Architect Odoornerveen

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw ontwerpen in Odoornerveen?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Odoornerveen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Odoornerveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Odoornerveen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Odoornerveen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Odoornerveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Eesergroen, Ellertshaar en Eeserveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Odoornerveen

Ben je op zoek naar een kundige en competente architect in Odoornerveen? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wij helpen je aan een goede architect in Odoornerveen, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen we je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je in ieder geval mee in de voornaamste verschillen tussen diverse architecten. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Odoornerveen gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans fors dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Odoornerveen. Een architectenbureau in Odoornerveen heeft over het algemeen een aantal diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Odoornerveen beschikt over architecten met allerlei specialismes, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat je nodig hebt voor je klus. Tevens is het mogelijk dat een architectenbureau in Odoornerveen je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Odoornerveen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Odoornerveen – Voor een bijzondere ondervinding

Het is belangrijk dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een behoorlijk groot verschil. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Odoornerveen gezocht. Dit zien we dus dikwijls bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en vakkundigheid. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben allemaal dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Odoornerveen nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij zeker weten zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers talrijke voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan uitvoeren. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer ontzettend eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Odoornerveen weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om jouw ruimte zo goed mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Odoornerveen beslist de beste keuze. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een onbezorgd gevoel aan een specialist over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Odoornerveen.

Nu interieurarchitect uit Odoornerveen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Odoornerveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Odoornerveen maakt jouw leven aantrekkelijker

Als je de binnenkant van je pand zo smaakvol mogelijk wilt maken dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Desalniettemin is het resultaat altijd vele malen beter indien je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Odoornerveen is veelal gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Met een binnenhuisarchitect in Odoornerveen straalt je woning een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Odoornerveen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Odoornerveen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Odoornerveen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Odoornerveen – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan zeker eens een tuinarchitect in Odoornerveen. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een schitterend resultaat waar je nog veel jaren pret van zult hebben. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Odoornerveen kun je echt alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Odoornerveen om te kijken wat de opties zijn. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Odoornerveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Odoornerveen – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je inmiddels weleens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vraag dan met name eens gratis en echt vrijblijvend meerdere offertes op.

Zo krijg je meteen inzicht in de tarieven van een architect in Odoornerveen en kies je gelijk de beste architect uit. Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke bedragen! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tarieven van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Odoornerveen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Odoornerveen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Odoornerveen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Odoornerveen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Odoornerveen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Odoornerveen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Odoornerveen

Onmiddellijk een klik

6 september 2023

We hadden gelijk een klik met het bureau wat ons als allereerste een offerte stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op erg korte termijn plaatsvinden. Het was daadwerkelijk een hoop maatwerk en kwam met allerlei ludieke opties. De uiteindelijke rekening viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze aanboden!

- Marieke Evers

Geheel top opgeleverd

30 augustus 2023

Na een telefonische afspraak kregen we snel de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegenomen. Prima geregeld dus!

- Jelle Gerritsen

Volkomen ontzorgd

24 augustus 2023

Na een telefonische afspraak kregen we gauw de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegebracht. Super georganiseerd!

- Nicolaas de Lange

Daadkracht en te betalen

15 augustus 2023

Snel actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. Het inkomende licht was de inspiratiebron van het plan en is vreselijk mooi geworden. De prijzen waren betaalbaar.

- Antonius de Vos

Afspraken worden nagekomen

10 augustus 2023

Tarief, levering en afspraken waren allemaal in orde. Er was snel persoonlijk contact wat aangenaam was. Architectenkaart heeft het prima voor elkaar, bedankt.

- Erwin Hofman

De omzetting van onze wensen naar praktijk: Top

3 augustus 2023

Onze wensen zijn goed vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Irene Groen

Wel inrichting

23 juli 2023

We zijn subliem geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. De kosten waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Werkelijk een vakman. Ingeval we toe zijn aan nieuwe plannen komen we helemaal terug.

- Nienke van Dongen

Betrouwbaar en snel

17 juli 2023

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Maria Schipper

Klantgericht

15 juli 2023

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. Mooie prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en gekregen.

- Hendrikus Vermeulen

Uitgelichte architecten uit Odoornerveen

Beld B.V.

Hoevenkamp 10
9461 HE Gieten
Nederland

06 46056712
http://www.vitruviusbouw.nl/

Tekenbureau Heikens

H.J. Kniggestraat 23
9501 ND Stadskanaal
Nederland

06 25586304
http://www.tekenbureauheikens.nl/

Brink Teken- en Bouwadvies

Schoolkade 85
9581 HD Musselkanaal
Nederland

0599 651 058
http://brinktekenenbouwadvies.nl/