Architect Castenraij

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Castenraij?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Castenraij verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Castenraij – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Castenraij gezocht?

Een architect uit Castenraij vinden

Architect Castenraij
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 95 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Castenraij, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Meterik, Melderslo en Horst bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Castenraij

Ben je op zoek naar een kundige en competente architect in Castenraij? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Wij helpen je aan een juiste architect in Castenraij, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen we jou waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je in ieder geval mee in de belangrijkste verschillen tussen diverse architecten. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Castenraij gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Castenraij. Een architectenbureau in Castenraij heeft altijd meerdere verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Vaak heeft een architectenbureau in Castenraij meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het een optie om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Castenraij

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Castenraij – Voor een geweldige ervaring

Je kunt naast een architectenbureau in Castenraij ook nagaan om voor een zelfstandige architect in Castenraij te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel bijzonder portfolio heeft en van jouw huis of pand een bijzonder design kan maken? Dan wordt er veelal een architect gezocht in Castenraij die zelfstandig opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een karwei kan geven.

Architect gezocht in Castenraij is geen eenvoudige opgaaf, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen bijstaan. Wij hebben immers een overvloedig netwerk van architecten in Castenraij. Zo is er altijd een architect te vinden om je ontwerp tot een goed einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk minder duur uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Castenraij met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Castenraij nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers talrijke voordelen aan de taken die hij voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer ontzettend gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Castenraij zal immers nauwkeurig weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet exact wat er gedaan kan worden om jouw ruimte zo goed mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Castenraij absoluut de beste keuze. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een specialist over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere aangelegenheden, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Castenraij.

Nu interieurarchitect uit Castenraij zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Castenraij zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Castenraij maakt jouw leven aantrekkelijker

Als je de binnenkant van je woning zo fraai mogelijk gaat maken dan kun je simpelweg zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het effect doorgaans vele malen beter wanneer je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Castenraij is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Castenraij straalt je pand een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Castenraij.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Castenraij?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Castenraij‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Castenraij – voor een mooiere tuin

Vind je het complex om een professionele tuinarchitect in Castenraij te vinden? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de juiste professional voor deze taken. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de persoon die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Castenraij.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Castenraij – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je intussen weleens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vergelijk dan eens meerdere architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze wijze kun je de tarieven van een architect uit Castenraij makkelijk vergelijken met een andere, zodat je alleen de scherpste prijzen geboden krijgt! Hoe helderder je bent tijdens het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een professionele architect die jou verder kan helpen!

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart simpel tot wel 40% op je tariefstelling van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Castenraij?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Castenraij te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Castenraij

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Castenraij. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Castenraij en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Castenraij die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Castenraij

Alles waar we op hoopten

27 november 2023

Onze droomtuin is prachtig geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan begrijpelijk. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep gemakkelijk en kostentechnisch zijn we ook tevreden.

- Rob van den Heuvel

Betrouwbaar en snel

21 november 2023

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. De inmeting was zo gepland.

- Danny Wolters

Direct fijn gevoel

12 november 2023

Er werd heel fijn met ons meegedacht en de offerte zag er goed uit. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer van belang en daarom enorm tevreden.

- Marcel van der Horst

Alleen al het concept is prachtig.

9 november 2023

Nu al zo gelukkig met onze binnen gekregen ontwerpen. De flexibiliteit waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Rutger van der Meer

Specialist!

3 november 2023

Vakwerk en persoonlijke benadering tegen een eerlijke prijs.

- Kelly Kok

Zo prima voor de klant

25 oktober 2023

Kernwoorden van onze belevenis: klantvriendelijk, deskundig, nauwkeurig, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de tarieven ons erg mee.

- Sandra Vink

Vlot gefixt!

20 oktober 2023

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt mooi geworden!

- Maarten van de Velden

Volkomen nieuw pand lijkt het!

11 oktober 2023

De aankleding van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En niet volkomen nietszeggend, netjes binnen ons budget. Het hele pakket was top, van prijs tot het meedenken.

- Sylvia Gerritsen

Geheel grondig opgeleverd

5 oktober 2023

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de kosten te kunnen afspreken. Daarna fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook voorbeeld materialen meegenomen, echt top! Prima geregeld dus!

- Iris Bos

Uitgelichte architecten uit Castenraij

Domicile

Hertog van Gelresingel 18
5961 TB Horst
Nederland

077 398 3190
http://www.encyclo.nl/begrip/domicile

Architectenbureau Daan Hesen

Melatenweg 23
5961 EB Horst
Nederland

06 42993339
http://www.daanhesen.nl/

Koenen Architecten Horst-Venray

De Pelslap 27
5961 LP Horst
Nederland

06 17628572
http://www.koenenarchitecten.nl/