Architect Berkel en Rodenrijs

Behoefte aan een ijzersterke architect in Berkel en Rodenrijs die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Berkel en Rodenrijs verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Berkel en Rodenrijs – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Berkel en Rodenrijs gezocht?

Een architect uit Berkel en Rodenrijs vinden

Architect Berkel en Rodenrijs
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Berkel en Rodenrijs, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Schiedam, Rotterdam en Benthuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Berkel en Rodenrijs

Al voor een langere tijd zoekende naar die perfecte architect in Berkel en Rodenrijs? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de juiste persoon die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. Door het overweldigende aanbod is het veelal lastig om de passende kandidaat te kiezen.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Berkel en Rodenrijs. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken als je voor een architect in Berkel en Rodenrijs wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Berkel en Rodenrijs gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De professional zal je helpen met bijna alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de kundige aannemers om de klus te realiseren. Een architect is zodoende ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand buitengewoon belangrijk kan zijn voor hoe een bedrijf over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar als voorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. De architect is er in feite voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Berkel en Rodenrijs

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Berkel en Rodenrijs – Voor een bijzondere ondervinding

Je kunt naast een architectenbureau in Berkel en Rodenrijs ook afwegen om voor een zelfstandige architect in Berkel en Rodenrijs te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel karakteristiek portfolio heeft en van je woonhuis of pand een uniek ontwerp kan maken? Dan wordt er veelal een architect gezocht in Berkel en Rodenrijs die zelfstandig opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een project kan geven.

Architect gezocht in Berkel en Rodenrijs is geen eenvoudige opgaaf, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen begeleiden. We hebben namelijk een veelomvattend netwerk van architecten in Berkel en Rodenrijs. Zo is er over het algemeen een architect aanwezig om jouw karwei tot een fatsoenlijk einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk minder duur uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Berkel en Rodenrijs met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Berkel en Rodenrijs nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij ook zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers veel voordelen aan de taken die hij voor je kan uitvoeren. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer zeer makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Berkel en Rodenrijs zal immers exact weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat jouw pand aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Berkel en Rodenrijs beslist de beste beslissing. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over bijvoorbeeld de inrichting van het bedrijfspand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Berkel en Rodenrijs hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Berkel en Rodenrijs.

Nu interieurarchitect uit Berkel en Rodenrijs zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Berkel en Rodenrijs zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Berkel en Rodenrijs maakt jouw leven mooier

Het vinden van de kundige binnenhuisarchitect in Berkel en Rodenrijs is relatief gemakkelijk via een aantal stappen. Met deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij kunt vinden. Wanneer je een aanvraag invult, helpt het als je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een specifieke professional binnen dat architectenkantoor. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Berkel en Rodenrijs.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Berkel en Rodenrijs?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Berkel en Rodenrijs‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Berkel en Rodenrijs – voor een knappere tuin

Jij zoekt allicht ook naar een tuinarchitect? Het is nooit makkelijk geweest om uit te komen bij de passende professional voor deze werkzaamheden. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de professional die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Met onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Berkel en Rodenrijs.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Berkel en Rodenrijs – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het meestal een ontzettend goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Berkel en Rodenrijs iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die manier ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag direct nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Berkel en Rodenrijs?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Berkel en Rodenrijs te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Berkel en Rodenrijs

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Berkel en Rodenrijs. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Berkel en Rodenrijs en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Berkel en Rodenrijs die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Berkel en Rodenrijs

Mooi inrichting

27 februari 2024

We zijn prachtig geholpen met het installeren van onze etalage en kantoorpand. Ontzettend gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Wanneer we toe zijn aan nieuwe plannen komen we zeker terug.

- Jacoba Schouten

Klantgericht

17 februari 2024

Zeer professionele maar klantvriendelijke benadering door de betreffende binnenhuisarchitect. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en ontvangen.

- Johan Kuiper

Meegaand en betaalbaar

12 februari 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Prima nieuwe indeling van onze maisonnette is het gevolg. Erg gelukkig.

- Simone de Jonge

Goed rekening gehouden

3 februari 2024

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen correct in overleg. Enorm fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Sabine de Vos

Gauw ontvangst offertes

24 januari 2024

De offertes waren ontvangen en binnen aanzienlijk korte duur een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken project. Het complete planning was daarna vlot binnen. Aanrader

- Gerardus van de Velde

Creatief en niet duur

20 januari 2024

We ontvingen een smaakvol plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg gelukkig.

- Tessa van Dijk

Betaalbare bekwaamheid

13 januari 2024

Er werd daadkrachtig ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. Het inkomende licht was de inspiratiebron van het plan en is ontzettend mooi geworden. De kosten waren betaalbaar.

- Vanessa Peters

Tevreden met inrichting

4 januari 2024

We zijn prachtig geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. De tarieven waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Komen beslist terug bij nieuwe plannen.

- Ramona Postma

Vakbekwaam

26 december 2023

Ongeveinsd en deskundig advies na gauw ontvangst van de offertes. Inzichtelijk en duidelijk projectplan gekregen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Bastiaan van Dongen

Uitgelichte architecten uit Berkel en Rodenrijs

de Graaf Bouwkundig Tekenbureau

Rietveldstraat 163
2662 HL Bergschenhoek
Nederland

010 522 3230
http://www.gbta.nl/

Cincotech B.V.

Weg en Bos 31a
2661 DL Bergschenhoek
Nederland

010 226 2613
http://www.cincotech.nl/

Derkx Bouw

Boekweitveld 40
2661 VL Bergschenhoek
Nederland

06 17171740
http://www.derkxbouw.nl/