Architect Eexterveensche Kan

Wil jij een betaalbare architect uit Eexterveensche Kan die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Eexterveensche Kan verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Eexterveensche Kan – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Eexterveensche Kan gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Eexterveensche Kan
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Eexterveensche Kan, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Eexterveen, Nieuw Annerveen en Annerveensche Kan bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Eexterveensche Kan

Wil je aan de slag met een competente en kundige architect in Eexterveensche Kan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Indien je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn we er om je verder te helpen!

Op deze site vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Eexterveensche Kan te kunnen maken. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Eexterveensche Kan gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Ook indien je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de geschikte aannemers om de klus te bewerkstelligen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er dikwijls ook goed aan om een architect in te huren.

Dit komt vooral door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die prettig is voor zowel de werknemers als voor de klant. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Eexterveensche Kan

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Eexterveensche Kan – Voor een bijzondere ondervinding

Als er een architect in Eexterveensche Kan gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een behoorlijk groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus dikwijls bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal meestal geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer ervaring in huis. De architect in Eexterveensche Kan zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben elk dus een totaal andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Eexterveensche Kan nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in waanzinnig dure villa’s en gigantische huizen die je op tv voorbij ziet komen. Ook in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Eexterveensche Kan van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier heel erg kunnen vergroten.

In het bijzonder wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Eexterveensche Kan van betekenis zijn. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op jouw persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Eexterveensche Kan.

Nu interieurarchitect uit Eexterveensche Kan zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Eexterveensche Kan zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Eexterveensche Kan maakt jouw leven beter

Indien je de binnenkant van je huis zo mooi mogelijk gaat maken dan kun je altijd zelf hiermee aan de slag gaan. Desalniettemin is het effect altijd vele malen beter indien je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Eexterveensche Kan is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Eexterveensche Kan in te huren, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Eexterveensche Kan.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Eexterveensche Kan?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Eexterveensche Kan‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Eexterveensche Kan – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt zeker ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet makkelijk om in het stevige aanbod de juiste specialist te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een professionele tuinarchitect in Eexterveensche Kan in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de professional die precies aansluit bij wat je zoekt.

Met onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Eexterveensche Kan.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Eexterveensche Kan – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan vooral eens gratis en volledig vrijblijvend sommige offertes op.

Zo krijg je meteen inzicht in de tarieven van een architect in Eexterveensche Kan en kies je direct de voornaamste architect uit. Hoe helderder je bent gedurende het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een competente architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen hele aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag meteen nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Eexterveensche Kan?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Eexterveensche Kan te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Eexterveensche Kan

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Eexterveensche Kan. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Eexterveensche Kan en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Eexterveensche Kan die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Eexterveensche Kan

Voelde onmiddellijk fijn

24 juli 2024

Vanaf het allereerste contact kregen wij vertrouwen en professionaliteit. Na ontvangst offerte werden onze voorkeuren geïnventariseerd en kregen we aanvullende mogelijkheden. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer van belang en daarom zeer tevreden.

- Paulus Hermans

Een ontwerp op maat

17 juli 2024

We ontvingen verschillende schetsen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Er werd kritisch naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Johannes Meijer

Enorm functioneel

7 juli 2024

Ons kantoorgebouw is erg efficiënt opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is voortreffelijk.

- Joost Janssen

Opzet is al zo mooi

2 juli 2024

Nu al zo gelukkig met onze ontvangen ontwerpen. De inschikkelijkheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de werkelijke factuur.

- Sanne van der Linden

Hele fijne communicatie

25 juni 2024

De communicatie met het bureau waarmee we de afspraak maakte was uitermate goed en daarmee waren we in feite al om. Het plan werd op een spontane manier nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals vermoed.

- Martin van der Meulen

Enorm doeltreffend

16 juni 2024

Ons kantoor is zeer effectief opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitmuntend.

- Martijn van der Laan

Geweldig concept

10 juni 2024

Het opgeleverde plan was doordacht en de tarieven relatief laag. Het contact verliep vlug.

- Wilhelmina de Jong

Onmiddellijk fijn gevoel

4 juni 2024

Er werd heel fijn met ons meegedacht en de offerte zag er fatsoenlijk uit. Bovendien werden de gemaakte afspraken ook netjes nagekomen. Enorm goed!

- Wilhelmina de Leeuw

Volledig ontzorgd

28 mei 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de kosten te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegebracht. Top geregeld dus!

- Ramona van de Veen

Uitgelichte architecten uit Eexterveensche Kan

Architektenburo ir. Dick Meis

AE Kade 35
9641 EA Veendam
Nederland

0598 619 859
http://www.dickmeis.nl/

Beld B.V.

Hoevenkamp 10
9461 HE Gieten
Nederland

06 46056712
http://www.vitruviusbouw.nl/

Tekenbureau Heikens

H.J. Kniggestraat 23
9501 ND Stadskanaal
Nederland

06 25586304
http://www.tekenbureauheikens.nl/