Architect Herpen

Behoefte aan een betaalbare architect in Herpen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Herpen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Herpen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Herpen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Herpen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Herpen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Langenboom, Nistelrode en Reek bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Herpen

Ben je op zoek naar een deskundige en professionele architect in Herpen? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Wanneer je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn we er om je verder te helpen!

Niet alleen vertellen we je waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar we nemen je in ieder geval mee in de voornaamste verschillen tussen meerdere architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Herpen gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Herpen. Als je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Herpen aan het juiste adres.

Meestal heeft een architectenbureau in Herpen meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Bovendien is het mogelijk dat een architectenbureau in Herpen je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Herpen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Herpen – Voor een geweldige ondervinding

Indien er een architect in Herpen gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk flink. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanmerkelijk meer ervaring in huis. De architect in Herpen zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook aanmerkelijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Herpen nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in fabelachtig dure villa’s en enorme huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Herpen van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier gigantisch kunnen vergroten.

In het bijzonder indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Herpen van belang zijn. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op jouw specifieke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Herpen.

Nu interieurarchitect uit Herpen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Herpen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Herpen maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je woning binnenkort eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit wanneer je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Herpen is meestal gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Met een binnenhuisarchitect in Herpen straalt je woning een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Herpen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Herpen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Herpen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Herpen – voor een mooiere tuin

Wil je straks je tuin eens fors onder handen nemen? Overweeg dan zeker weten eens een tuinarchitect in Herpen. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een schitterend resultaat waar je nog talrijke jaren plezier van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Herpen kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Herpen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Herpen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Herpen – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het over het algemeen een zeer goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Herpen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die wijze ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tarieven van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Herpen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Herpen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Herpen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Herpen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Herpen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Herpen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Herpen

Fraai ontwerp

19 februari 2024

Het opgeleverde plan was doordacht en de kosten betrekkelijk laag. Het contact verliep vlot.

- Elizabeth van der Meer

Offertes vlug binnen

15 februari 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Snel hadden we een concrete offerte en plan binnen. Aanrader

- Joost Smit

Tuin ziet er weer geweldig uit

8 februari 2024

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een prima projectplan ontvangen met meerdere persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze persoonlijke voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn subliem geworden.

- Antonius Jacobs

Tuin ziet er weer top uit

21 januari 2024

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een keurig projectplan ontvangen met een aantal persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze persoonlijke wensen). De zwemvijver en verlichting zijn uitmuntend geworden.

- David Prins

Compleet uitgewerkt

18 januari 2024

Plan was volledig uitgewerkt inclusief staaltjes en specifieke tips. De offertes ontvingen we gauw en kosten waren betaalbaar voor de grootte van het karwei.

- Marloes Schipper

Smaakvol project en lage prijzen

9 januari 2024

Na de offertes aantrekkelijk project plan gekregen. Snel geleverd en tegen een aantrekkelijk tarief. De nieuwe vloer en bijpassende interieur wijzigingen zijn heel gaaf geworden. Prachtig!

- Michel Meijer

Vakkundig

31 december 2023

Duurzaamheid staat aanzienlijk in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Het projectplan was vakkundig opgesteld.

- Adrianus Peters

Meegaand en betaalbaar

26 december 2023

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg content.

- Sjoerd Willems

Goed plan en degelijk uitgewerkt

21 december 2023

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een prima projectplan ontvangen met verschillende specifieke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze eigen wensen). De zwemvijver en verlichting zijn schitterend geworden.

- Sanne van Leeuwen

Uitgelichte architecten uit Herpen

Bouwkundig Ontwerp- en Tekenbureau Theo v.d. Cruijsen

Hoogeweg 4
5364 NK Escharen
Nederland

0486 471 298
http://www.theovandercruijsen.nl/

Teken-/Adviesbureau Thijssen

Veldsestraat 31
6613 AJ Balgoij
Nederland

024 373 5417
http://www.tekenadviesbureauthijssen.eu/

Studio SBA

Voederheil 18b
5411 RK Zeeland
Nederland

0413 243 440
http://www.studio-sba.nl/