Architect Eexterveen

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Eexterveen?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Eexterveen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Eexterveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Eexterveen gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Eexterveen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Eexterveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Eexterveensche Kan, Spijkerboor en Nieuw Annerveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Eexterveen

Wil je aan de slag met een competente en deskundige architect in Eexterveen? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Als je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn wij er om je verder te helpen!

Op deze pagina vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Eexterveen te kunnen maken. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Eexterveen gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans flink dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Eexterveen. Een architectenbureau in Eexterveen heeft over het algemeen een aantal verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Veelal heeft een architectenbureau in Eexterveen een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het denkbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Eexterveen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Eexterveen – Voor een bijzondere ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook vaak een zelfstandig architect gezocht in Eexterveen. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je veelal net wat specifieker. Dan wordt er vaak een architect gezocht in Eexterveen die zelfstandig opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een klus kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het correcte adres. Wij hebben immers een overvloedig netwerk van architecten in Eexterveen. Zo is er iedere keer een architect beschikbaar om je klus tot een fijn einde te brengen. Daarbuiten is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend allerlei architecten in Eexterveen naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Eexterveen nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Eexterveen kan je echt informeren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier substantieel verhogen, hoe klein je ook woont.

Vooral wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Eexterveen van belang zijn. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Eexterveen.

Nu interieurarchitect uit Eexterveen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Eexterveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Eexterveen maakt jouw leven mooier

Wanneer je de binnenkant van je pand zo kleurrijk mogelijk gaat maken dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit als je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Eexterveen is vaak gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Eexterveen in te huren, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Eexterveen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Eexterveen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Eexterveen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Eexterveen – voor een knappere tuin

Vind je het uitdagend om een deskundige tuinarchitect in Eexterveen te vinden? Het is nimmer eenvoudig geweest om uit te komen bij de juiste professional voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een kundige tuinarchitect in Eexterveen in aanraking komen. Als je de correcte stappen volgt, kom je snel verder.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Eexterveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Eexterveen – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het over het algemeen een zeer goed plan om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt indien je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Als een architect uit Eexterveen bepaalde taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke kosten! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je prijsstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Eexterveen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Eexterveen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Eexterveen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Eexterveen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Eexterveen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Eexterveen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Eexterveen

Ziet er weer keurig uit

29 februari 2024

De vormgeving van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en snel offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was betekenisvol en inclusief vele opties en materialen. Bovendien kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarin rekening houdende met onze voorkeuren. We werden tijdens de herinrichting fantastisch op de hoogte gehouden.

- Kevin van Dijk

Alleen al het concept is prachtig.

22 februari 2024

Nu al zo gelukkig met onze binnen gekregen ontwerpen. De gemakkelijkheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de werkelijke factuur.

- Richard de Boer

Volledig uitgewerkt

10 februari 2024

Kosten waren keurig en het plan was volledig maatwerk. Behoorlijk onder de indruk van Architectenkaart.

- Klaas van de Brink

Ging netjes in overleg

6 februari 2024

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen correct in overleg. Zeer fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Michiel van der Heijden

Gekwalificeerd

26 januari 2024

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was doorzichtig en gestructureerd. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Wilhelmus Janssen

Uitvoerig projectplan tegen mooie prijzen ontvangen.

19 januari 2024

Na de offertes mooi project plan ontvangen. Snel geleverd en tegen een prima tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Prachtig!

- Jessica van Dongen

Weer volledig opgefrist

11 januari 2024

De vormgeving van onze kantoorpanden moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en snel offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was betekenisvol en inclusief vele opties en materialen. Tevens kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarin rekening houdende met onze wensen. We werden tijdens de herinrichting geweldig op de hoogte gehouden.

- Evelien van den Heuvel

Content met inrichting

3 januari 2024

We zijn uitstekend geholpen met het installeren van onze etalage en kantoorpand. Erg gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Echt een vakman. Komen absoluut terug bij nieuwe plannen.

- Rob de Leeuw

Geweldig ontwerp

27 december 2023

Het opgeleverde project was doordacht en de kosten relatief laag. Het contact verliep vlug.

- Arie de Vos

Uitgelichte architecten uit Eexterveen

Het Retail Collectief

Ritmeesterlaan 1
9471 MT Zuidlaren
Nederland

06 23145515
http://www.hetretailcollectief.nl/

Technisch Bureau Edens BV

Hoofdweg 124 126
9681 AK Midwolda
Nederland

0597 551 208
http://www.edens-midwolda.nl/

Bouwkundig Ontwerp & Tekenbureau Jack Koster

Oudeweg 51b
9608 PK Westerbroek
Nederland

050 549 2449
http://www.jackkoster.nl/