Architect Loenga

Behoefte aan een betaalbare architect in Loenga die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Loenga verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Loenga – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Loenga gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Loenga
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Loenga, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Reahus, Dearsum en Sibrandabuorren bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Loenga

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Loenga? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Als je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn we er om je verder te begeleiden!

Niet enkel vertellen we jou waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de grootste verschillen tussen verscheidene architecten. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Loenga gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Loenga. Wanneer je op zoek bent naar een partij die allerlei disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Loenga aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Loenga beschikt over architecten met aparte specialismes, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die precies weet wat jij nodig hebt voor jouw karwei. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het mogelijk om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Loenga

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Loenga – Voor een geweldige belevenis

Als er een architect in Loenga gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk behoorlijk. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal veelal geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en vakkundigheid. De architect in Loenga zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook flink. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Loenga nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Loenga kan je in ieder geval informeren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier beduidend verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Loenga van waarde zijn. Een interieurarchitect in Loenga is compleet op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Loenga.

Nu interieurarchitect uit Loenga zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Loenga zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Loenga maakt jouw leven beter

Het vinden van de juiste binnenhuisarchitect in Loenga is relatief gemakkelijk via een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een kundige binnenhuisarchitect in Loenga. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die exact aansluit bij waar je naar op zoek bent. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bovendien is het noodzakelijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Loenga. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een specifieke persoon binnen dat architectenkantoor. Ze kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Loenga.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Loenga?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Loenga‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Loenga – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Dan is een tuinarchitect in Loenga zeker de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een verblindend resultaat waar je nog vele jaren vreugde van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je altijd al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Loenga kun je echt alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Loenga of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Loenga.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Loenga – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens sommige architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze manier kun je de prijzen van een architect uit Loenga eenvoudig vergelijken met een andere, zodat je enkel de beste prijzen geboden krijgt! Hoe concreter je bent gedurende het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van je droomproject.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus snel tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag direct nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Loenga?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Loenga te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Loenga

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Loenga. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Loenga en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Loenga die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Loenga

Erg bruikbaar proces

21 juni 2024

We hebben een mooie rondleiding ontvangen in de showroom. We wisten niet zoveel van het proces af en heel veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Christiaan Janssen

Klantgericht

9 juni 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. De prijs was proper en het plan van aanpak is gauw door de architect aangeleverd.

- Petrus van den Broek

Deugdelijk en gauw

3 juni 2024

Schakelen met een vakman is zeer aan te raden via deze site. De inmeting was zo gereed.

- Dirk Jansen

Fatsoenlijk plan en degelijk uitgewerkt

29 mei 2024

Eerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al vlug aan de slag. Vooral de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Marloes Smits

Content met inrichting

21 mei 2024

De aankleding van ons kantoor en de etalage zijn erg fraai geworden. De prijzen waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Wanneer we toe zijn aan nieuwe plannen komen we helemaal terug.

- Jasper van de Velde

Ging lekker snel

14 mei 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlug binnen en de tuin is helemaal gerenoveerd conform de planning. Ging allemaal eigenlijk een stuk soepeler dan vermoed en de tuin ziet er schitterend uit.

- Marianne van de Velde

Ging lekker vlot

5 mei 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen snel binnen en de tuin is totaal gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal in feite een stuk soepeler dan vermoed en de tuin ziet er schitterend uit.

- Marinus Willemsen

Professioneel

1 mei 2024

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgesteld project ontvangen.

- Martine Hermans

Afspraken worden nagekomen

24 april 2024

Prijs, aflevering en afspraken waren allemaal in orde. Werden vlot gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart bedankt!

- Kim van den Broek

Uitgelichte architecten uit Loenga

Architektenburo S.R. van der Berg AVB-BNA

Leeuwarderweg 54
8605 AJ Sneek
Nederland

06 53408986
http://www.architectenbureauvanderberg.nl/

Bloemendaal Techniek

Doumastate 13
8525 HA Langweer
Nederland

06 51817856
http://bloemendaaltechniek.nl/

KAT Architecten B.V.

Suupmarkt 21
8601 BD Sneek
Nederland

0515 433 030
http://www.kat-architecten.nl/