Architect Reek

Zoek jij een topper voor jouw ontwerpen in Reek?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Reek verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Reek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Architect Reek gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Reek
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 48 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Reek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wilbertoord, Langenboom en Gassel bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Reek

Ook al voor een heel lange tijd op zoek naar een architect in Reek? Het vinden van de juiste persoon is lang niet altijd makkelijk. Wij snappen dit maar al te goed, het wordt door het behoorlijke aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een verstandige kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Reek. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken indien je voor een architect in Reek wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze site.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Reek gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Reek. Indien je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Reek aan het juiste adres.

Dikwijls heeft een architectenbureau in Reek een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Ook is het mogelijk dat een architectenbureau in Reek je een beter tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Reek

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Reek – Voor een bijzondere ervaring

Indien er een architect in Reek gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk behoorlijk. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanzienlijk meer deskundigheid in huis. De architect in Reek zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben ieder dus een totaal andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Reek nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Reek kan je ook adviseren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier behoorlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

In het bijzonder indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Reek van betekenis zijn. Een interieurarchitect in Reek is perfect op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Reek.

Nu interieurarchitect uit Reek zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Reek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Reek maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de inrichting van je verblijf eerdaags eens flink onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het resultaat meestal vele malen beter als je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Reek is dikwijls gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Reek in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Reek.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Reek?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Reek‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Reek – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je eerdaags je tuin eens flink onder handen nemen? Overweeg dan zeker eens een tuinarchitect in Reek. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een geweldig resultaat waar je nog talrijke jaren vreugde van zult hebben. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Reek kun je letterlijk alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Reek of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Reek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Reek – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijzen van een architect in Reek scherp te krijgen is het meestal goed een offerte aan te vragen. Het helpt als je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Als een architect uit Reek sommige taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag meteen nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Reek?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Reek te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Reek

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Reek. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Reek en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Reek die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Reek

Grote deskundigheid maar betaalbaar

20 september 2021

De telefonische intake en daarna de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar belangstelling tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Aanhoudend werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg prettig.

- Nathalie van de Velden

Erg klantvriendelijk

14 september 2021

Kernwoorden van onze belevenis: klantvriendelijk, deskundig, nauwkeurig, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ondanks onze ‘aparte’ wensen.

- Jacob de Graaf

Zo prima voor de klant

5 september 2021

Kernwoorden van onze ervaring: klantvriendelijk, deskundig, scherp, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de prijzen ons erg mee.

- Marco van der Laan

Schappelijke prijs voor voortreffelijk werk

1 september 2021

De wensen doorspreken volgde vlug na de offerte. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen verscheidene opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk fiks over ons budget ging. Zeer tevreden.

- Lisette Schipper

Snel gefixt!

28 augustus 2021

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt briljant geworden!

- Richard de Ruiter

Creatieve oplossingen

17 augustus 2021

Het creatieve project wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. Het schakelen ging snel en de prijs was oprecht.

- Thomas de Bruijn

Alleen al het opzet is prachtig.

8 augustus 2021

Nu al zo content met onze binnen gekregen ontwerpen. De souplesse waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de werkelijke factuur.

- Claudia Peeters

Heel effectief

1 augustus 2021

Ons kantoor is heel effectief opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitmuntend.

- Ivo Mulder

Werkelijk klantvriendelijk en verfrissend

29 juli 2021

Ongewoon maar ze bestaan nog, architecten die authentiek luisteren naar je wensen in plaats van alleen maar hun stijl door te drukken. We zijn jullie dankbaar.

- Maria van der Meulen

Uitgelichte architecten uit Reek

Teken-/Adviesbureau Thijssen

Veldsestraat 31
6613 AJ Balgoij
Nederland

024 373 5417
http://www.tekenadviesbureauthijssen.eu/

Studio SBA

Voederheil 18b
5411 RK Zeeland
Nederland

0413 243 440
http://www.studio-sba.nl/

Paul van Hout Bouwkundig Tekenbureau

Schutsboomstraat 92
5374 CD Schaijk
Nederland

0486 463 158
http://www.paulvanhout.nl/