Architect Nieuw Annerveen

Wil jij een professionele architect in Nieuw Annerveen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Nieuw Annerveen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Nieuw Annerveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Nieuw Annerveen gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Nieuw Annerveen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuw Annerveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Eexterveen, Eexterveensche Kan en Spijkerboor bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Nieuw Annerveen

Wil je aan de slag met een competente en deskundige architect in Nieuw Annerveen? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Wij helpen je aan een kundige architect in Nieuw Annerveen, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze pagina vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Nieuw Annerveen te kunnen maken. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Nieuw Annerveen gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Nieuw Annerveen. Indien je op zoek bent naar een partij die diverse disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Nieuw Annerveen aan het juiste adres.

Meestal heeft een architectenbureau in Nieuw Annerveen meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het denkbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Nieuw Annerveen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Nieuw Annerveen – Voor een unieke belevenis

Als er een architect in Nieuw Annerveen gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk flink. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Nieuw Annerveen gezocht. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanmerkelijk meer expertise in huis. De architect in Nieuw Annerveen zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook flink. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Nieuw Annerveen nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij zeker weten zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk talrijke voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan verrichten. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer heel makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Nieuw Annerveen zal immers exact weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Ook is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Nieuw Annerveen. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Nieuw Annerveen hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Nieuw Annerveen.

Nu interieurarchitect uit Nieuw Annerveen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Nieuw Annerveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Nieuw Annerveen maakt jouw leven beter

Als je de binnenzijde van je woonhuis zo mooi mogelijk wil maken dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Desondanks is het resultaat grofweg vele malen beter indien je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Nieuw Annerveen is meestal gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Nieuw Annerveen straalt je woning een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Nieuw Annerveen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nieuw Annerveen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nieuw Annerveen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Nieuw Annerveen – voor een mooiere tuin

Vind je het uitdagend om een professionele tuinarchitect in Nieuw Annerveen te vinden? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de passende professional voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een kundige tuinarchitect in Nieuw Annerveen in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de persoon die precies aansluit bij wat je zoekt.

Door onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Nieuw Annerveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Nieuw Annerveen – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je intussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens diverse architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze methode kun je de tarieven van een architect uit Nieuw Annerveen makkelijk vergelijken met een andere, zodat je enkel de beste tarieven geboden krijgt! Indien de info die je ons meegeeft zo nauwkeurig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze manier weten we zeker weten dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van je droomproject.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus direct tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag direct nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Nieuw Annerveen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Nieuw Annerveen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Nieuw Annerveen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Nieuw Annerveen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Nieuw Annerveen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Nieuw Annerveen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Nieuw Annerveen

Ging lekker rap

21 juli 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlug binnen en de tuin is helemaal gerenoveerd conform de planning. Ging allemaal eigenlijk een stuk soepeler dan bedacht en de tuin ziet er uitstekend uit.

- Bastiaan de Vos

Zo prima voor de klant

17 juli 2024

Kernwoorden van onze belevenis: klantvriendelijk, deskundig, punctueel, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ongeacht onze ‘aparte’ wensen.

- Tom Janssen

Creatieve oplossingen

12 juli 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bovenmatig! Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was deugdzaam.

- Marije de Haan

Content met inrichting

29 juni 2024

De aankleding van ons kantoor en de etalage zijn erg mooi geworden. De kosten waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Oprecht een vakman. Indien we toe zijn aan nieuwe plannen komen we absoluut terug.

- Charlotte van der Horst

Leuk gesprek

25 juni 2024

Soepel in het contact en een mooi uurtarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Marinus Kuiper

Schappelijke prijs voor subliem werk

16 juni 2024

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. We gingen mee in de daadkracht van de architect en binnen korte tijd hadden we een prima plan zonder dat het over ons budget ging. Heel tevreden.

- Björn Driessen

Volslagen ontzorgd

13 juni 2024

Na een telefonische afspraak kregen we vlug de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegebracht. Super geregeld!

- Christiaan van de Velden

Ging keurig in overleg

1 juni 2024

Wat voor ons heel doorslaggevend was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd alsmede de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd geweldig gepland en nagekomen.

- Elizabeth Brouwer

Meteen een klik

31 mei 2024

We leken gelijk op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbod toestuurde. Gelijk een intake en daarna inmeting gedaan. Het was daadwerkelijk een stuk maatwerk en kwam met verschillende ludieke opties. De uiteindelijke nota viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze boden!

- Martijn van de Berg

Uitgelichte architecten uit Nieuw Annerveen

Het Retail Collectief

Ritmeesterlaan 1
9471 MT Zuidlaren
Nederland

06 23145515
http://www.hetretailcollectief.nl/

Barkhuis Projekt Service

Hemsterhuislaan 37
9752 NB Haren
Nederland

050 534 6070
http://www.bpsharen.nl/

Bouwkundig Ontwerp & Tekenbureau Jack Koster

Oudeweg 51b
9608 PK Westerbroek
Nederland

050 549 2449
http://www.jackkoster.nl/