Architect De Hoeve

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw ontwerpen in De Hoeve?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect De Hoeve verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit De Hoeve – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect De Hoeve gezocht?

Een architect uit De Hoeve vinden

Architect De Hoeve
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Hoeve, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nijeholtpade, Oldeholtpade en Peperga bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect De Hoeve

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in De Hoeve? Het vinden van de goede persoon is lang niet altijd eenvoudig. We snappen dit maar al te goed, het wordt door het omvangrijke aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een geschikte kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in De Hoeve. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken wanneer je voor een architect in De Hoeve wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je nauwkeurig waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau De Hoeve gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in De Hoeve. Een architectenbureau in De Hoeve heeft doorgaans meerdere diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in De Hoeve beschikt over architecten met diverse expertises, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat je nodig hebt voor jouw klus. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het bespreekbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit De Hoeve

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht De Hoeve – Voor een geweldige belevenis

Indien er een architect in De Hoeve gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk flink. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in De Hoeve gezocht. Dit zien we dus regelmatig bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich hoofdzakelijk puur op de inrichting en deze zal regelmatig geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en vakkundigheid. De architect in De Hoeve zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben allemaal dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect De Hoeve nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Ook in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in De Hoeve van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier heel erg kunnen vergroten.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het goed om een interieurarchitect uit De Hoeve in te schakelen. Een interieurarchitect in De Hoeve is compleet op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo prettig, attractief en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio De Hoeve.

Nu interieurarchitect uit De Hoeve zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit De Hoeve zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect De Hoeve maakt jouw leven mooier

Het vinden van de goede binnenhuisarchitect in De Hoeve is betrekkelijk eenvoudig via een aantal stappen. Met deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij kan vinden. Als je een aanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Ook is het noodzakelijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de De Hoeve. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een specifieke professional binnen dat architectenkantoor. Ze kunnen dit altijd beheerst aan je uitleggen en kijken waar de opties liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio De Hoeve.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit De Hoeve?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit De Hoeve‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect De Hoeve – voor een knappere tuin

Wil je eerdaags je tuin eens flink onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in De Hoeve zeker de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een briljant resultaat waar je nog veel jaren plezier van zult hebben. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of voornamelijk zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in De Hoeve kun je letterlijk alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit De Hoeve om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit De Hoeve.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect De Hoeve – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens enkele architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je direct inzicht in de tarieven van een architect in De Hoeve en kies je direct de beste architect uit. Hoe helderder je bent tijdens het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een competente architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag direct nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit De Hoeve?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit De Hoeve te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

De Hoeve

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in De Hoeve. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in De Hoeve en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit De Hoeve die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in De Hoeve

Super efficiënt

24 mei 2024

Ons kantoorgebouw is erg effectief opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitmuntend.

- Eric van de Veen

Volledig ontzorgd

11 mei 2024

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons plan. Het is enorm mooi geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Sabine Jacobs

Vakmanschap tegen betaalbare prijzen

6 mei 2024

De telefonische intake en daarna de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar aandacht tijdens de herinrichting en verbouwing was lief. Aanhoudend werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg prettig.

- Sander de Wit

Ging netjes in overleg

2 mei 2024

Wat voor ons zeer doorslaggevend was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd alsmede de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd super gepland en nagekomen.

- Leonie van der Laan

Goed op de hoogte gehouden

21 april 2024

Kregen een goed aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep daarna ook heel prettig.

- Tamara van de Veen

Zo top voor de klant

19 april 2024

Super ervaring door klantvriendelijkheid, deskundigheid en meedenken. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ondanks onze ‘aparte’ wensen.

- Sebastiaan van der Laan

Plan was kritisch, uitvoeren beter

7 april 2024

Grondig plan voor de restauratie, denken met je mee. Natuurlijk betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Dit bureau is oprecht met je restauratie begaan.

- Tim van Loon

Klantgericht

1 april 2024

Zeer professionele maar klantvriendelijke optiek door de betreffende binnenhuisarchitect. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en gekregen.

- Raymond de Bruin

Goed inrichting

23 maart 2024

We zijn prachtig geholpen met het installeren van onze etalage en kantoorpand. De kosten waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Oprecht een expert. Komen beslist terug bij nieuwe plannen.

- Martin Hofman

Uitgelichte architecten uit De Hoeve

Architectenburo De Jong

Laagland 6
9205 EX Drachten
Nederland

06 25417341
http://www.dejongarchitect.nl/

Sipma Architecten

Businesspark Friesland-West 41
8447 SL Nijehaske
Nederland

0513 625 015
https://burosipma.nl/

VendeV Bouwkunde

Haskeruitgang 109
8447 CK Heerenveen
Nederland

0513 434 823
http://www.vendev.nl/