Architect Den Hoorn

Ben jij opzoek naar een betaalbare architect uit Den Hoorn die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Den Hoorn verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Den Hoorn – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Den Hoorn gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Den Hoorn
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Den Hoorn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Rozenburg, Maasland en Vlaardingen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Den Hoorn

Ben je op zoek naar een vakkundige en competente architect in Den Hoorn? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Wij helpen je aan een goede architect in Den Hoorn, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen wij jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar we nemen je in ieder geval mee in de belangrijkste verschillen tussen verscheidene architecten. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Den Hoorn gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Den Hoorn. Een architectenbureau in Den Hoorn heeft over het algemeen meerdere verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Den Hoorn beschikt over architecten met verschillende expertises, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat je nodig hebt voor je klus. Daarbuiten is het mogelijk dat een architectenbureau in Den Hoorn je een beter tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Den Hoorn

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Den Hoorn – Voor een geweldige ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook frequent een zelfstandig architect gezocht in Den Hoorn. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel speciaal portfolio heeft en van jouw woonhuis of pand een uniek ontwerp kan maken? Dan wordt er vaak een architect gezocht in Den Hoorn die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een klus kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. Wij hebben namelijk een overvloedig netwerk van architecten in Den Hoorn. En zo is jouw klus altijd tot een goed einde te brengen. Tevens is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend meerdere architecten in Den Hoorn naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Den Hoorn nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers veel voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Hier zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de opdracht doeltreffend aan het werk te zetten. De architect in Den Hoorn zal namelijk precies weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om je plek zo goed mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Den Hoorn zeker de beste optie. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een prof over laten. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Den Hoorn hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Den Hoorn.

Nu interieurarchitect uit Den Hoorn zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Den Hoorn zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Den Hoorn maakt jouw leven aantrekkelijker

Het is natuurlijk niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo zwaar om een goede binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een geschikte binnenhuisarchitect in Den Hoorn. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die precies aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Hiernaast is het noodzakelijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Den Hoorn. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Den Hoorn.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Den Hoorn?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Den Hoorn‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Den Hoorn – voor een mooiere tuin

Wil je eerdaags je tuin eens fors onder handen nemen? Overweeg dan zeker eens een tuinarchitect in Den Hoorn. Want via een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren blij mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Den Hoorn houdt rekening met je persoonlijke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Den Hoorn of hij of zij een schets voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Den Hoorn.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Den Hoorn – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het doorgaans een erg goed plan om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Wanneer een architect uit Den Hoorn specifieke werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag nu nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Den Hoorn?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Den Hoorn te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Den Hoorn

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Den Hoorn. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Den Hoorn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Den Hoorn die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Den Hoorn

Boven verwachting

23 mei 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is eindelijk realiteit geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen ons budget.

- Gerardus Sanders

Totaal nieuw pand lijkt het!

15 mei 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En niet totaal onbelangrijk, netjes binnen ons budget. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Mirjam Vos

Fijn op de hoogte gehouden

5 mei 2024

Prettig in het contact en een knap tarief kregen wij naar aanleiding van de offerteaanvraag hier op Architectenkaart.

- Natascha de Bruin

De uitvoerende partij was top

28 april 2024

Er wordt met je mee gedacht voor het project van verbouwen. Begrijpelijk betaal je voor wat ze doen echter met een eerlijke prijs. Mensen die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Bart Wolters

Offertes vlug binnen

21 april 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Snel hadden we een concrete offerte en plan binnen. Aanrader

- Willem Willemsen

Super klantvriendelijk

15 april 2024

Prima ervaring door klantvriendelijkheid, expertise en meedenken. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ondanks onze ‘aparte’ wensen.

- Nicolaas van den Bosch

Een schets op maat

9 april 2024

We ontvingen meerdere ontwerpen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Er werd prima naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Super behulpzaam en met bevlogenheid hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Petrus Schipper

Ziet er weer keurig uit

4 april 2024

Ons pand was wel weer aan een verfrissend uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt erg soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de begeleiding vanuit de architect verliepen uitstekend.

- Michel Brouwer

Origineel en uitvoering super

27 maart 2024

Het creatieve plan wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. Het schakelen ging snel en de prijs was oprecht.

- Vincent van de Pol

Uitgelichte architecten uit Den Hoorn

Architektenbureau Hienkens

Oude Delft 111A
2611 BE Delft
Nederland

015 212 3441
http://www.hienkens.com/

Braat glasconstructies 1844

Hooikade 13
2627 AB Delft
Nederland

015 251 6767
https://www.braatglasconstructies.nl/

Delft

Delft
Nederland

06 17377338
http://www.tinyfloats.nl/