Architect De Cocksdorp

Wil jij een betaalbare architect in De Cocksdorp die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect De Cocksdorp verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit De Cocksdorp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect De Cocksdorp gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect De Cocksdorp
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 88 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Cocksdorp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit De Koog, Den Hoorn Texel en Oosterend bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect De Cocksdorp

Wil je aan de slag met een professionele en vakkundige architect in De Cocksdorp? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je aan een geschikte architect in De Cocksdorp, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen we je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de belangrijkste verschillen tussen meerdere architecten. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau De Cocksdorp gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Ook indien je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is vanzelfsprekend ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand erg belangrijk kan zijn voor hoe een bedrijf over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit De Cocksdorp

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht De Cocksdorp – Voor een bijzondere ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook frequent een zelfstandig architect gezocht in De Cocksdorp. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel typerend portfolio heeft en van jouw huis of pand een fantastisch design kan maken? Dan wordt er veelal een architect gezocht in De Cocksdorp die zelfstandig opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een klus kan geven.

Architect gezocht in De Cocksdorp is geen eenvoudige taak, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen begeleiden. We hebben immers een uitgebreid netwerk van architecten in De Cocksdorp. En zo is jouw project over het algemeen tot een goed einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in De Cocksdorp met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect De Cocksdorp nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Ook in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in De Cocksdorp van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

Voornamelijk als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in De Cocksdorp van waarde zijn. Een interieurarchitect in De Cocksdorp is volkomen op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio De Cocksdorp.

Nu interieurarchitect uit De Cocksdorp zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit De Cocksdorp zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect De Cocksdorp maakt jouw leven beter

Wanneer je de binnenzijde van je woonhuis zo kleurrijk mogelijk gaat maken dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit wanneer je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in De Cocksdorp is vaak gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in De Cocksdorp in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio De Cocksdorp.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit De Cocksdorp?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit De Cocksdorp‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect De Cocksdorp – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je eerdaags je tuin eens doortastend onder handen nemen? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in De Cocksdorp. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een schitterend resultaat waar je nog vele jaren plezier van zult hebben. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in De Cocksdorp kun je echt alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit De Cocksdorp om te kijken wat de opties zijn. Het zal je verbazen wat er allemaal bespreekbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit De Cocksdorp.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect De Cocksdorp – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het steevast een erg goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het belangrijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in De Cocksdorp iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die manier ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag direct nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit De Cocksdorp?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit De Cocksdorp te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

De Cocksdorp

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in De Cocksdorp. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in De Cocksdorp en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit De Cocksdorp die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in De Cocksdorp

Gauw en tevreden

27 februari 2023

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze laatste restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle tevredenheid. Offertes en project waren vlug binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Nancy van der Meulen

Totaal ontzorgd

22 februari 2023

Heerlijk dat we helemaal nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is verzorgd via Architectenkaart.

- Suzanne Scholten

Professioneel

16 februari 2023

Duurzaamheid staat aanzienlijk in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Het projectplan was vakkundig opgesteld.

- Barbara Mol

Goed gesprek

10 februari 2023

Soepel in het contact en een mooi uurtarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Saskia van der Horst

Ziet er opnieuw keurig uit

30 januari 2023

Ons pand was wel weer aan een fris uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt enorm soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de hulp vanuit de architect verliepen fantastisch.

- Mirjam Timmermans

Meegaand en betaalbaar

24 januari 2023

We ontvingen een aantrekkelijk plan met een flexibele kijk op het interieur. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het effect. Erg content.

- Michael Molenaar

Helemaal ontzorgd

15 januari 2023

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons project. Het is enorm knap geworden. Bedankt Architectenkaart.

- David Verbeek

Prima plan en goed uitgewerkt

12 januari 2023

Eerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al spoedig aan de slag. Voornamelijk de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Irene van Dijk

Deugdelijk en vlot

1 januari 2023

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. De inmeting was zo gereed.

- Marieke Willemsen

Uitgelichte architecten uit De Cocksdorp

Ruijg Installatietechniek

Nieuwe Dijk 41
8881 HC West-Terschelling
Nederland

0562 449 600
http://www.ruijginstallatietechniek.nl/

Bouwkundig Tekenbureau Verkamman

Crocusstraat 54
1782 AS Den Helder
Nederland

0223 622 480
http://www.dakkapel-tekening.nl/

De Groot A & E

Bernhardstraat 27
1741 CV Schagen
Nederland

0224 218 043
http://www.degrootaene.net/