Architect De Koog

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw ontwerpen in De Koog?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect De Koog verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit De Koog – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect De Koog gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect De Koog
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Koog, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Den Hoorn Texel, Oosterend en De Cocksdorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect De Koog

Ben je op zoek naar een vakkundige en professionele architect in De Koog? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Wij helpen je aan een kundige architect in De Koog, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze website vindt je alle info die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in De Koog te kunnen maken. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau De Koog gezocht? Waar let je op?

Vaak begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in De Koog. Een architectenbureau in De Koog heeft grofweg meerdere verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in De Koog beschikt over architecten met verschillende specialismes, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat jij nodig hebt voor je project. Voornamelijk omdat er meerdere architecten werken, is het denkbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit De Koog

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht De Koog – Voor een geweldige ondervinding

Indien er een architect in De Koog gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een ontzettend groot verschil. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in De Koog gezocht. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanzienlijk meer ervaring in huis. De architect in De Koog zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook behoorlijk. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect De Koog nodig: de beste designers

Er zitten enkele belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in De Koog voor je kan verwezenlijken. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hier zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus doeltreffend aan het werk te zetten. De architect in De Koog zal immers precies weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in De Koog beslist de beste beslissing. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect De Koog hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio De Koog.

Nu interieurarchitect uit De Koog zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit De Koog zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect De Koog maakt jouw leven mooier

Het vinden van de kundige binnenhuisarchitect in De Koog is relatief eenvoudig via een aantal stappen. Door deze stappen weet je zeker dat je een goede partij kan vinden. Wanneer je een aanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Ze kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de opties liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio De Koog.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit De Koog?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit De Koog‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect De Koog – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je eerdaags je tuin eens fors onder handen nemen? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in De Koog. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een verblindend resultaat waar je nog vele jaren vreugde van zult hebben. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of voornamelijk zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in De Koog kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit De Koog om te kijken wat de opties zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit De Koog.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect De Koog – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens een aantal architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze methode kun je de kosten van een architect uit De Koog simpel vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de beste kosten aangeboden krijgt! Als de info die je ons meegeeft zo gedetailleerd mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke kosten! Je bespaart simpel tot wel 40% op je tariefstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit De Koog?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit De Koog te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

De Koog

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in De Koog. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in De Koog en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit De Koog die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in De Koog

Daadkracht en te betalen

19 mei 2024

Snel actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende zonlicht en is onwerkelijk mooi. Kosten technisch prima.

- Patrick Mol

Fatsoenlijk rekening gehouden

14 mei 2024

Wat voor ons zeer doorslaggevend was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd alsmede de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd top gepland en nagekomen.

- Gerrit van de Brink

Klantgericht

7 mei 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. De prijs was fatsoenlijk en het plan van aanpak is snel door de architect aangeleverd.

- Daniëlle Willemsen

Onmiddellijk prettige klik

1 mei 2024

We hadden direct een klik met het bureau wat ons als allereerste een offerte stuurde. Gelijk een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe opties. De uiteindelijke rekening viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze boden!

- Johanna Visser

Ging lekker snel

20 april 2024

Offertes snel ontvangen van een aantal tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep conform gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was erg gedetailleerd uitgewerkt.

- Mark Bosch

Ging lekker snel

15 april 2024

Offertes snel ontvangen van een aantal tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep volgens gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was zeer gedetailleerd uitgewerkt.

- Hendrik van Doorn

Erg doeltreffend

11 april 2024

Het kantoorgebouw ziet er nu weer schitterend uit en het contact verliep heel effectief.

- Jeffrey van den Broek

Volkomen ontzorgd

1 april 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo duidelijk de prijs te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegenomen. Goed geregeld dus!

- Wendy van de Pol

Direct prettige klik

27 maart 2024

We hadden gelijk een klik met het bureau wat ons als eerste een prijsopgave stuurde. Meteen een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was persoonlijk en met toffe mogelijkheden. De uiteindelijke factuur viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze boden!

- Robert Huisman

Uitgelichte architecten uit De Koog

Rempt van der Donk architecten BNA BV

Achterpad 19
1871 HC Schoorl
Nederland

072 509 3395
http://www.remptvanderdonk.nl/

Bouwkundig Tekenbureau Verkamman

Crocusstraat 54
1782 AS Den Helder
Nederland

0223 622 480
http://www.dakkapel-tekening.nl/

De Groot A & E

Bernhardstraat 27
1741 CV Schagen
Nederland

0224 218 043
http://www.degrootaene.net/