Architect Dalen

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Dalen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Dalen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Dalen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect Dalen gezocht?

Een architect uit Dalen vinden

Architect Dalen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 77 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Dalen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Gees, Zwinderen en Oosterhesselen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Dalen

Ook al voor een erg lange periode op zoek naar een architect in Dalen? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de geschikte persoon die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en ontwerp. Door het overweldigende aanbod is het veelal lastig om de kundige kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Dalen. Op deze site zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Dalen gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Dalen. Indien je op zoek bent naar een partij die diverse disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Dalen aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Dalen beschikt over architecten met diverse expertises, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat je nodig hebt voor je klus. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het bespreekbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Dalen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Dalen – Voor een unieke ondervinding

Het is relevant dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich voornamelijk puur op de inrichting en deze zal vaak geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke expertise en vakkundigheid. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook aanzienlijk. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Dalen nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Dalen kan je ook informeren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier aanmerkelijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist als de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Dalen in te schakelen. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Dalen.

Nu interieurarchitect uit Dalen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Dalen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Dalen maakt jouw leven aantrekkelijker

Indien je de binnenzijde van je huis zo fraai mogelijk wil maken dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je vaak veel beter uit wanneer je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Dalen is vaak gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Dalen in te schakelen, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Dalen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Dalen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Dalen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Dalen – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Dan is een tuinarchitect in Dalen absoluut de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een briljant resultaat waar je nog vele jaren vreugde van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Dalen houdt rekening met je persoonlijke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Dalen of hij of zij een model voor je uit wil werken. Het kan je verbazen wat er allemaal denkbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Dalen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Dalen – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het doorgaans een zeer goed plan om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het belangrijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Dalen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die manier ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag direct nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Dalen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Dalen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Dalen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Dalen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Dalen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Dalen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Dalen

Aantrekkelijk plan en degelijk uitgewerkt

10 november 2022

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een smaakvol projectplan ontvangen met verschillende persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze persoonlijke voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn prachtig geworden.

- Dennis de Jonge

Aantrekkelijk plan en klasse uitgewerkt

4 november 2022

Eerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al vlot aan de slag. Vooral de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Sandra Meijer

Enorm functioneel

28 oktober 2022

Het kantoorgebouw ziet er nu weer mooi uit en het contact verliep heel effectief.

- Daniël van de Ven

Grote expertise maar betaalbaar

16 oktober 2022

De telefonische intake en daarna de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was zeer fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo inschikkelijk!

- Daniël van der Linden

Volkomen nieuw pand lijkt het!

13 oktober 2022

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En niet totaal irrelevant, netjes binnen ons budget. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch interessant.

- Mirjam van de Pol

Vakkundig

4 oktober 2022

Duurzaamheid staat aanzienlijk in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Het projectplan was vakkundig opgesteld.

- Roel Smit

Meerdere ontwerpen op maat

27 september 2022

We ontvingen gevariëerde schetsen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Paulus van Veen

Content

21 september 2022

Binnen enkele dagen hadden we het projectplan al in huis. De offerte was scherp plus we hadden vlot reacties.

- Ilse de Bruin

Algeheel ontzorgd

11 september 2022

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo duidelijk de prijs te kunnen afspreken. Naderhand fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook monster materialen meegenomen, echt top! Top geregeld dus!

- Patricia Visser

Uitgelichte architecten uit Dalen

DETAIL 10 architectuur en bouwkunde

Valtherlaan 214
7815 BH Emmen
Nederland

06 53668349
http://www.detail10.nl/

Artotech Bouwkundig Ontwerp- en Tekenburo

Ullevi 13
7825 SC Emmen
Nederland

0591 675 001
https://www.artotech.nl/

Bouwkundig ontwerp- en Adviesburo Heijnen

Kleine Veld 37
7751 BG Dalen
Nederland

0524 553 000
http://www.boaheijnen.nl/