Architect Havelterberg

Zoek jij een topper voor jouw ontwerpen in Havelterberg?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Havelterberg verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Havelterberg – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Havelterberg gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Havelterberg
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Havelterberg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nijensleek, Wilhelminaoord en Vledder bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Havelterberg

Ben je op zoek naar een deskundige en competente architect in Havelterberg? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Indien je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn we er om je verder te assisteren!

Niet alleen vertellen wij jou waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je in ieder geval mee in de grootste verschillen tussen diverse architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Havelterberg gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Havelterberg. Een architectenbureau in Havelterberg heeft gemiddeld meerdere verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Dikwijls heeft een architectenbureau in Havelterberg meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het bespreekbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Havelterberg

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Havelterberg – Voor een geweldige ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook geregeld een zelfstandige architect gezocht in Havelterberg. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je dikwijls net wat specifieker. Dan wordt er dikwijls een architect gezocht in Havelterberg die zelfstandig opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. Wij hebben namelijk een overvloedig netwerk van architecten in Havelterberg. En zo is je karwei steevast tot een goed einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend verschillende architecten in Havelterberg naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Havelterberg nodig: de beste designers

Er zitten talloze belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Havelterberg voor je kan verwezenlijken. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer erg gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Havelterberg zal immers precies weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Bovendien is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Havelterberg. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere kwesties, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Havelterberg.

Nu interieurarchitect uit Havelterberg zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Havelterberg zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Havelterberg maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de inrichting van je huis binnenkort eens flink onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit wanneer je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Havelterberg is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Met een binnenhuisarchitect in Havelterberg straalt je woning een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Havelterberg.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Havelterberg?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Havelterberg‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Havelterberg – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je binnenkort je tuin eens fors onder handen nemen? Overweeg dan zeker weten eens een tuinarchitect in Havelterberg. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een verblindend resultaat waar je nog veel jaren vreugde van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of voornamelijk zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Havelterberg kun je echt alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Havelterberg om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Havelterberg.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Havelterberg – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je ondertussen eens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vraag dan met name eens gratis en helemaal vrijblijvend een aantal offertes op.

Zo krijg je onmiddellijk inzicht in de prijzen van een architect in Havelterberg en kies je meteen de voornaamste architect uit. Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je prijzen van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Havelterberg?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Havelterberg te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Havelterberg

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Havelterberg. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Havelterberg en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Havelterberg die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Havelterberg

Vlot en capabel

5 september 2023

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze laatste verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Eigenlijk super snel offertes ontvangen, dikke pluim!

- Charlotte de Groot

Betaalbare deugdelijkheid

27 augustus 2023

Er werd energiek ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. Het inkomende licht was de inspiratiebron van het plan en is ontzettend mooi geworden. De prijzen waren betaalbaar.

- Catharina Mol

Afspraak is afspraak

26 augustus 2023

Afspraken en leveringstermijnen zijn prima nagekomen en prima prijs. Er was vlot persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart heeft het prima voor elkaar, bedankt.

- Astrid van de Berg

Klantgericht

17 augustus 2023

Buitengemeen professionele maar klantvriendelijke invalshoek door de betreffende binnenhuisarchitect. Mooie prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en ontvangen.

- Thomas Kuipers

Hoeven niets meer zelf te doen

8 augustus 2023

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons project. Het is zo knap geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Maria Post

Meteen fijn gevoel

2 augustus 2023

Sinds het eerste gesprek kregen wij vertrouwen en professionaliteit. Na ontvangst offerte werden onze wensen geïnventariseerd en kregen we allerlei mogelijkheden. Daarbuiten werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Heel fijn!

- Nathalie Peters

Origineel en uitvoering super

26 juli 2023

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bijzonder! Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was eerlijk.

- Natasja Dekker

Flexibel en betaalbaar

17 juli 2023

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het resultaat. Zeer content.

- Manon Groen

Geheel grondig opgeleverd

11 juli 2023

Na een telefonische afspraak kregen we snel de concrete offerte. Nadien fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook toonbeeld materialen meegenomen, echt top! Prima geregeld dus!

- Petra de Koning

Uitgelichte architecten uit Havelterberg

ar|chitectuur

Willem de Zwijgerstraat 1
8331 GR Steenwijk
Nederland

06 52417316
http://www.ar-chitectuur.com/

Paul Ruiter Architectenbureau

Stationsplein 8
8331 GM Steenwijk
Nederland

06 55704858
http://www.paulruiter.nl/

Eyckenhout

Binnenweg 2
7943 KK Meppel
Nederland

0522 241 800
http://www.eyckenhout.nl/