Architect Parrega

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw ontwerpen in Parrega?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Parrega verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Parrega – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Parrega gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Parrega
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Parrega, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nijhuizum, Dedgum en Tjerkwerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Parrega

Al voor een langere tijd zoekende naar die geweldige architect in Parrega? Het vinden van de goede persoon is lang niet altijd makkelijk. Door het overweldigende aanbod is het veelal complex om de juiste kandidaat te selecteren.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Parrega. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Parrega gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook als je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is dus ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt voornamelijk door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die aantrekkelijk is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een pand, maar als voorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Parrega

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Parrega – Voor een unieke ervaring

Als er een architect in Parrega gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk flink. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Parrega gezocht. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus behoorlijk meer kennis in huis. De architect in Parrega zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook aanzienlijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Parrega nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in fantastisch dure villa’s en gigantische woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Ook in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Parrega van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier geweldig kunnen vergroten.

Voornamelijk wanneer de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Parrega in te schakelen. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op je specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Parrega.

Nu interieurarchitect uit Parrega zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Parrega zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Parrega maakt jouw leven mooier

Het is uiteraard niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door een paar stappen te doorlopen helemaal niet zo zwaar om een geschikte binnenhuisarchitect te vinden. Dankzij deze stappen weet je zeker dat je een goede partij zal vinden. Wanneer je een offerteaanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met je plan.

Hiernaast is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Parrega. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een specifieke professional binnen dat architectenkantoor. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Parrega.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Parrega?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Parrega‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Parrega – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Parrega absoluut de inspanning waard. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren tevreden mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je altijd al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Parrega kun je letterlijk alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Parrega of hij of zij een model voor je uit wil werken. Het zal je verbazen wat er allemaal beschikbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Parrega.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Parrega – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens diverse architecten via de offertemogelijkheid.

Zo krijg je onmiddellijk inzicht in de prijzen van een architect in Parrega en kies je gelijk de beste architect uit. Hoe helderder je bent gedurende het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag meteen nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Parrega?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Parrega te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Parrega

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Parrega. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Parrega en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Parrega die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Parrega

Totaal nieuw pand lijkt het!

15 april 2024

De inrichting van ons pand heeft een prima make over gekregen. En dat tegen betaalbare tarieven. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Matthijs Veenstra

Super effectief

9 april 2024

Ons kantoor is zeer efficiënt opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitmuntend.

- Ivo Verhoeven

Vakmanschap tegen betaalbare kosten

2 april 2024

De telefonische intake en later de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar interesse tijdens de herinrichting en verbouwing was lief. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo inschikkelijk!

- Elizabeth Verbeek

Volledig ontzorgd

27 maart 2024

Heerlijk dat we helemaal nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is georganiseerd via Architectenkaart.

- Hendrik Vink

Klantgericht

17 maart 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. De prijs was decent en het plan van aanpak is vlot door de architect aangeleverd.

- Sanne Timmermans

Zo prima voor de klant

9 maart 2024

Kernwoorden van onze belevenis: klantvriendelijk, deskundig, scherp, meedenkend en gericht verbouwen en inrichten. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de prijzen ons erg mee.

- Hendrika Schouten

Volkomen ontzorgd

8 maart 2024

Na een telefonische afspraak kregen we vlug de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegebracht. Prima geregeld!

- Remco Gerritsen

Vlot georganiseerd!

28 februari 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. De inmeting was zo gereed.

- Eveline Post

Fijn op de hoogte gehouden

21 februari 2024

Kregen een aanlokkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierna ook enorm soepel.

- Adriaan van Wijk

Uitgelichte architecten uit Parrega

WP Bouwidee

Filenserwei 4
8744 ER Schettens
Nederland

0517 532 337
http://www.wpbouwidee.nl/

Royal Tichelaar Makkum

Kalkovens 1
8754 GP Makkum
Nederland

0515 231 341
http://www.tichelaar.nl/

Grunstra Architecten Groep BNA

Skilwyk 12-14
8701 KN Bolsward
Nederland

0515 573 646
http://www.grunstra.nl/