Architect Lexmond

Ben jij opzoek naar een betaalbare architect in Lexmond die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Lexmond verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Lexmond – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Architect Lexmond gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Lexmond
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 58 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lexmond, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nieuwland, Leerbroek en Tienhoven bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Lexmond

Wil je aan de slag met een competente en deskundige architect in Lexmond? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Indien je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Op deze pagina vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Lexmond te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Lexmond gezocht? Waar let je op?

Dikwijls begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Lexmond. Als je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Lexmond aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Lexmond beschikt over architecten met allerlei expertises, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat jij nodig hebt voor je project. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het mogelijk om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Lexmond

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Lexmond – Voor een bijzondere belevenis

Naast een architectenbureau wordt er ook frequent een zelfstandig architect gezocht in Lexmond. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel karakteristiek portfolio heeft en van jouw woning of pand een uniek design kan maken? Dat is het ogenblik waarop een architect gezocht wordt in Lexmond die echt zelfstandig met zijn eigen stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een uitgebreid netwerk van architecten in Lexmond. Zo is er over het algemeen een architect te vinden om je karwei tot een fijn einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend diverse architecten in Lexmond naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Lexmond nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij zeker weten zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers vele voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan uitvoeren. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hier zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus doeltreffend aan het werk te zetten. De architect in Lexmond zal immers precies weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om je plek zo goed mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Lexmond absoluut de beste optie. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een onbezorgd gevoel aan een professional over laten. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Lexmond hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Lexmond.

Nu interieurarchitect uit Lexmond zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Lexmond zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Lexmond maakt jouw leven mooier

Wanneer je de binnenkant van je pand zo kleurrijk mogelijk gaat maken dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit wanneer je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Lexmond is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Lexmond in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Lexmond.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lexmond?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lexmond‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Lexmond – voor een knappere tuin

Jij zoekt dus ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de passende persoon voor deze taken. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Als je de goede stappen volgt, kom je vlug verder.

Via Architectenkaart kun je gemakkelijk meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Lexmond.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Lexmond – Stel een offerteaanvraag op!

Om de kosten van een architect in Lexmond helder te krijgen is het doorgaans handig een offerte aan te vragen. Het helpt wanneer je een goed beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Lexmond iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die manier ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke kosten! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag vandaag nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Lexmond?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Lexmond te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Lexmond

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Lexmond. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Lexmond en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Lexmond die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Lexmond

Creatieve oplossingen

21 september 2021

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bijzonder! Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was fair.

- Jan de Graaf

De afhandeling was prima

14 september 2021

We hebben een mooie rondleiding ontvangen in de showroom. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Maarten van Dongen

De uitvoerende partij was prima

7 september 2021

Er wordt met je mee gedacht voor het voornemen van verbouwen. De kosten waren inzichtelijk en eerlijk. Dit bureau is ongeveinsd met je verbouwing begaan.

- Melanie van de Velde

Fatsoenlijk rekening gehouden

3 september 2021

Wat voor ons heel belangrijk was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd alsmede de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd super gepland en nagekomen.

- Sander de Bruijn

Prima plan en klasse uitgewerkt

28 augustus 2021

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een fraai projectplan ontvangen met verscheidene persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze persoonlijke wensen). De zwemvijver en verlichting zijn prachtig geworden.

- Barry de Bruin

Goed contact

16 augustus 2021

Kregen een goed aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep vervolgens ook enorm prettig.

- Joyce de Wit

Geheel grondig opgeleverd

12 augustus 2021

Na een telefonische afspraak kregen we gauw de concrete offerte. Daarna fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook monster materialen meegenomen, echt top! Goed geregeld dus!

- Kevin de Boer

Meteen een klik

7 augustus 2021

We leken gelijk op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbod toestuurde. Meteen een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was persoonlijk en met toffe mogelijkheden. De uiteindelijke rekening viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze aanboden!

- Sandra van Wijk

Plan was top, uitvoering beter

25 juli 2021

Er wordt met je mee gedacht voor het voornemen van verbouwen. De kosten waren overduidelijk en eerlijk. Bedrijven die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Danny van der Linden

Uitgelichte architecten uit Lexmond

Bouwadvies Kreijns B.V.

Zuiderstraat 18-A
3434 BH Nieuwegein
Nederland

06 27654910
http://www.kreijns.eu/

NewJoy concepts

Herenstraat 60
3431 CX Nieuwegein
Nederland

06 51756172
http://newjoyconcepts.nl/

Protec Industrial Doors B.V.

Stuartweg 14
4131 NJ Vianen
Nederland

0347 325 050
https://protecindustrialdoors.com/