Architect Oosthem

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw ontwerpen in Oosthem?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Oosthem verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Oosthem – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Oosthem gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Oosthem
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oosthem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Tjalhuizum, Folsgare en Nijland bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Oosthem

Al voor een langere tijd zoekende naar die geweldige architect in Oosthem? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de geschikte professional die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. Wij begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het forse aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een verstandige kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Oosthem. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken indien je voor een architect in Oosthem wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Oosthem gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. De persoon zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook indien je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de geschikte aannemers om de klus te verwezenlijken. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand enorm belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de hele bouw van een perceel, maar als voorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Oosthem

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Oosthem – Voor een unieke belevenis

Als er een architect in Oosthem gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk flink. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Oosthem gezocht. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en vakkundigheid. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben elk dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Oosthem nodig: de beste designers

Er zitten enkele belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Oosthem voor je kan realiseren. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hiermee zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus effectief aan het werk te zetten. De architect in Oosthem zal immers nauwkeurig weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Hiernaast is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Oosthem. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over bijvoorbeeld de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Oosthem.

Nu interieurarchitect uit Oosthem zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Oosthem zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Oosthem maakt jouw leven beter

Wanneer je de binnenkant van je huis zo kleurrijk mogelijk wil maken dan kun je altijd zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je vaak veel beter uit indien je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Oosthem is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Oosthem straalt je pand een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Oosthem.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oosthem?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oosthem‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Oosthem – voor een knappere tuin

Vind je het complex om een kundige tuinarchitect in Oosthem te vinden? Het is nooit makkelijk geweest om uit te komen bij de geschikte persoon voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een kundige tuinarchitect in Oosthem in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de persoon die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Oosthem.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Oosthem – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens een aantal architecten via de offertemogelijkheid.

Zo krijg je snel inzicht in de kosten van een architect in Oosthem en kies je gelijk de beste architect uit. Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een professionele architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen hele aantrekkelijke kosten! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag vandaag nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Oosthem?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Oosthem te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Oosthem

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Oosthem. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Oosthem en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Oosthem die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Oosthem

Plan was top, executie beter

29 mei 2024

Er wordt met je mee gedacht voor het plan van verbouwen. De tarieven waren glashelder en eerlijk. Bedrijven die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Daniël van Dongen

Alles waar we op hoopten

19 mei 2024

Onze droomtuin is prachtig geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan duidelijk. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep prettig en kostentechnisch zijn we ook content.

- Cornelis Schipper

Tevreden

15 mei 2024

We kregen al snel het plan toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. Verder waren de offertes scherp en vlug binnen.

- Ingrid Visser

Onmiddellijk een klik

9 mei 2024

We hadden gelijk een klik met het bureau wat ons als allereerste een offerte stuurde. Meteen een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was persoonlijk en met toffe opties. De uiteindelijke factuur viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze boden!

- Angela Peters

Plan was grondig, uitvoering beter

28 april 2024

Top plan voor de restauratie, denken met je mee. De kosten waren begrijpelijk en eerlijk. Dit bureau is oprecht met je verbouwing begaan.

- Tom van de Brink

Origineel en uitvoering super

22 april 2024

Het creatieve plan wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. De communicatie ging soepel en de prijs prima.

- Marleen van de Brink

Vlot gefixt!

18 april 2024

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt briljant geworden!

- Anne de Bruijn

Veelomvattend projectplan tegen mooie kosten ontvangen.

8 april 2024

Na de offertes mooi project plan ontvangen. Vlot ook en tegen een nette prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Prachtig!

- Angelique Peters

Weer volkomen opgefrist

1 april 2024

De inrichting van onze kantoorpanden moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en snel offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was waardevol en inclusief vele opties en materialen. Ook kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarin rekening houdende met onze wensen. We werden gedurende de herinrichting fantastisch op de hoogte gehouden.

- Michiel Kuiper

Uitgelichte architecten uit Oosthem

Architektenburo S.R. van der Berg AVB-BNA

Leeuwarderweg 54
8605 AJ Sneek
Nederland

06 53408986
http://www.architectenbureauvanderberg.nl/

KAT Architecten B.V.

Suupmarkt 21
8601 BD Sneek
Nederland

0515 433 030
http://www.kat-architecten.nl/

Grunstra Architecten Groep BNA

Skilwyk 12-14
8701 KN Bolsward
Nederland

0515 573 646
http://www.grunstra.nl/