Architect Reahus

Ben jij opzoek naar een top architect uit Reahus die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Reahus verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Reahus – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Reahus gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Reahus
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 98 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Reahus, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hinnaard, Folsgare en Tjalhuizum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Reahus

Ben je op zoek naar een vakkundige en competente architect in Reahus? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je aan een goede architect in Reahus, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen wij jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de belangrijkste verschillen tussen verscheidene architecten. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Reahus gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Daarnaast is het zo dat een architect je kan helpen met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is zodoende ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die comfortabel is voor zowel de werknemers als voor de consument. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de hele bouw van een perceel, maar bijvoorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. De architect is er feitelijk voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Reahus

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Reahus – Voor een geweldige ondervinding

Je kunt naast een architectenbureau in Reahus ook nagaan om voor een zelfstandig architect in Reahus te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel speciaal portfolio heeft en van jouw huis of pand een zeldzaam design kan maken? Dan wordt er veelal een architect gezocht in Reahus die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een project kan geven.

Architect gezocht in Reahus is geen eenvoudige taak, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen bijstaan. Via ons netwerk in Reahus hebben wij iedere keer wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. En zo is je karwei altijd tot een goed einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Reahus met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Reahus nodig: de beste designers

Er zitten talloze belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Reahus voor je kan uitvoeren. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer erg gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Reahus zal immers precies weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Tevens is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Reahus. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Reahus hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Reahus.

Nu interieurarchitect uit Reahus zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Reahus zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Reahus maakt jouw leven mooier

Het is natuurlijk niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door een paar stappen te doorlopen helemaal niet zo problematisch om een geschikte binnenhuisarchitect te vinden. Via deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zal vinden. Als je een offerteaanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met je plan.

Daarbuiten is het noodzakelijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Reahus. Vraag gerust naar de opleiding of naar het vakgebied van een bepaalde professional binnen dat architectenkantoor. Ze kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Reahus.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Reahus?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Reahus‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Reahus – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je binnenkort je tuin eens doortastend onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Reahus zeker de inspanning waard. Want door een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren content mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Reahus houdt rekening met jouw persoonlijke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Reahus om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Reahus.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Reahus – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je inmiddels weleens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vergelijk dan eens enkele architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze manier kun je de tarieven van een architect uit Reahus gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je alleen de beste prijzen geboden krijgt! Hoe concreter je bent gedurende het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker weten dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van jouw droomproject.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke bedragen! Je bespaart simpel tot wel 40% op je prijsstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Reahus?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Reahus te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Reahus

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Reahus. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Reahus en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Reahus die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Reahus

Mooi plan en lage prijzen

9 september 2023

De offertes waren scherp en een veelomvattend projectplan ontvangen. Vlot geleverd en tegen een prima tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Prachtig!

- Anouk de Koning

De uitvoerende partij was top

30 augustus 2023

Kritisch project voor de restauratie, denken met je mee. Uiteraard betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Dit bureau is oprecht met je verbouwing begaan.

- Kevin van de Veen

Betaalbare kwaliteit

23 augustus 2023

Er werd daadkrachtig ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. Het inkomende licht was de inspiratiebron van het plan en is ontzettend mooi geworden. De prijzen waren betaalbaar.

- Margaretha Martens

Plan was goed, uitvoering beter

18 augustus 2023

Top plan voor de verbouwing, denken met je mee. De prijzen waren begrijpelijk en eerlijk. Dit bureau is oprecht met je restauratie begaan.

- Maaike Bakker

Direct goede klik

7 augustus 2023

We hadden direct een klik met het bureau wat ons als eerste een aanbieding stuurde. Meteen een intake en daarna inmeting gedaan. Het was echt een stuk maatwerk en kwam met allemaal ludieke mogelijkheden. De uiteindelijke nota viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze aanboden!

- Edwin de Vries

Expert!

1 augustus 2023

Duidelijk iemand die weet waar hij het over had. Prijsstelling was ook lekker.

- Roel Maas

Volledig uitgewerkt

28 juli 2023

Kosten waren gepast en het plan was volkomen maatwerk. Flink onder de indruk van Architectenkaart.

- Dave Koning

Vlug ontvangst offertes

17 juli 2023

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete plan was daarna vlot binnen. Aanrader

- Jacobus de Vries

Meteen fijn gevoel

10 juli 2023

Er werd erg fijn met ons meegedacht en de offerte zag er aantrekkelijk uit. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer belangrijk en daarom uitermate tevreden.

- Thijs Hendriks

Uitgelichte architecten uit Reahus

WP Bouwidee

Filenserwei 4
8744 ER Schettens
Nederland

0517 532 337
http://www.wpbouwidee.nl/

Witteveen Groenprojecten & Adviesbureau

Bezoekadres Skilpaed 42 Dronrijp
Postadres
Ryksstrjitwei 4

06 15946801
http://www.witteveenadvies.nl/

rein feenstra interieurarchitectuur

Goutumerdyk 6
9084 AE Goutum
Nederland

06 53496291
http://www.reinfeenstra.nl/