Architect Reek

Zoek jij een topper voor jouw ontwerpen in Reek?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Reek verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Reek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Reek gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Reek
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Reek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wilbertoord, Langenboom en Gassel bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Reek

Ook al voor een heel lange tijd op zoek naar een architect in Reek? Het vinden van de juiste persoon is lang niet altijd makkelijk. Wij snappen dit maar al te goed, het wordt door het behoorlijke aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een verstandige kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Reek. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken indien je voor een architect in Reek wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze site.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Reek gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Reek. Indien je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Reek aan het juiste adres.

Dikwijls heeft een architectenbureau in Reek een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Ook is het mogelijk dat een architectenbureau in Reek je een beter tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Reek

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Reek – Voor een bijzondere ervaring

Indien er een architect in Reek gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk behoorlijk. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanzienlijk meer deskundigheid in huis. De architect in Reek zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben ieder dus een totaal andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Reek nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Reek kan je ook adviseren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier behoorlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

In het bijzonder indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Reek van betekenis zijn. Een interieurarchitect in Reek is perfect op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Reek.

Nu interieurarchitect uit Reek zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Reek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Reek maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de inrichting van je verblijf eerdaags eens flink onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het resultaat meestal vele malen beter als je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Reek is dikwijls gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Reek in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Reek.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Reek?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Reek‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Reek – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je eerdaags je tuin eens flink onder handen nemen? Overweeg dan zeker eens een tuinarchitect in Reek. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een geweldig resultaat waar je nog talrijke jaren vreugde van zult hebben. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Reek kun je letterlijk alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Reek of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Reek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Reek – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijzen van een architect in Reek scherp te krijgen is het meestal goed een offerte aan te vragen. Het helpt als je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Als een architect uit Reek sommige taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag meteen nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Reek?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Reek te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Reek

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Reek. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Reek en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Reek die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Reek

Volledig uitgewerkt

24 mei 2024

Plan was totaal uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we gauw en prijzen waren goedkoop voor de grootte van het karwei.

- Lisette van Dongen

Gauw en tevreden

12 mei 2024

We hebben eerder voor onze laatste verbouwing gebruik gemaakt van Architectenkaart. Werkelijk super snel offertes binnen, dikke pluim!

- Melanie de Graaf

Vakbekwaam

6 mei 2024

Oprecht en deskundig advies na gauw ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was duidelijk en gestructureerd. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Roel Koster

Tuin ziet er weer top uit

27 april 2024

Allereerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al spoedig aan de slag. Voornamelijk de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Hanneke Kuiper

Weer compleet opgefrist

24 april 2024

De inrichting van onze kantoorpanden moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en direct offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was waardevol en inclusief vele opties en materialen. Ook kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de keuze met daarin rekening houdende met onze wensen. We werden tijdens de herinrichting super op de hoogte gehouden.

- Johan Kuiper

Fatsoenlijk rekening gehouden

17 april 2024

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen correct in overleg. Erg fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Robert Koster

Vlot en kundig

6 april 2024

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze voorbije verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle tevredenheid. Offertes en plan waren gauw binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Maarten Kuipers

Super klantvriendelijk

1 april 2024

Super ervaring door klantvriendelijkheid, expertise en meedenken. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ongeacht onze ‘aparte’ wensen.

- Sanne Hermans

Alles waar we op hoopten

24 maart 2024

Onze droomtuin is schitterend geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan helder. En dat allemaal binnen onze begroting. De intake verliep soepel en kostentechnisch zijn we ook content.

- Arjan van der Horst

Uitgelichte architecten uit Reek

Teken-/Adviesbureau Thijssen

Veldsestraat 31
6613 AJ Balgoij
Nederland

024 373 5417
http://www.tekenadviesbureauthijssen.eu/

Studio SBA

Voederheil 18b
5411 RK Zeeland
Nederland

0413 243 440
http://www.studio-sba.nl/

Paul van Hout Bouwkundig Tekenbureau

Schutsboomstraat 92
5374 CD Schaijk
Nederland

0486 463 158
http://www.paulvanhout.nl/