Architect Pijnacker

Behoefte aan een top architect in Pijnacker die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Pijnacker verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Pijnacker – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Pijnacker gezocht?

Een architect uit Pijnacker vinden

Architect Pijnacker
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Pijnacker, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Rotterdam, Gelderswoude en Zoetermeer bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Pijnacker

Wil je aan de slag met een competente en deskundige architect in Pijnacker? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Indien je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn we er om je verder te begeleiden!

Op deze pagina vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Pijnacker te kunnen maken. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Pijnacker gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. De persoon zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij doorgaans ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er vaak ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand enorm belangrijk kan zijn voor hoe een bedrijf over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er feitelijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Pijnacker

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Pijnacker – Voor een unieke belevenis

Je kunt naast een architectenbureau in Pijnacker ook overwegen om voor een zelfstandige architect in Pijnacker te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel gericht portfolio heeft en van jouw woning of pand een uniek ontwerp kan maken? Dan wordt er meestal een architect gezocht in Pijnacker die zelfstandig opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het geschikte adres. Wij hebben immers een veelomvattend netwerk van architecten in Pijnacker. En zo is je project altijd tot een goed einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Pijnacker met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Pijnacker nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij zeker weten zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers veel voordelen aan de taken die hij voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer ontzettend makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Pijnacker weet nauwkeurig wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om je plek zo optimaal mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Pijnacker zeker de beste beslissing. Je kunt dan alle werkzaamheden rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een professional over laten. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Pijnacker hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Pijnacker.

Nu interieurarchitect uit Pijnacker zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Pijnacker zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Pijnacker maakt jouw leven beter

Het is uiteraard niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo lastig om een goede binnenhuisarchitect te vinden. Dankzij deze stappen weet je zeker dat je een goede partij kan vinden. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die zorgvuldig aansluit bij waar je naar op zoek bent. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met je plan.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een bepaalde persoon binnen dat architectenkantoor. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Pijnacker.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Pijnacker?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Pijnacker‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Pijnacker – voor een knappere tuin

Vind je het lastig om een kundige tuinarchitect in Pijnacker te vinden? Het is ook niet makkelijk om in het stevige aanbod de juiste professional te vinden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de persoon die precies aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je gemakkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Pijnacker.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Pijnacker – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan met name eens gratis en helemaal vrijblijvend verschillende offertes op.

Zo krijg je snel inzicht in de tariefstelling van een architect in Pijnacker en kies je onmiddellijk de beste architect uit. Indien de informatie die je ons meegeeft zo uitgebreid mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen hele aantrekkelijke bedragen! Je bespaart simpel tot wel 40% op je prijsstelling van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Pijnacker?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Pijnacker te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Pijnacker

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Pijnacker. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Pijnacker en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Pijnacker die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Pijnacker

Onmiddellijk goed gevoel

24 mei 2024

Er werd erg fijn met ons meegedacht en de offerte zag er goed uit. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer belangrijk en daarom enorm tevreden.

- Richard de Groot

Zo prima voor de klant

13 mei 2024

Kernwoorden van onze ervaring: klantvriendelijk, deskundig, nauwkeurig, meedenkend en gericht verbouwen en inrichten. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de prijzen ons erg mee.

- Jan Huisman

Oprecht klantvriendelijk en verfrissend

7 mei 2024

Buitengewoon maar ze bestaan nog, architecten die echt luisteren naar je wensen in plaats van alleen maar hun stijl door te drukken. We zijn jullie erkentelijk.

- Hendrikus Peters

Onmiddellijk een klik

29 april 2024

We leken gelijk op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbieding toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op erg korte termijn plaatsvinden. Het plan wat we kregen was persoonlijk en met toffe mogelijkheden. De uiteindelijke factuur viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze boden!

- Nathalie de Jonge

Goed rekening gehouden

21 april 2024

Wat voor ons erg belangrijk was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd alsmede de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd top gepland en nagekomen.

- Alexander de Boer

Ging lekker rap

13 april 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlot binnen en de tuin is compleet gerenoveerd conform de planning. Ging allemaal feitelijk een stuk soepeler dan bedacht en de tuin ziet er uitstekend uit.

- Jessica Kuiper

Interpretatie naar praktijk was uitstekend

8 april 2024

Onze wensen zijn prima vertaald naar de praktijk voor een redelijke prijs.

- Diana van de Berg

Erg efficiënt proces

31 maart 2024

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We wisten niet zoveel van het proces af echter geweldig veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Tamara van Beek

Vlot en capabel

27 maart 2024

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en project waren gauw binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Arjan Willemsen

Uitgelichte architecten uit Pijnacker

Civil Engineers | Find construction workers for your projects

Pinaskade 62
2725 ER Zoetermeer
Nederland

079 341 9050
https://civilengineers.eu/

Cincotech B.V.

Weg en Bos 31a
2661 DL Bergschenhoek
Nederland

010 226 2613
http://www.cincotech.nl/

Derkx Bouw

Boekweitveld 40
2661 VL Bergschenhoek
Nederland

06 17171740
http://www.derkxbouw.nl/