Architect De Kiel

Zoek jij een topper voor jouw ontwerpen in De Kiel?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect De Kiel verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit De Kiel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect De Kiel gezocht?

Laat je snel helpen

Architect De Kiel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Kiel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Eesergroen, Westdorp en Ellertshaar bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect De Kiel

Ook al voor een erg lange periode op zoek naar een architect in De Kiel? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de passende professional die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en ontwerp. Door het overweldigende aanbod is het doorgaans complex om de passende kandidaat te selecteren.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in De Kiel. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau De Kiel gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in De Kiel. Een architectenbureau in De Kiel heeft gemiddeld meerdere diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in De Kiel beschikt over architecten met allerlei specialismes, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat je nodig hebt voor jouw project. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het bespreekbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit De Kiel

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht De Kiel – Voor een geweldige ondervinding

Indien er een architect in De Kiel gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een behoorlijk groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en vakkundigheid. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook flink. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect De Kiel nodig: de beste designers

Er zitten enkele belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in De Kiel voor je kan realiseren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Hier zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus efficiënt aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in De Kiel weet nauwkeurig wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om jouw ruimte zo optimaal mogelijk te maken. Daarbuiten is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in De Kiel. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een professional over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere dingen, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio De Kiel.

Nu interieurarchitect uit De Kiel zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit De Kiel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect De Kiel maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in De Kiel is relatief gemakkelijk met een aantal stappen. Via deze stappen weet je zeker dat je een goede partij kunt vinden. Wanneer je een aanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met jouw klus.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het vakgebied van een specifieke professional binnen dat architectenkantoor. Zij kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio De Kiel.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit De Kiel?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit De Kiel‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect De Kiel – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan zeker weten eens een tuinarchitect in De Kiel. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een schitterend resultaat waar je nog veel jaren vreugde van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je immer al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in De Kiel houdt rekening met je specifieke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit De Kiel of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Het zou je verbazen wat er allemaal mogelijk is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit De Kiel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect De Kiel – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en volledig vrijblijvend enkele offertes op.

Op deze wijze kun je de kosten van een architect uit De Kiel makkelijk vergelijken met een andere, zodat je enkel de scherpste tarieven geboden krijgt! Als de informatie die je ons meegeeft zo gedetailleerd mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen hele aantrekkelijke bedragen! Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijzen van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit De Kiel?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit De Kiel te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

De Kiel

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in De Kiel. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in De Kiel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit De Kiel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in De Kiel

Creatieve oplossingen

19 juni 2024

Het creatieve project wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. De communicatie ging gemakkelijk en de prijs prima.

- Maarten Huisman

Voelde meteen verstandig

12 juni 2024

Sinds het allereerste contact kregen wij vertrouwen en professionaliteit. Na ontvangst offerte werden onze wensen geïnventariseerd en kregen we aanvullende opties. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer belangrijk en daarom zeer tevreden.

- Elisabeth Koning

Plan was grondig, uitvoering beter

4 juni 2024

Er wordt met je mee gedacht voor het project van verbouwen. Uiteraard betaal je voor wat ze doen echter met een eerlijke prijs. Bedrijven die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Charlotte van Dam

Direct prettige klik

30 mei 2024

We hadden direct een klik met het bureau wat ons als eerste een prijsopgave stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op erg korte termijn plaatsvinden. Het plan wat we kregen was persoonlijk en met toffe opties. De uiteindelijke factuur viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze aanboden!

- Ilse van Doorn

Prachtige inrichting

18 mei 2024

We zijn voortreffelijk geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. De tarieven waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Indien we toe zijn aan nieuwe plannen komen we absoluut terug.

- Christian Evers

Erg klantvriendelijk

11 mei 2024

Prima ervaring door klantvriendelijkheid, expertise en meedenken. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ondanks onze ‘aparte’ wensen.

- Nancy de Haan

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

4 mei 2024

Onze wensen zijn prima vertaald naar de praktijk voor een redelijke prijs.

- Rob van Vliet

Echt klantvriendelijk en opzienbarend

3 mei 2024

Je kunt er van op aan dat je een authentieke behandeling krijgt via Architectenkaart. We zijn jullie dankbaar.

- Elizabeth Kok

Creatief en niet duur

26 april 2024

We ontvingen een smaakvol plan met een flexibele kijk op het interieur. Prima nieuwe indeling van onze maisonnette is het resultaat. Erg content.

- Ramona van de Brink

Uitgelichte architecten uit De Kiel

AP-Interieurarchitect.nl

Oosterhoutstraat 9B
9401 NA Assen
Nederland

06 30174938
http://www.ap-interieurarchitect.nl/

Advance Projectadviseurs

Winkler Prinsstraat 11
9403 AZ Assen
Nederland

0592 707 047
http://www.advanceprojectadviseurs.nl/

Gijsbertsen installatie advies

Vivaldilaan 43
9402 VD Assen
Nederland

0592 409 608
http://www.gijsbertsen-advies.nl/