Architect Nieuwendijk

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Nieuwendijk?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Nieuwendijk verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Nieuwendijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Nieuwendijk gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Nieuwendijk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuwendijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Almkerk, Hank en Dussen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Nieuwendijk

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Nieuwendijk? Het kan complex zijn om uit te komen bij de kundige professional die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en design. Wij begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het behoorlijke aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een competente kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Nieuwendijk. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken als je voor een architect in Nieuwendijk wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Nieuwendijk gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Tevens is het zo dat een architect je kan helpen met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij dikwijls ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is vanzelfsprekend ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand erg belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten soms het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Nieuwendijk

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Nieuwendijk – Voor een bijzondere belevenis

Het is belangrijk dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk flink. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Nieuwendijk gezocht. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en vakkundigheid. De architect in Nieuwendijk zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben allemaal dus een heel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Nieuwendijk nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij zeker weten zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk vele voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan verrichten. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer erg eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Nieuwendijk weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Tevens is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Nieuwendijk. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere dingen, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Nieuwendijk.

Nu interieurarchitect uit Nieuwendijk zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Nieuwendijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Nieuwendijk maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de goede binnenhuisarchitect in Nieuwendijk is betrekkelijk makkelijk via een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een geschikte binnenhuisarchitect in Nieuwendijk. Indien je een aanvraag invult, helpt het als je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met jouw plan.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een specifieke persoon binnen dat architectenkantoor. Ze kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Nieuwendijk.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nieuwendijk?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nieuwendijk‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Nieuwendijk – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het moeilijk om een deskundige tuinarchitect in Nieuwendijk te vinden? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de geschikte professional voor deze taken. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Als je de correcte stappen volgt, kom je gauw verder.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Nieuwendijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Nieuwendijk – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je intussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens diverse architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze wijze kun je de tarieven van een architect uit Nieuwendijk eenvoudig vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de beste tarieven aangeboden krijgt! Als de informatie die je ons meegeeft zo uitgebreid mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een professionele architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag direct nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Nieuwendijk?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Nieuwendijk te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Nieuwendijk

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Nieuwendijk. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Nieuwendijk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Nieuwendijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Nieuwendijk

Geheel kritisch opgeleverd

15 april 2024

Na een telefonische afspraak kregen we vlot de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegenomen. Super geregeld!

- Maurice Smeets

Plan was goed, uitvoeren beter

9 april 2024

Er wordt met je mee gedacht voor het project van verbouwen. Begrijpelijk betaal je voor wat ze doen echter met een eerlijke prijs. Mensen die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Ronald Willems

Enorm functioneel

4 april 2024

Het kantoor ziet er nu weer geweldig uit en het contact verliep heel efficiënt.

- Dennis van den Heuvel

Prima plan en lage prijzen

24 maart 2024

De offertes waren scherp en een uitvoerig projectplan ontvangen. Snel ook en tegen een nette prijs. De nieuwe vloer en bijpassende interieur aanpassingen zijn erg gaaf geworden. Prachtig!

- Dennis Bosch

Flexibel en betaalbaar

19 maart 2024

We ontvingen een aantrekkelijk plan met een flexibele kijk op het interieur. Prima nieuwe indeling van onze maisonnette is het effect. Heel content.

- Karin Verhoeven

Vlot en tevreden

11 maart 2024

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze laatste restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Echt super snel offertes ontvangen, dikke pluim!

- Maria van den Heuvel

Snel overeengekomen!

7 maart 2024

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt geweldig geworden!

- Frank de Graaf

Competent

28 februari 2024

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was helder en gestructureerd. Offertes bespreken en met elkaar vergelijken is een handig idee.

- Nancy Hermans

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

23 februari 2024

De prijs was mooi en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Kim Kok

Uitgelichte architecten uit Nieuwendijk

Restauratiearchitectuur BBM B.V.

Elftweg 2
4941 VP Raamsdonksveer
Nederland

0162 512 688
http://www.restauratiearchitectuurbbm.nl/

c.l. sodderland

Korn 50
4271 BR Dussen
Nederland

0416 391 150
http://www.olifant-architect.nl/

Tekenplus B.V.

Concordiaweg 157
2e etage
4206 BK Gorinchem

0183 820 392
http://tekenplus.nl/