Architect Itens

Ben jij opzoek naar een professionele architect in Itens die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Itens verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Itens – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Itens gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Itens
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Itens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hinnaard, Spannum en Baard bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Itens

Wil je aan de slag met een professionele en vakkundige architect in Itens? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Wij helpen je aan een geschikte architect in Itens, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen we jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar we nemen je in ieder geval mee in de grootste verschillen tussen diverse architecten. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Itens gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Itens. Als je op zoek bent naar een partij die verschillende disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Itens aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Itens beschikt over architecten met allerlei specialismes, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat je nodig hebt voor je klus. Daarbuiten is het mogelijk dat een architectenbureau in Itens je een beter tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Itens

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Itens – Voor een bijzondere belevenis

Het is fundamenteel dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk behoorlijk. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal dikwijls geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke expertise en specialisatie. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook beduidend. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Itens nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Itens kan je echt informeren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier beduidend verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist wanneer de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Itens in te vliegen. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat volledig is toegespitst op je persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Itens.

Nu interieurarchitect uit Itens zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Itens zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Itens maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de aankleding van je woning eerdaags eens flink onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit wanneer je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Itens is veelal gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Itens in te huren, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Itens.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Itens?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Itens‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Itens – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan beslist eens een tuinarchitect in Itens. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren blij mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Itens kun je echt alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Itens om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het zal je verbazen wat er allemaal een optie is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Itens.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Itens – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je intussen weleens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vraag dan vooral eens gratis en echt vrijblijvend diverse offertes op.

Zo krijg je meteen inzicht in de tarieven van een architect in Itens en kies je gelijk de beste architect uit. Als de info die je ons meegeeft zo nauwkeurig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze wijze weten we zeker dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je prijsstelling van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Itens?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Itens te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Itens

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Itens. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Itens en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Itens die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Itens

Een concept op maat

12 juli 2024

We ontvingen verschillende schetsen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Er werd top naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Onwijs behulpzaam en met enthousiasme hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Leonie van der Laan

Professioneel

3 juli 2024

Aan veel was te merken dat duurzaamheid zeer doorslaggevend is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Het projectplan was professioneel opgesteld.

- Jacobus Visser

Betaalbare kwaliteit

26 juni 2024

Snel actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. Het inkomende licht was de inspiratiebron van het plan en is geweldig mooi geworden. Geld technisch prima.

- Jacqueline de Vries

Flexibel en betaalbaar

20 juni 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Zeer content.

- Suzanne de Koning

Uitgebreid projectplan tegen mooie tarieven ontvangen.

12 juni 2024

De offertes waren scherp en een uitgebreid projectplan ontvangen. Snel geleverd en tegen een aantrekkelijk tarief. De nieuwe vloer en bijpassende interieur aanpassingen zijn zeer gaaf geworden. Prachtig!

- Esther Scholten

Klantvriendelijk

1 juni 2024

Zeer professionele maar klantvriendelijke aanpak door de betreffende binnenhuisarchitect. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en ontvangen.

- Simon Kok

Geweldig concept

31 mei 2024

Concept was uitstekend en hebben een mooi tarief gekregen. Het contact verliep vlug.

- Sabine van der Heijden

Artistiek en niet duur

22 mei 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg content.

- Anne de Vries

Vlot ontvangst offertes

11 mei 2024

De offertes waren ontvangen en binnen aanzienlijk korte duur een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken plan. Snel hadden we een concrete offerte en plan binnen. Aanrader

- Paul Vos

Uitgelichte architecten uit Itens

PreBoHus

Stadhoudersweg 75
9076 AG Sint Annaparochie
Nederland

058 213 2313
http://www.prebohus.nl/

WP Bouwidee

Filenserwei 4
8744 ER Schettens
Nederland

0517 532 337
http://www.wpbouwidee.nl/

Witteveen Groenprojecten & Adviesbureau

Bezoekadres Skilpaed 42 Dronrijp
Postadres
Ryksstrjitwei 4

06 15946801
http://www.witteveenadvies.nl/