Architect Makkinga

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Makkinga?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Makkinga verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Makkinga – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Makkinga gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Makkinga
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 96 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Makkinga, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wijnjewoude, Bakkeveen en Donkerbroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Makkinga

Ben je op zoek naar een kundige en competente architect in Makkinga? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Indien je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn we er om je verder te helpen!

Niet alleen vertellen wij jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar we nemen je in ieder geval mee in de voornaamste verschillen tussen een aantal architecten. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Makkinga gezocht? Waar let je op?

Dikwijls begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Makkinga. Een architectenbureau in Makkinga heeft doorgaans meerdere verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Makkinga beschikt over architecten met verschillende expertises, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat je nodig hebt voor jouw project. Tevens is het mogelijk dat een architectenbureau in Makkinga je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Makkinga

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Makkinga – Voor een unieke ervaring

Wanneer er een architect in Makkinga gezocht wordt, zoekt men doorgaans niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een ontzettend groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en specialisme. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben elk dus een totaal andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Makkinga nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij ook zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers veel voordelen aan de taken die hij voor je kan verrichten. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer heel eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Makkinga zal immers exact weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Makkinga beslist de beste keuze. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Makkinga.

Nu interieurarchitect uit Makkinga zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Makkinga zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Makkinga maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de aankleding van je woonhuis straks eens fors onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit als je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Makkinga is veelal gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Makkinga straalt je huis een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Makkinga.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Makkinga?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Makkinga‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Makkinga – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt mogelijk ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet simpel om in het behoorlijke aanbod de juiste prof te vinden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Als je de goede stappen volgt, kom je vlug verder.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Makkinga.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Makkinga – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je onderhand weleens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vergelijk dan eens sommige architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze wijze kun je de prijzen van een architect uit Makkinga makkelijk vergelijken met een andere, zodat je alleen de scherpste kosten geboden krijgt! Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van je droomproject.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je tarieven van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Makkinga?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Makkinga te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Makkinga

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Makkinga. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Makkinga en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Makkinga die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Makkinga

Betrouwbaar en vlug

6 september 2023

Schakelen met een expert is zeer aan te raden via deze site. De inmeting was zo gereed.

- Joris van den Heuvel

Fijn op de hoogte gehouden

31 augustus 2023

Kregen een goed aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierop ook zeer aangenaam.

- Miranda Vermeulen

Daadkracht en te betalen

26 augustus 2023

Snel actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende zonlicht en is buitengewoon mooi. Kosten technisch prima.

- Rutger van Dam

Meteen prettige klik

16 augustus 2023

We leken meteen op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een prijsopgave toestuurde. Meteen een intake en daarna inmeting gedaan. Het was echt een stuk maatwerk en kwam met tal van ludieke opties. De uiteindelijke rekening viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze aanboden!

- Chantal Brouwer

Content

11 augustus 2023

We kregen al snel het project toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. Daarnaast waren de offertes scherp en gauw binnen.

- Barry van de Velde

Prachtig werk voor een goede prijs

31 juli 2023

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. We gingen mee in de energie van de architect en binnen korte tijd hadden we een aantrekkelijk plan zonder dat het over ons budget ging. Heel tevreden.

- Hanneke Postma

Tevreden

28 juli 2023

Binnen enkele dagen hadden we het projectplan al in huis. De offerte was scherp en wij hadden snel reacties.

- Wilhelmina Prins

Vlot afgehandeld!

22 juli 2023

Schakelen met een expert is zeer aan te raden via deze site. De inmeting was zo gepland.

- Leonie van de Berg

Content met inrichting

11 juli 2023

De aankleding van ons kantoorgebouw en de etalage zijn erg mooi geworden. Erg gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Werkelijk een vakman. Ingeval we toe zijn aan nieuwe plannen komen we beslist terug.

- Maria Wolters

Uitgelichte architecten uit Makkinga

Wind Groep

Burgemeester Wuiteweg 35
9203 KA Drachten
Nederland

0512 571 471
http://www.windgroep.nl/

Bouwkundig teken- en uitvoeringsbureau Boonstra

Larikslaan 3
9363 JT Marum
Nederland

0594 646 600
http://www.bouwkundigtekenbureauboonstra.nl/

BCN-Groep BV

Lavendelheide 11
9202 PD Drachten
Nederland

0512 542 111
http://www.bcn-groep.nl/