Architect Hantum

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Hantum?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Hantum verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Hantum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Architect Hantum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Hantum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 78 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hantum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Raard, Bornwird en Brantgum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Hantum

Ben je op zoek naar een kundige en competente architect in Hantum? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wanneer je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Op deze pagina vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Hantum te kunnen maken. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Hantum gezocht? Waar let je op?

Dikwijls begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Hantum. Een architectenbureau in Hantum heeft over het algemeen een aantal verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Hantum beschikt over architecten met diverse specialismes, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat jij nodig hebt voor je project. Voornamelijk omdat er meerdere architecten werken, is het mogelijk om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Hantum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Hantum – Voor een geweldige ervaring

Je kunt behalve een architectenbureau in Hantum ook overwegen om voor een zelfstandige architect in Hantum te gaan. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je veelal net wat specifieker. Dan wordt er vaak een architect gezocht in Hantum die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een project kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het correcte adres. Door ons netwerk in Hantum hebben wij doorgaans wel een architect die past bij wat je zoekt. Zo is er altijd een architect aanwezig om jouw klus tot een fatsoenlijk einde te brengen. Daarnaast is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend verscheidene architecten in Hantum naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Hantum nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij ook zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk vele voordelen aan de taken die hij voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Hiermee zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus efficiënt aan het werk te zetten. De architect in Hantum zal immers nauwkeurig weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om je plek zo goed mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Hantum beslist de beste keuze. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een professional over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Hantum.

Nu interieurarchitect uit Hantum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Hantum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Hantum maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Hantum is relatief eenvoudig dankzij een aantal stappen. Via deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zult vinden. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die zorgvuldig aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met jouw klus.

Daarbuiten is het noodzakelijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Hantum. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Zij kunnen dit altijd beheerst aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Hantum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hantum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hantum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Hantum – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Hantum absoluut de moeite waard. Want door een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren content mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Hantum houdt rekening met jouw specifieke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Hantum of hij of zij een model voor je uit wil werken. Het zal je verbazen wat er allemaal mogelijk is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Hantum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Hantum – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je voorlopig eens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vraag dan met name eens gratis en echt vrijblijvend sommige offertes op.

Op deze manier kun je de prijzen van een architect uit Hantum gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de scherpste prijzen geboden krijgt! Als de informatie die je ons meegeeft zo zorgvuldig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een professionele architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart simpel tot wel 40% op je prijzen van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Hantum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Hantum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Hantum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Hantum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Hantum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Hantum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Hantum

Ging lekker vlot

18 juli 2022

Offertes gauw ontvangen van meerdere tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep conform gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was heel erg uitvoerig uitgewerkt.

- Chantal Kuijpers

Volslagen ontzorgd

11 juli 2022

Na een telefonische afspraak kregen we vlot de concrete offerte. Nadien fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook toonbeeld materialen meegenomen, echt top! Prima afgehandeld!

- Willem Koning

Begaan en nieuwe ideeën

5 juli 2022

Je kunt er van op aan dat je een authentieke behandeling krijgt via Architectenkaart. We zijn jullie dankbaar.

- Tom Postma

Plan was kritisch, executie beter

1 juli 2022

Er wordt met je mee gedacht voor het project van verbouwen. Natuurlijk betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Dit bureau is ongeveinsd met je verbouwing begaan.

- Wendy Maas

Voelde meteen fijn

20 juni 2022

Sinds het eerste contact kregen wij vertrouwen en professionaliteit. Na ontvangst offerte werden onze behoeften geïnventariseerd en kregen we extra mogelijkheden. Daarnaast werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Enorm goed!

- Bram Sanders

Hoeven niks meer zelf te doen

15 juni 2022

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons plan. Het is zo knap geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Brenda Schipper

Prachtige transformatie

7 juni 2022

De aankleding van ons pand heeft een prima make over gekregen. En dat tegen betaalbare kosten. Het hele pakket was prima, van prijs tot het meedenken.

- Kelly Hofman

Offertes vlug binnen

3 juni 2022

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete planning was daarna snel binnen. Aanrader

- Marcel van Dam

Onmiddellijk prettige klik

24 mei 2022

We leken meteen op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbieding toestuurde. Gelijk een intake en daarna inmeting gedaan. Het was daadwerkelijk een stuk maatwerk en kwam met verschillende ludieke mogelijkheden. De uiteindelijke tarieven vielen ons in ieder geval nog alles mee.

- Wilhelmina Koning

Uitgelichte architecten uit Hantum

Installatiebedrijf TIBB

Jislumerdyk 15 B
9111 HC Burdaard
Nederland

0519 332 799
https://www.detelefoongids.nl/installatiebedrijf-tibb/20002475/5-1

Bouwkundig Adviesbureau Berends

Pieter Durksstrjitte 42
9108 ML Broeksterwald
Nederland

06 52897994
http://www.bouwkundigadviesbureauberends.nl/

Architecten Bureau Puur

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 227 060
http://www.bureau-puur.nl/