Architect Oosthem

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw ontwerpen in Oosthem?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Oosthem verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Oosthem – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect Oosthem gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Oosthem
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 64 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oosthem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Tjalhuizum, Folsgare en Nijland bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Oosthem

Al voor een langere tijd zoekende naar die geweldige architect in Oosthem? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de geschikte professional die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. Wij begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het forse aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een verstandige kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Oosthem. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken indien je voor een architect in Oosthem wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Oosthem gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. De persoon zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook indien je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de geschikte aannemers om de klus te verwezenlijken. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand enorm belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de hele bouw van een perceel, maar als voorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Oosthem

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Oosthem – Voor een unieke belevenis

Als er een architect in Oosthem gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk flink. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Oosthem gezocht. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en vakkundigheid. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben elk dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Oosthem nodig: de beste designers

Er zitten enkele belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Oosthem voor je kan realiseren. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hiermee zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus effectief aan het werk te zetten. De architect in Oosthem zal immers nauwkeurig weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Hiernaast is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Oosthem. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over bijvoorbeeld de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Oosthem.

Nu interieurarchitect uit Oosthem zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Oosthem zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Oosthem maakt jouw leven beter

Wanneer je de binnenkant van je huis zo kleurrijk mogelijk wil maken dan kun je altijd zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je vaak veel beter uit indien je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Oosthem is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Oosthem straalt je pand een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Oosthem.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oosthem?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oosthem‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Oosthem – voor een knappere tuin

Vind je het complex om een kundige tuinarchitect in Oosthem te vinden? Het is nooit makkelijk geweest om uit te komen bij de geschikte persoon voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een kundige tuinarchitect in Oosthem in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de persoon die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Oosthem.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Oosthem – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens een aantal architecten via de offertemogelijkheid.

Zo krijg je snel inzicht in de kosten van een architect in Oosthem en kies je gelijk de beste architect uit. Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een professionele architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen hele aantrekkelijke kosten! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag vandaag nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Oosthem?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Oosthem te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Oosthem

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Oosthem. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Oosthem en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Oosthem die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Oosthem

Goed op de hoogte gehouden

12 november 2022

Kregen een aantrekkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierop ook zeer prettig.

- Antonius Postma

Oprecht klantvriendelijk en opzienbarend

1 november 2022

Uitzonderlijk maar ze bestaan nog, architecten die oprecht luisteren naar je wensen in plaats van alleen maar hun stijl door te drukken. Bedankt Architectenkaart.

- Jeffrey Maas

Goed inrichting

29 oktober 2022

De aankleding van ons kantoorgebouw en de etalage zijn erg smaakvol geworden. De prijzen waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Oprecht een vakman. Wanneer we toe zijn aan nieuwe plannen komen we zeker terug.

- Robert van Wijk

Daadkracht en te betalen

20 oktober 2022

Snel actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende zonlicht en is fantastisch mooi. De kosten waren betaalbaar.

- Bastiaan van de Ven

Uitgebreid projectplan tegen mooie prijzen ontvangen.

12 oktober 2022

De offertes waren scherp en een uitgebreid projectplan ontvangen. Snel geleverd en tegen een mooi tarief. De nieuwe vloer en bijpassende interieur wijzigingen zijn geweldig gaaf geworden. Prachtig!

- Rutger Koning

Pro!

5 oktober 2022

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Tarief was ook fijn.

- Steven Willemsen

Snel ontvangst offertes

1 oktober 2022

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Snel hadden we een concrete offerte en plan binnen. Aan te raden.

- Esther van der Heijden

Content

18 september 2022

Binnen enige dagen hadden we het projectplan al in huis. De offerte was scherp plus wij hadden vlot reacties.

- Sylvia de Jonge

Deugdelijk en snel

16 september 2022

Schakelen met een expert is zeer aan te raden via deze site. De inmeting was zo gepland.

- Janneke Hendriks

Uitgelichte architecten uit Oosthem

Architektenburo S.R. van der Berg AVB-BNA

Leeuwarderweg 54
8605 AJ Sneek
Nederland

06 53408986
http://www.architectenbureauvanderberg.nl/

KAT Architecten B.V.

Suupmarkt 21
8601 BD Sneek
Nederland

0515 433 030
http://www.kat-architecten.nl/

Grunstra Architecten Groep BNA

Skilwyk 12-14
8701 KN Bolsward
Nederland

0515 573 646
http://www.grunstra.nl/