Architect Den Bosch

Behoefte aan een betaalbare architect in Den Bosch die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Den Bosch verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Den Bosch – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Architect Den Bosch gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Den Bosch
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 48 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Den Bosch, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Maren Kessel, Esch en Boxtel bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Den Bosch

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Den Bosch? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Wanneer je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn wij er om je verder te helpen!

Niet enkel vertellen wij je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de voornaamste verschillen tussen diverse architecten. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Den Bosch gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Ook indien je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de kundige aannemers om de klus te realiseren. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er eigenlijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Den Bosch

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Den Bosch – Voor een bijzondere ondervinding

Je kunt bovenop een architectenbureau in Den Bosch ook afwegen om voor een zelfstandig architect in Den Bosch te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel specifiek portfolio heeft en van jouw huis of pand een bijzonder ontwerp kan maken? Dan wordt er meestal een architect gezocht in Den Bosch die zelfstandig opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een klus kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. Wij hebben immers een veelomvattend netwerk van architecten in Den Bosch. Zo is er steeds een architect beschikbaar om je ontwerp tot een fijn einde te brengen. Tevens is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend een aantal architecten in Den Bosch naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Den Bosch nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in mateloos dure villa’s en gigantische woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Ook in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Den Bosch van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier ontzettend kunnen vergroten.

Vooral als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Den Bosch van belang zijn. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat totaal is toegespitst op je persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Den Bosch.

Nu interieurarchitect uit Den Bosch zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Den Bosch zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Den Bosch maakt jouw leven mooier

Het vinden van de goede binnenhuisarchitect in Den Bosch is betrekkelijk gemakkelijk met een aantal stappen. Door deze stappen weet je zeker dat je een goede partij zult vinden. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die precies aansluit bij waar je naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met je project.

Daarnaast is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Den Bosch. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een specifieke persoon binnen dat architectenkantoor. Ze kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Den Bosch.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Den Bosch?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Den Bosch‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Den Bosch – voor een mooiere tuin

Wil je straks je tuin eens stevig onder handen nemen? Overweeg dan zeker weten eens een tuinarchitect in Den Bosch. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een verblindend resultaat waar je nog veel jaren pret van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Den Bosch houdt rekening met je specifieke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Den Bosch of hij of zij een schets voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Den Bosch.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Den Bosch – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het over het algemeen een zeer goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt wanneer je een degelijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Indien een architect uit Den Bosch specifieke taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke kosten! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag vandaag nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Den Bosch?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Den Bosch te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Den Bosch

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Den Bosch. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Den Bosch en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Den Bosch die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Den Bosch

Fatsoenlijk rekening gehouden

6 oktober 2021

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen correct in overleg. Enorm fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Chantal Scholten

Artistiek en niet duur

23 september 2021

We ontvingen een mooi plan met een flexibele kijk op het interieur. Prima nieuwe indeling van onze maisonnette is het effect. Erg tevreden.

- Koen van Beek

De uitvoerende partij was uitstekend

16 september 2021

Top project voor de verbouwing, denken met je mee. Allicht betaal je voor wat ze doen echter met een eerlijke prijs. Mensen die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Mark Bosman

Onmiddellijk goed gevoel

9 september 2021

Sinds het allereerste contact kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze wensen geïnventariseerd en kregen we allerlei opties. Daarbuiten werden de gemaakte afspraken ook correct nagekomen. Erg goed!

- René Kuipers

Vakmanschap tegen betaalbare kosten

4 september 2021

Tevreden over de deskundigheid en afhandeling. Haar belangstelling tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Herhaaldelijk werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg aangenaam.

- Rutger van Doorn

Grote deskundigheid maar betaalbaar

22 augustus 2021

De telefonische intake en later de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was geweldig fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo flexibel!

- Anouk de Haan

Onmiddellijk fijn gevoel

16 augustus 2021

Sinds het allereerste gesprek kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze voorkeuren geïnventariseerd en kregen we extra mogelijkheden. Daarbuiten werden de gemaakte afspraken ook correct nagekomen. Erg prettig!

- Chantal Schouten

Prettig gesprek

13 augustus 2021

Kregen een goed aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep vervolgens ook zeer aangenaam.

- Eveline van der Laan

Professioneel

4 augustus 2021

Aan veel was te merken dat duurzaamheid erg fundamenteel is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Het projectplan was beroepsmatig opgesteld.

- Cornelia Kramer

Uitgelichte architecten uit Den Bosch

Studio Linn

Veemarktkade 8
Ruimte: Beschuyt 6261
5222 AE 's-Hertogenbosch

06 14606414
http://www.studiolinn.nl/

Archi Service V.O.F.

Paardskerkhofweg 6 A
5223 AJ 's-Hertogenbosch
Nederland

073 641 5709
http://www.archiservice.nl/%20%20%20,%20%20www.archi3o,nl

Laak-Swinkels Technische Installaties Van de

Theresialaan 72
5262 BP Vught
Nederland

073 656 5302
http://www.vdlaakswinkels.nl/