betekenis zijn. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op jouw specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Bovensmilde.

Nu interieurarchitect uit Bovensmilde zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Bovensmilde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Bovensmilde maakt jouw leven beter

Als je de binnenzijde van je woonhuis zo smaakvol mogelijk wil maken dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je vaak veel beter uit wanneer je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Bovensmilde is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Bovensmilde in te schakelen, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Bovensmilde.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bovensmilde?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bovensmilde‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Bovensmilde – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt dus ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet simpel om in het omvangrijke aanbod de juiste professional te vinden. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Als je de juiste stappen volgt, kom je gauw verder.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Bovensmilde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Bovensmilde – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je intussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens diverse architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze manier kun je de prijzen van een architect uit Bovensmilde eenvoudig vergelijken met een andere, zodat je alleen de beste kosten geboden krijgt! Als de informatie die je ons meegeeft zo zorgvuldig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen hele aantrekkelijke bedragen! Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijsstelling van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Bovensmilde?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Bovensmilde te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Bovensmilde

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Bovensmilde. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Bovensmilde en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Bovensmilde die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Bovensmilde

Prima plan en lage prijzen

17 juli 2024

Na de offertes mooi project plan ontvangen. Vlug ook en tegen een prima prijs. De nieuwe vloer en bijpassende binnenwerk aanpassingen zijn geweldig gaaf geworden. Top!

- Petra van de Brink

Leuk contact

6 juli 2024

Kregen een aanlokkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep vervolgens ook zeer prettig.

- Natascha van de Pol

Offertes vlot binnen

1 juli 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Snel hadden we een concrete offerte en planning binnen. Aan te raden.

- Guido Hoekstra

Tevreden met inrichting

23 juni 2024

We zijn schitterend geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. De kosten waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Wanneer we toe zijn aan nieuwe plannen komen we zeker terug.

- Peter Martens

Ziet er opnieuw netjes uit

21 juni 2024

Ons pand was wel weer aan een verfrissend uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt erg soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de ondersteuning vanuit de architect verliepen uitstekend.

- Maaike van der Meer

Offertes snel binnen

10 juni 2024

De offertes waren binnen en binnen aanzienlijk korte periode een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken project. Snel hadden we een concrete offerte en plan binnen. Aan te raden.

- Marleen Vos

Tuin ziet er weer geweldig uit

4 juni 2024

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een smaakvol projectplan ontvangen met allerlei specifieke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze eigen voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn subliem geworden.

- Ruben de Bruijn

Vlot gefixt!

26 mei 2024

De offertes waren gauw binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de kantoren zijn ze aan de slag gegaan. Het plan bevatte 8 verscheidene inspirerende ideeën. Na de beslissing zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO smaakvol geworden!

- Michiel Willems

Vlug gegaan

24 mei 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlug binnen en de tuin is totaal gerenoveerd conform de planning. Ging allemaal eigenlijk een stuk soepeler dan verwacht en de tuin ziet er geweldig uit.

- Petronella Koster

Uitgelichte architecten uit Bovensmilde

MSW Bouwkundig Teken- & Adviesbureau

Brink 1
9331 AA Norg
Nederland

0592 373 996
http://www.msw-bouwadvies.nl/

BBAW Bouwmanagement

Brink 1
9331 AA Norg
Nederland

0592 614 673
http://www.bbaw.nl/

AP-Interieurarchitect.nl

Oosterhoutstraat 9B
9401 NA Assen
Nederland

06 30174938
http://www.ap-interieurarchitect.nl/