Architect Zeijerveen

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw ontwerpen in Zeijerveen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Zeijerveen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Zeijerveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Zeijerveen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Zeijerveen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zeijerveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zeijen, Ter Aard en Zeijerveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Zeijerveen

Ben je op zoek naar een vakkundige en competente architect in Zeijerveen? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wij helpen je aan een juiste architect in Zeijerveen, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen wij jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de grootste verschillen tussen meerdere architecten. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Zeijerveen gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans fors dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Zeijerveen. Een architectenbureau in Zeijerveen heeft over het algemeen meerdere verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Zeijerveen beschikt over architecten met aparte expertises, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat jij nodig hebt voor je project. Tevens is het mogelijk dat een architectenbureau in Zeijerveen je een beter tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Zeijerveen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Zeijerveen – Voor een bijzondere ondervinding

Indien er een architect in Zeijerveen gezocht wordt, zoekt men doorgaans niet naar een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een erg groot verschil. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Zeijerveen gezocht. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanzienlijk meer ervaring in huis. De architect in Zeijerveen zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben elk dus een totaal andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Zeijerveen nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Zeijerveen kan je echt adviseren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier aanmerkelijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Zeijerveen van belang zijn. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Zeijerveen.

Nu interieurarchitect uit Zeijerveen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Zeijerveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Zeijerveen maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je huis binnenkort eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit indien je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Zeijerveen is meestal gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Zeijerveen straalt je woonhuis een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Zeijerveen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zeijerveen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zeijerveen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Zeijerveen – voor een mooiere tuin

Jij zoekt allicht ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet eenvoudig om in het forse aanbod de juiste professional te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een deskundige tuinarchitect in Zeijerveen in aanraking komen. Als je de passende stappen volgt, kom je vlug verder.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Zeijerveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Zeijerveen – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het doorgaans een erg goed plan om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt wanneer je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Zeijerveen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die manier ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag meteen nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Zeijerveen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Zeijerveen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Zeijerveen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Zeijerveen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Zeijerveen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Zeijerveen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Zeijerveen

Ging lekker vlot

1 maart 2024

Offertes gauw ontvangen van allerlei tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep via gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was heel erg gedetailleerd uitgewerkt.

- Charlotte Driessen

Vakmanschap tegen betaalbare kosten

17 februari 2024

De telefonische intake en aansluitend de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar interesse tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Veelvuldig werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg fijn.

- Deborah Maas

Fijn gesprek

13 februari 2024

Aangenaam in het contact en een aantrekkelijk uurtarief kregen wij naar aanleiding van de offerteaanvraag hier op Architectenkaart.

- Maarten Visser

Communicatie was super!

7 februari 2024

Communicatie was klasse en in feite liep alles helemaal conform de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de nota, wel zo plezierig.

- Cornelis van Vliet

Vakmanschap tegen betaalbare prijzen

25 januari 2024

De telefonische intake en daarna de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was heel fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo inschikkelijk!

- Roel van Dongen

Klantgericht

15 januari 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. De prijs was netjes en het plan van aanpak is gauw door de architect aangeleverd.

- Kim Bosch

Algeheel ontzorgd

8 januari 2024

Na een telefonische afspraak kregen we vlot de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegebracht. Goed geregeld dus!

- Remco van den Broek

Prachtige metamorfose

2 januari 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En niet geheel nietszeggend, netjes binnen ons budget. Het hele pakket was goed, van prijs tot het meedenken.

- Arjan Scholten

Offertes vlug binnen

30 december 2023

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Snel hadden we een concrete offerte en project binnen. Aanrader

- Ronald Groen

Uitgelichte architecten uit Zeijerveen

AP-Interieurarchitect.nl

Oosterhoutstraat 9B
9401 NA Assen
Nederland

06 30174938
http://www.ap-interieurarchitect.nl/

Gijsbertsen installatie advies

Vivaldilaan 43
9402 VD Assen
Nederland

0592 409 608
http://www.gijsbertsen-advies.nl/

Tacheron architect

Bosstraat 17
9401 PP Assen
Nederland

06 18022540
http://www.tacheron.nl/