Architect De Heen

Behoefte aan een professionele architect in De Heen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect De Heen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit De Heen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect De Heen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect De Heen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Heen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Moerstraten, Heerle en Nieuw Vossemeer bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect De Heen

Ook al voor een heel lange periode op zoek naar een architect in De Heen? Het vinden van de geschikte persoon is lang niet altijd makkelijk. Door het overweldigende aanbod is het dikwijls complex om de juiste kandidaat te kiezen.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in De Heen. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze site.

Spring direct naar:

Een architectenbureau De Heen gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans fors dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in De Heen. Een architectenbureau in De Heen heeft grofweg een aantal verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in De Heen beschikt over architecten met allerlei specialismes, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat jij nodig hebt voor je karwei. Voornamelijk omdat er meerdere architecten werken, is het een optie om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit De Heen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht De Heen – Voor een unieke belevenis

Het is raadzaam dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een behoorlijk groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus regelmatig bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en specialisatie. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben ieder dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect De Heen nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in krankzinnig dure villa’s en gigantische huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Ook in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in De Heen van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier ontzettend kunnen vergroten.

Juist wanneer de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit De Heen in te huren. Een interieurarchitect in De Heen is volledig op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woonhuis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio De Heen.

Nu interieurarchitect uit De Heen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit De Heen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect De Heen maakt jouw leven mooier

Het is uiteraard niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door een paar stappen te doorlopen helemaal niet zo moeilijk om een juiste binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een deskundige binnenhuisarchitect in De Heen. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die precies aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met je karwei.

Hiernaast is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de De Heen. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een bepaalde persoon binnen dat architectenkantoor. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio De Heen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit De Heen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit De Heen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect De Heen – voor een mooiere tuin

Vind je het uitdagend om een competente tuinarchitect in De Heen te vinden? Het is nimmer eenvoudig geweest om uit te komen bij de goede professional voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een geschikte tuinarchitect in De Heen in aanraking komen. Als je de correcte stappen volgt, kom je vlug verder.

Via Architectenkaart kun je gemakkelijk meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit De Heen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect De Heen – Stel een offerteaanvraag op!

Om de kosten van een architect in De Heen helder te krijgen is het doorgaans slim een offerte aan te vragen. Het helpt indien je een degelijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Als een architect uit De Heen specifieke taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag meteen nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit De Heen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit De Heen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

De Heen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in De Heen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in De Heen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit De Heen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in De Heen

Origineel en uitvoering super

23 mei 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bovenmatig! Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. De communicatie ging gemakkelijk en de kosten prima.

- Elisabeth Willems

Afspraken worden nagekomen

11 mei 2024

Prijs, aflevering en afspraken waren allemaal in orde. Er was snel persoonlijk contact wat aangenaam was. Architectenkaart bedankt!

- Hendrikus de Boer

Prettig contact

9 mei 2024

Kregen een scherp aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierop ook zeer soepel.

- Martijn Molenaar

Erg bruikbaar proces

1 mei 2024

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We wisten niet zoveel van het proces af en geweldig veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Barry Kuipers

Grote deskundigheid maar betaalbaar

21 april 2024

Tevreden over de expertise en afhandeling. Haar interesse tijdens de herinrichting en verbouwing was lief. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles volgens plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo inschikkelijk!

- Nathalie Verbeek

Geweldig ontwerp

18 april 2024

Ontwerp was uitmuntend en hebben een mooi tarief gekregen. Gauw geschakeld hierover dus prettig.

- Maarten Molenaar

Degelijk en vlug

9 april 2024

Schakelen met een vakman is zeer aan te raden via deze site. De inmeting was zo gereed.

- Nienke van Beek

Helemaal uitgewerkt

5 april 2024

Plan was compleet uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we vlug en kosten waren goedkoop voor de omvang van het karwei.

- Margaretha de Vries

Erg functioneel

27 maart 2024

Ons kantoorgebouw is enorm effectief opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitstekend.

- Jessica van Wijk

Uitgelichte architecten uit De Heen

Aarts Bouwconstructies b.v.

Kapelaan Kockstraat 77
4651 XD Steenbergen
Nederland

078 633 0566
http://www.aartsbouwconstructies.nl/

Rob Ligteringen

Schelde-Rijnweg 48
4691 TB Tholen
Nederland

06 53249611
http://www.ligteringen.com/

Kraak Bouwtechnisch Managementburo B.V.

Stoofweg 3
4681 RK Nieuw-Vossemeer
Nederland

0167 560 509
http://www.kraakbv.nl/