Architect Leidschendam

Behoefte aan een top architect uit Leidschendam die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Leidschendam verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Leidschendam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Leidschendam gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Leidschendam
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Leidschendam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Leidschendam

Ook al voor een heel lange tijd op zoek naar een architect in Leidschendam? Het vinden van de geschikte persoon is lang niet altijd eenvoudig. Wij snappen dit maar al te goed, het wordt door het omvangrijke aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een kundige kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Leidschendam. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken wanneer je voor een architect in Leidschendam wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Leidschendam gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook indien je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is dus ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt voornamelijk door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die aangenaam is voor zowel de werknemers als voor de consument. Grote bedrijven laten soms het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er feitelijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Leidschendam

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Leidschendam – Voor een geweldige belevenis

Naast een architectenbureau wordt er ook regelmatig een zelfstandig architect gezocht in Leidschendam. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel specifiek portfolio heeft en van je woning of pand een uniek ontwerp kan maken? Dat is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Leidschendam die totaal autonoom met zijn persoonlijke stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. Wij hebben namelijk een veelomvattend netwerk van architecten in Leidschendam. En zo is je klus over het algemeen tot een goed einde te brengen. Daarnaast is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend een aantal architecten in Leidschendam naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Leidschendam nodig: de beste designers

Er zitten talloze belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Leidschendam voor je kan verwezenlijken. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer ontzettend eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Leidschendam weet nauwkeurig wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat je pand aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Hiernaast is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Leidschendam. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Leidschendam hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Leidschendam.

Nu interieurarchitect uit Leidschendam zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Leidschendam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Leidschendam maakt jouw leven beter

Als je de binnenzijde van je pand zo fraai mogelijk wilt maken dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Desalniettemin is het resultaat gemiddeld vele malen beter indien je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Leidschendam is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Met een binnenhuisarchitect in Leidschendam straalt je pand een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Leidschendam.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Leidschendam?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Leidschendam‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Leidschendam – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Dan is een tuinarchitect in Leidschendam zeker de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een briljant resultaat waar je nog talrijke jaren pret van zult hebben. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Leidschendam kun je echt alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Leidschendam om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het zou je verbazen wat er allemaal bespreekbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Leidschendam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Leidschendam – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je onderhand geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan met name eens gratis en volkomen vrijblijvend een aantal offertes op.

Zo krijg je ogenblikkelijk inzicht in de prijzen van een architect in Leidschendam en kies je meteen de beste architect uit. Indien de informatie die je ons meegeeft zo zorgvuldig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een competente architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag nu nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Leidschendam?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Leidschendam te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Leidschendam

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Leidschendam. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Leidschendam en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Leidschendam die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Leidschendam

Content

26 mei 2024

We kregen al snel het project toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. Daarnaast waren de offertes scherp en gauw binnen.

- Sjoerd van Loon

Geheel prima opgeleverd

20 mei 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de kosten te kunnen afspreken. Aansluitend fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook monster materialen meegenomen, echt top! Top geregeld dus!

- Johanna de Bruin

Vlot en bekwaam

15 mei 2024

We hebben eerder voor onze laatste verbouwing gebruik gemaakt van Architectenkaart. Echt super snel offertes ontvangen, dikke pluim!

- Sander de Wit

De uitvoerende partij was eersteklas

7 mei 2024

Grondig plan voor de restauratie, denken met je mee. De prijzen waren glashelder en eerlijk. Dit bureau is oprecht met je restauratie begaan.

- Nathalie Visser

Vertaling naar praktijk was uitstekend

3 mei 2024

De prijs was mooi en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Eric de Jonge

Betaalbare deugdelijkheid

23 april 2024

Er werd energiek ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. Het inkomende licht was de inspiratiebron van het plan en is vreselijk mooi geworden. Geld technisch prima.

- Bart van Vliet

Snel gefixt!

17 april 2024

De offertes waren vlug binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de kantoren zijn ze aan de slag gegaan. Het plan omvatte 8 verscheidene inspirerende ideeën. Na de keuze zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO mooi geworden!

- Johan de Bruijn

Totaal nieuw pand lijkt het!

6 april 2024

De inrichting van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En niet totaal onbenullig, netjes binnen ons budget. Het hele pakket was prima, van prijs tot het meedenken.

- Eva Schipper

Vlot en bekwaam

1 april 2024

We hebben eerder voor onze laatste verbouwing gebruik gemaakt van Architectenkaart. Eigenlijk super snel offertes binnen, dikke pluim!

- Thomas Smit

Uitgelichte architecten uit Leidschendam

TenW architecten adviseurs

Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag
Nederland

070 363 2952
http://www.tenw.nl/

Architect&bureau Ernst Manger

Herenstraat 27a
2271 CA Voorburg
Nederland

070 415 7299
http://www.manger.nl/

Wonen à la Carte

Laan van Zuid Hoorn 47
2289 DC Rijswijk
Nederland

070 414 1552
http://wonenalacarte.nl/