Architect Rekken

Ben jij opzoek naar een top architect uit Rekken die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Rekken verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Rekken – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Rekken gezocht?

Een architect in Rekken vinden

Architect Rekken
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rekken, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Rietmolen, Neede en Eibergen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Rekken

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Rekken? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je aan een goede architect in Rekken, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen wij jou waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de voornaamste verschillen tussen diverse architecten. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Rekken gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Rekken. Een architectenbureau in Rekken heeft gemiddeld meerdere diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Rekken beschikt over architecten met aparte specialismes, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die precies weet wat jij nodig hebt voor jouw project. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het een optie om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Rekken

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Rekken – Voor een bijzondere ervaring

Het is relevant dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een ontzettend groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus dikwijls bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich voornamelijk puur op de inrichting en deze zal dikwijls geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer deskundigheid in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben allemaal dus een geheel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Rekken nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in fabelachtig dure villa’s en gigantische woningen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Rekken kan je echt adviseren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier aanzienlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

In het bijzonder wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Rekken van belang zijn. Een interieurarchitect in Rekken is compleet op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Rekken.

Nu interieurarchitect uit Rekken zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Rekken zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Rekken maakt jouw leven mooier

Het vinden van de goede binnenhuisarchitect in Rekken is betrekkelijk eenvoudig via een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een professionele binnenhuisarchitect in Rekken. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die precies aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Rekken.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Rekken?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Rekken‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Rekken – voor een knappere tuin

Wil je binnenkort je tuin eens fors onder handen nemen? Overweeg dan beslist eens een tuinarchitect in Rekken. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een schitterend resultaat waar je nog vele jaren vreugde van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je altijd al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Rekken houdt rekening met je specifieke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Rekken om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Rekken.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Rekken – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je ondertussen eens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vraag dan met name eens gratis en echt vrijblijvend meerdere offertes op.

Op deze methode kun je de kosten van een architect uit Rekken simpel vergelijken met een andere, zodat je alleen de beste tarieven aangeboden krijgt! Wanneer de info die je ons meegeeft zo nauwkeurig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze manier weten we zeker dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van je droomproject.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag direct nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Rekken?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Rekken te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Rekken

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Rekken. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Rekken en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Rekken die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Rekken

Diverse ontwerpen op maat

23 mei 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Super behulpzaam en met bevlogenheid hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Mark Vermeulen

Daadkracht en te betalen

17 mei 2024

Er werd daadkrachtig ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. Het inkomende licht was de inspiratiebron van het plan en is geweldig mooi geworden. Prijs technisch prima.

- Ilse Meijer

Afspraken worden nagekomen

9 mei 2024

Afspraken en leveringstermijnen worden grondig nagekomen en nette prijs. Werden gauw gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart bedankt!

- Franciscus Dekker

Direct fijn gevoel

29 april 2024

Sinds het eerste contact kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze wensen geïnventariseerd en kregen we allerlei mogelijkheden. Ook werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Heel fijn!

- Bart van Beek

Een opzet op maat

23 april 2024

We ontvingen verscheidene schetsen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Er werd goed naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Onwijs behulpzaam en met bezieling hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Nathalie Vermeulen

Tevreden

17 april 2024

Binnen enkele dagen hadden we ons projectplan al in huis. De offerte was scherp en we hadden vlot reacties.

- Koen de Vos

Interpretatie naar praktijk was voortreffelijk

9 april 2024

Onze wensen zijn top vertaald naar de praktijk voor een redelijke prijs.

- Maria Willems

Vlot en capabel

4 april 2024

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze laatste restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Echt super snel offertes binnen, dikke pluim!

- Bram van de Pol

Snel gegaan

23 maart 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlug binnen en de tuin is helemaal gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal in feite een stuk soepeler dan bedacht en de tuin ziet er betoverend uit.

- Joris Peters

Uitgelichte architecten uit Rekken

Cortus Bouwregisseurs B.V.

Jan Tinbergenstraat 230
7559 ST Hengelo
Nederland

074 750 8801
http://www.cortus.nl/

Cavd Beheer Limited

Robert Stolzstraat 87
7558 CK Hengelo
Nederland

074 277 7695
http://www.cavd.nl/

Piet Blom Museum

Bazaar 9
7552 KP Hengelo
Nederland

074 850 2703
http://www.pietblommuseum.nl/