Architect Nootdorp

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Nootdorp?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Nootdorp verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Nootdorp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect Nootdorp gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Nootdorp
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 67 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nootdorp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Delfgauw, Pijnacker en Delft bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Nootdorp

Wil je aan de slag met een professionele en vakkundige architect in Nootdorp? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wij helpen je aan een goede architect in Nootdorp, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen we jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de belangrijkste verschillen tussen verscheidene architecten. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Nootdorp gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Nootdorp. Een architectenbureau in Nootdorp heeft grofweg meerdere verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Meestal heeft een architectenbureau in Nootdorp een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Voornamelijk omdat er meerdere architecten werken, is het een optie om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Nootdorp

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Nootdorp – Voor een unieke ervaring

Indien er een architect in Nootdorp gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Voornamelijk bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal doorgaans geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Een architect heeft dus beduidend meer ervaring in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook beduidend. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Nootdorp nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in krankzinnig dure villa’s en enorme huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Nootdorp kan je echt informeren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier behoorlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk als de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Nootdorp in te schakelen. Een interieurarchitect in Nootdorp is volkomen op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo prettig, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Nootdorp.

Nu interieurarchitect uit Nootdorp zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Nootdorp zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Nootdorp maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de aankleding van je woning straks eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Desondanks is het resultaat gemiddeld genomen vele malen beter wanneer je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Nootdorp is meestal gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Met een binnenhuisarchitect in Nootdorp straalt je woonhuis een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Nootdorp.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nootdorp?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nootdorp‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Nootdorp – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Nootdorp helemaal de moeite waard. Want dankzij een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren content mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je immer al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Nootdorp kun je echt alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Nootdorp of hij of zij een model voor je uit wil werken. Het zal je verbazen wat er allemaal denkbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Nootdorp.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Nootdorp – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je inmiddels weleens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en volkomen vrijblijvend diverse offertes op.

Zo krijg je ogenblikkelijk inzicht in de tariefstelling van een architect in Nootdorp en kies je gelijk de beste architect uit. Hoe helderder je bent tijdens het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van jouw droomproject.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke prijzen! Je bespaart simpel tot wel 40% op je prijzen van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Nootdorp?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Nootdorp te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Nootdorp

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Nootdorp. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Nootdorp en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Nootdorp die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Nootdorp

Geweldig efficiënt

16 mei 2022

Het kantoorgebouw ziet er nu weer voortreffelijk uit en het contact verliep heel effectief.

- Patrick Smit

Offertes snel binnen

11 mei 2022

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete project was daarna vlot binnen. Aanrader

- Esther Post

Meegaand en betaalbaar

6 mei 2022

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg tevreden.

- Judith de Bruin

Uitvoerig projectplan tegen mooie tarieven ontvangen.

29 april 2022

Na de offertes prima project plan gekregen. Snel geleverd en tegen een prima tarief. De nieuwe vloer en bijpassende binnenwerk aanpassingen zijn geweldig gaaf geworden. Top!

- Ivo Meijer

Vlug en tevreden

20 april 2022

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze voorbije restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle tevredenheid. Werkelijk super snel offertes binnen, dikke pluim!

- Anouk Smit

Goed contact

10 april 2022

Kregen een scherp aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep daarna ook zeer aangenaam.

- Erwin van den Bosch

De begeleiding was geweldig

4 april 2022

We hebben een mooie rondleiding gekregen in de showroom. We wisten niet zoveel van het proces af en geweldig veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Angela Timmermans

Vlot gefixt!

27 maart 2022

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt geweldig geworden!

- Judith Groen

Origineel en uitvoering super

20 maart 2022

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was speciaal! Onze blik werd geforceerd om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was fair.

- Franciscus van der Linden

Uitgelichte architecten uit Nootdorp

Braat glasconstructies 1844

Hooikade 13
2627 AB Delft
Nederland

015 251 6767
https://www.braatglasconstructies.nl/

Delft

Delft
Nederland

06 17377338
http://www.tinyfloats.nl/

Architektenbureau Hienkens

Oude Delft 111A
2611 BE Delft
Nederland

015 212 3441
http://www.hienkens.com/