Architect Holtum

Wil jij een top architect in Holtum die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Holtum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Holtum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Holtum gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Holtum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Holtum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Einighausen, Guttecoven en Limbricht bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Holtum

Al voor een langere periode zoekende naar die perfecte architect in Holtum? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de kundige persoon die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en design. Wij snappen dit maar al te goed, het wordt door het grote aanbod nu niet bepaald eenvoudig gemaakt om een competente kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Holtum. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Holtum gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Holtum. Een architectenbureau in Holtum heeft doorgaans meerdere diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Regelmatig heeft een architectenbureau in Holtum meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het bespreekbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Holtum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Holtum – Voor een bijzondere ervaring

Je kunt behalve een architectenbureau in Holtum ook afwegen om voor een zelfstandige architect in Holtum te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel specifiek portfolio heeft en van jouw woonhuis of pand een fantastisch ontwerp kan maken? Dat is het moment waarop een architect gezocht wordt in Holtum die helemaal zelfstandig met zijn persoonlijke stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het juiste adres. Via ons netwerk in Holtum hebben wij iedere keer wel een architect die past bij wat je zoekt. Zo is er doorlopend een architect aanwezig om jouw project tot een fijn einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend verschillende architecten in Holtum naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Holtum nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Holtum kan je echt adviseren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier substantieel verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Holtum van waarde zijn. Een interieurarchitect in Holtum is helemaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woonhuis te maximaliseren en de inrichting zo prettig, attractief en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Holtum.

Nu interieurarchitect uit Holtum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Holtum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Holtum maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de aankleding van je woning binnenkort eens fors onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf daarmee aan de slag gaan. Toch is het effect gemiddeld vele malen beter wanneer je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Holtum is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Met een binnenhuisarchitect in Holtum straalt je woning een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Holtum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Holtum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Holtum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Holtum – voor een mooiere tuin

Wil je straks je tuin eens stevig onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Holtum helemaal de moeite waard. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een schitterend resultaat waar je nog vele jaren vreugde van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Holtum houdt rekening met je specifieke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Holtum of hij of zij een schets voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Holtum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Holtum – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je voorlopig eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en volledig vrijblijvend enkele offertes op.

Zo krijg je meteen inzicht in de prijsstelling van een architect in Holtum en kies je direct de allerbeste architect uit. Als de informatie die je ons meegeeft zo zorgvuldig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag vandaag nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Holtum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Holtum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Holtum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Holtum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Holtum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Holtum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Holtum

Ging zorgvuldig in overleg

23 mei 2024

Wat voor ons erg belangrijk was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd alsmede de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd super gepland en nagekomen.

- Anna Postma

Vlot ontvangst offertes

11 mei 2024

De offertes waren ontvangen en binnen aanzienlijk korte duur een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken plan. Snel hadden we een concrete offerte en project binnen. Aan te raden.

- Hendrik Bakker

Opzet is al zo mooi

7 mei 2024

Nu al zo tevreden met onze ontvangen ontwerpen. De inschikkelijkheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Guido Groen

Voelde meteen vertrouwd

30 april 2024

Er werd heel fijn met ons meegedacht en de offerte zag er goed uit. Ook werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Enorm fijn!

- Tom Peters

Snel afgehandeld

26 april 2024

Offertes snel ontvangen van diverse tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep via gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was erg zorgvuldig uitgewerkt.

- Michiel Meijer

Een ontwerp op maat

18 april 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Er werd prima naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Jacob Jansen

Tevreden

9 april 2024

We kregen al snel het plan toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. De offerte was scherp plus we hadden vlot reacties.

- Tom van den Bosch

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

2 april 2024

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. We gingen mee in de werklust van de architect en binnen korte tijd hadden we een prima plan zonder dat het over ons budget ging. Heel tevreden.

- Martine Vermeulen

Vakkundig

27 maart 2024

Aan veel was te merken dat duurzaamheid zeer beslissend is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Het projectplan was vakkundig opgesteld.

- Michiel van der Heijden

Uitgelichte architecten uit Holtum

P.b.m. Groep

Spaubeekerstraat 68
6191 HP Beek
Nederland

046 474 6282
http://pbmgroep.nl/

Tekenbureau Van Daal

Achter de Kruiskapel 29
6127 BX Grevenbicht
Nederland

06 34262822
http://www.tekenbureauvandaal.nl/

Architectuur Egon Starren

Putstraat 73
6131 HK Sittard
Nederland

046 451 2695
http://www.architectuuregonstarren.nl/