Architect Oost Graftdijk

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw ontwerpen in Oost Graftdijk?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Oost Graftdijk verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Oost Graftdijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Oost Graftdijk gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Oost Graftdijk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oost Graftdijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zuidschermer, Grootschermer en Driehuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Oost Graftdijk

Ook al voor een heel lange tijd op zoek naar een architect in Oost Graftdijk? Het vinden van de passende persoon is lang niet altijd makkelijk. Door het overweldigende aanbod is het vaak lastig om de kundige kandidaat te kiezen.

Wij staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Oost Graftdijk. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken als je voor een architect in Oost Graftdijk wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Oost Graftdijk gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans fors dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Oost Graftdijk. Als je op zoek bent naar een partij die diverse disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Oost Graftdijk aan het juiste adres.

Regelmatig heeft een architectenbureau in Oost Graftdijk een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Hiernaast is het mogelijk dat een architectenbureau in Oost Graftdijk je een beter tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Oost Graftdijk

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Oost Graftdijk – Voor een unieke ervaring

Wanneer er een architect in Oost Graftdijk gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Oost Graftdijk gezocht. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus behoorlijk meer kennis in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook behoorlijk. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Oost Graftdijk nodig: de beste designers

Er zitten diverse belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Oost Graftdijk voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Hiermee zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de opdracht efficiënt aan het werk te zetten. De architect in Oost Graftdijk zal namelijk exact weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ook is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Oost Graftdijk. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een professional over laten. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Oost Graftdijk hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Oost Graftdijk.

Nu interieurarchitect uit Oost Graftdijk zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Oost Graftdijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Oost Graftdijk maakt jouw leven beter

Het vinden van de goede binnenhuisarchitect in Oost Graftdijk is relatief gemakkelijk dankzij een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een competente binnenhuisarchitect in Oost Graftdijk. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die precies aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met je karwei.

Hiernaast is het noodzakelijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Oost Graftdijk. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een specifieke persoon binnen dat architectenkantoor. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Oost Graftdijk.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oost Graftdijk?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oost Graftdijk‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Oost Graftdijk – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Dan is een tuinarchitect in Oost Graftdijk zeer de inspanning waard. Want dankzij een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren tevreden mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Oost Graftdijk kun je echt alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Oost Graftdijk om te kijken wat de kansen zijn. Het kan je verbazen wat er allemaal beschikbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Oost Graftdijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Oost Graftdijk – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je inmiddels eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vergelijk dan eens meerdere architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze manier kun je de prijzen van een architect uit Oost Graftdijk makkelijk vergelijken met een andere, zodat je enkel de beste tarieven geboden krijgt! Hoe helderder je bent gedurende het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je tarieven van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Oost Graftdijk?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Oost Graftdijk te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Oost Graftdijk

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Oost Graftdijk. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Oost Graftdijk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Oost Graftdijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Oost Graftdijk

Direct fijn gevoel

20 juli 2024

Sinds het allereerste gesprek kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze wensen geïnventariseerd en kregen we aanvullende opties. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer belangrijk en daarom uitermate tevreden.

- Marloes van de Wal

Klantvriendelijk

13 juli 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. De prijs was proper en het plan van aanpak is vlug door de architect aangeleverd.

- Evelien van de Wal

Geheel nieuw pand lijkt het!

7 juli 2024

De decoratie van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En dat tegen betaalbare tarieven. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Tom Vos

Geheel prima opgeleverd

4 juli 2024

Na een telefonische afspraak kregen we snel de concrete offerte. Vervolgens fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook voorbeeld materialen meegenomen, echt top! Goed geregeld dus!

- Marianne de Lange

Vakmanschap tegen betaalbare tarieven

26 juni 2024

De telefonische intake en naderhand de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was zeer fijn. Aanhoudend werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg fijn.

- Bas Vink

Meteen goed gevoel

20 juni 2024

Sinds het eerste contact kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze behoeften geïnventariseerd en kregen we aanvullende mogelijkheden. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer van belang en daarom enorm tevreden.

- Patricia Hoekstra

Erg praktisch proces

11 juni 2024

We hebben een mooie rondleiding gekregen in de showroom. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Martine Mol

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

2 juni 2024

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. Het enthousiasme van de architect was besmettelijk en we kregen verscheidene opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk flink over ons budget ging. Heel tevreden.

- Marco Willems

Creatief en niet duur

25 mei 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Prima nieuwe indeling van onze maisonnette is het effect. Erg gelukkig.

- Thomas de Jonge

Uitgelichte architecten uit Oost Graftdijk

Beijaard Bouwbegeleiding & Vormgeving

Industrieweg 16
1521 NC Wormerveer
Nederland

075 621 9865
http://www.beijaard.nl/

Tekenburo 144

Driekoningenhof 11
1483 XN De Rijp
Nederland

06 16622144
http://www.buro144.nl/

B22 Bouwkundig Teken- en Adviesbureau B.V.

Bonte Kraaiweg 22
1521 RD Wormerveer
Nederland

075 687 1119
http://www.b22.nl/