Architect Spijkerboor

Wil jij een top architect uit Spijkerboor die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Spijkerboor verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Spijkerboor – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Spijkerboor gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Spijkerboor
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Spijkerboor, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Eexterveen, Nieuw Annerveen en Annerveensche Kan bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Spijkerboor

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Spijkerboor? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de passende persoon die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. We snappen dit maar al te goed, het wordt door het grote aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een kundige kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Spijkerboor. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken indien je voor een architect in Spijkerboor wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze site.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Spijkerboor gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Spijkerboor. Wanneer je op zoek bent naar een partij die verschillende disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Spijkerboor aan het juiste adres.

Vaak heeft een architectenbureau in Spijkerboor een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Tevens is het mogelijk dat een architectenbureau in Spijkerboor je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Spijkerboor

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Spijkerboor – Voor een bijzondere ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook frequent een zelfstandig architect gezocht in Spijkerboor. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je regelmatig net wat specifieker. Dat is het moment waarop een architect gezocht wordt in Spijkerboor die totaal zelfstandig met zijn eigen stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het geschikte adres. Wij hebben immers een overvloedig netwerk van architecten in Spijkerboor. En zo is jouw klus iedere keer tot een goed einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Spijkerboor met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Spijkerboor nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Spijkerboor kan je echt informeren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier beduidend verhogen, hoe klein je ook woont.

Vooral als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Spijkerboor van betekenis zijn. Een interieurarchitect in Spijkerboor is volkomen op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Spijkerboor.

Nu interieurarchitect uit Spijkerboor zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Spijkerboor zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Spijkerboor maakt jouw leven aantrekkelijker

Als je de binnenkant van je woning zo aantrekkelijk mogelijk gaat maken dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch is het effect over het algemeen vele malen beter indien je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Spijkerboor is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Spijkerboor in te schakelen, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Spijkerboor.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Spijkerboor?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Spijkerboor‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Spijkerboor – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt natuurlijk ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de goede professional voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een deskundige tuinarchitect in Spijkerboor in aanraking komen. Als je de goede stappen volgt, kom je snel verder.

Via Architectenkaart kun je eenvoudig meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Spijkerboor.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Spijkerboor – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je voorlopig eens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vraag dan vooral eens gratis en volslagen vrijblijvend een aantal offertes op.

Op deze manier kun je de kosten van een architect uit Spijkerboor gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je enkel de beste prijzen geboden krijgt! Wanneer de informatie die je ons meegeeft zo uitgebreid mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze manier weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van jouw droomproject.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus direct tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag nu nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Spijkerboor?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Spijkerboor te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Spijkerboor

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Spijkerboor. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Spijkerboor en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Spijkerboor die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Spijkerboor

Hoeven niks meer zelf te doen

22 februari 2024

We zijn ontzorgd na het opstellen van ons plan. Het is erg mooi geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Johan Jansen

Competent

10 februari 2024

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Begrijpelijk en duidelijk projectplan gekregen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Robert Smeets

Zo prima voor de klant

8 februari 2024

Kernwoorden van onze belevenis: klantvriendelijk, deskundig, nauwkeurig, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ondanks onze ‘aparte’ wensen.

- Martine Sanders

Content met inrichting

26 januari 2024

We zijn subliem geholpen met het installeren van onze etalage en kantoorpand. De kosten waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Echt een expert. Wanneer we toe zijn aan nieuwe plannen komen we absoluut terug.

- Marloes de Vos

Alleen al het concept is prachtig.

17 januari 2024

Nu al zo tevreden met onze binnen gekregen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de tarieven zeker niet bovenmatig.

- Sabrina Visser

Vlot ontvangst offertes

8 januari 2024

De offertes waren binnen en binnen aanzienlijk korte tijd een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken plan. Snel hadden we een concrete offerte en planning binnen. Aan te raden.

- Wendy de Koning

Prettig contact

1 januari 2024

Plezierig in het contact en een aardig tarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Wouter Postma

Origineel en uitvoering super

27 december 2023

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bijzonder! Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. De communicatie ging soepel en de kosten prima.

- Alexander Dekker

Volledig ontzorgd

22 december 2023

Na een telefonische afspraak kregen we snel de concrete offerte. Naderhand fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook ontwerp materialen meegenomen, echt top! Super afgehandeld!

- Martin Smits

Uitgelichte architecten uit Spijkerboor

Het Retail Collectief

Ritmeesterlaan 1
9471 MT Zuidlaren
Nederland

06 23145515
http://www.hetretailcollectief.nl/

Barkhuis Projekt Service

Hemsterhuislaan 37
9752 NB Haren
Nederland

050 534 6070
http://www.bpsharen.nl/

Bouwkundig Ontwerp & Tekenbureau Jack Koster

Oudeweg 51b
9608 PK Westerbroek
Nederland

050 549 2449
http://www.jackkoster.nl/