Architect Heeg

Wil jij een professionele architect in Heeg die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Heeg verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Heeg – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Heeg gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Heeg
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Heeg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit IJlst, Hommerts en Jutrijp bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Heeg

Ben je op zoek naar een deskundige en professionele architect in Heeg? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Als je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn wij er om je verder te assisteren!

Niet alleen vertellen we je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de voornaamste verschillen tussen verscheidene architecten. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Heeg gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Heeg. Wanneer je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Heeg aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Heeg beschikt over architecten met allerlei specialismes, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat je nodig hebt voor je karwei. Bovendien is het mogelijk dat een architectenbureau in Heeg je een beter tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Heeg

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Heeg – Voor een geweldige ondervinding

Je kunt bovenop een architectenbureau in Heeg ook nagaan om voor een zelfstandige architect in Heeg te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel speciaal portfolio heeft en van jouw huis of pand een bijzonder ontwerp kan maken? Dan wordt er dikwijls een architect gezocht in Heeg die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een klus kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het geschikte adres. Dankzij ons netwerk in Heeg hebben wij iedere keer wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er doorlopend een architect aanwezig om je karwei tot een fijn einde te brengen. Tevens is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend allerlei architecten in Heeg naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Heeg nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder inzetbaar dan in fantastisch dure villa’s en gigantische woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Heeg kan je ook adviseren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier beduidend verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Heeg in te schakelen. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat volledig is toegespitst op jouw specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Heeg.

Nu interieurarchitect uit Heeg zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Heeg zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Heeg maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de inrichting van je woning binnenkort eens fors onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit als je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Heeg is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Heeg in te schakelen, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Heeg.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Heeg?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Heeg‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Heeg – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Heeg helemaal de inspanning waard. Want via een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren tevreden mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Heeg kun je letterlijk alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Heeg of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Heeg.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Heeg – Stel een offerteaanvraag op!

Om de bedragen van een architect in Heeg helder te krijgen is het meestal verstandig een offerte aan te vragen. Het helpt wanneer je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Heeg iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die wijze ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke prijzen! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je prijsstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Heeg?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Heeg te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Heeg

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Heeg. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Heeg en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Heeg die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Heeg

Vlug en tevreden

24 mei 2024

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze voorbije verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Echt super snel offertes ontvangen, dikke pluim!

- Linda Martens

Onmiddellijk een klik

15 mei 2024

We leken direct op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbod toestuurde. Gelijk een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe opties. De uiteindelijke factuur viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze aanboden!

- Tessa Smeets

Een schets op maat

5 mei 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Er werd goed naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Joyce Mol

Compleet uitgewerkt

30 april 2024

Prijzen waren keurig en het plan was algeheel maatwerk. Flink onder de indruk van Architectenkaart.

- Tamara Boer

Geheel prima opgeleverd

20 april 2024

Na een telefonische afspraak kregen we vlot de concrete offerte. Nadien fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook monster materialen meegenomen, echt top! Super afgehandeld!

- Petronella de Jong

Totaal nieuw pand lijkt het!

18 april 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te hebben! En dat tegen betaalbare prijzen. Het hele pakket was prima, van prijs tot het meedenken.

- Jasper Hermans

Geheel nieuw pand lijkt het!

6 april 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En dat tegen betaalbare prijzen. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Jacob Jansen

Erg bruikbaar proces

3 april 2024

Wij hebben een mooie rondleiding ontvangen in de showroom. We wisten niet zoveel van het proces af echter zeer veel praktische tips ontvangen voor onze herinrichting.

- Frank Sanders

Pro!

29 maart 2024

Vakmanschap en persoonlijke benaderingswijze tegen een eerlijke prijsstelling.

- Marcel van Loon

Uitgelichte architecten uit Heeg

Architektenburo S.R. van der Berg AVB-BNA

Leeuwarderweg 54
8605 AJ Sneek
Nederland

06 53408986
http://www.architectenbureauvanderberg.nl/

Bouwkundigburo Kampen

Wilhelminastraat 48
8561 AD Balk
Nederland

0514 604 287
http://www.bouwkundigburokampen.nl/

KAT Architecten B.V.

Suupmarkt 21
8601 BD Sneek
Nederland

0515 433 030
http://www.kat-architecten.nl/