Architect Rijswijk

Zoek jij een topper voor jouw ontwerpen in Rijswijk?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Rijswijk verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Rijswijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Architect Rijswijk gezocht?

Een architect uit Rijswijk vinden

Architect Rijswijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 49 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rijswijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Waardhuizen, Uitwijk en Woudrichem bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Rijswijk

Wil je aan de slag met een competente en deskundige architect in Rijswijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je aan een goede architect in Rijswijk, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen wij je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de belangrijkste verschillen tussen meerdere architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Rijswijk gezocht? Waar let je op?

Doorgaans begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Rijswijk. Een architectenbureau in Rijswijk heeft doorgaans een aantal diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Rijswijk beschikt over architecten met allerlei expertises, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat je nodig hebt voor jouw klus. Ook is het mogelijk dat een architectenbureau in Rijswijk je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Rijswijk

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Rijswijk – Voor een geweldige ervaring

Wanneer er een architect in Rijswijk gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Rijswijk gezocht. Voornamelijk bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich voornamelijk puur op de inrichting en deze zal vaak geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisatie. De architect in Rijswijk zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben ieder dus een geheel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Rijswijk nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Zelfs in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Rijswijk van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier geweldig kunnen vergroten.

Vooral wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Rijswijk van betekenis zijn. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op je persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Rijswijk.

Nu interieurarchitect uit Rijswijk zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Rijswijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Rijswijk maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je verblijf straks eens flink onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je vaak veel beter uit wanneer je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Rijswijk is meestal gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Rijswijk in te huren, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Rijswijk.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Rijswijk?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Rijswijk‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Rijswijk – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het uitdagend om een competente tuinarchitect in Rijswijk te vinden? Het is ook niet eenvoudig om in het stevige aanbod de juiste pro te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een professionele tuinarchitect in Rijswijk in aanraking komen. Als je de goede stappen volgt, kom je gauw verder.

Via Architectenkaart kun je makkelijk meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Rijswijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Rijswijk – Stel een offerteaanvraag op!

Om de bedragen van een architect in Rijswijk scherp te krijgen is het doorgaans slim een offerte aan te vragen. Het helpt indien je een degelijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Rijswijk iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die manier ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke bedragen! Je bespaart simpel tot wel 40% op je prijsstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Rijswijk?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Rijswijk te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Rijswijk

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Rijswijk. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Rijswijk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Rijswijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Rijswijk

Fatsoenlijk rekening gehouden

20 september 2021

Wat voor ons zeer belangrijk was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd evenals de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd top gepland en nagekomen.

- Janneke de Groot

Communicatie was top!

12 september 2021

Communicatie was klasse en in feite liep alles helemaal conform de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de rekening, wel zo aangenaam.

- Chantal Visser

Mooi inrichting

10 september 2021

We zijn voortreffelijk geholpen met het installeren van onze etalage en kantoorpand. De tarieven waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Oprecht een vakman. Komen absoluut terug bij nieuwe plannen.

- Robert Visser

Geheel goed opgeleverd

30 augustus 2021

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo duidelijk de prijs te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegenomen. Prima georganiseerd!

- Petrus Smeets

Diverse ontwerpen op maat

28 augustus 2021

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Super behulpzaam en met enthousiasme hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Tamara Verbeek

Fijn plan en degelijk uitgewerkt

21 augustus 2021

Eerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al snel aan de slag. In het bijzonder de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Marc van Dijk

Schets is al zo mooi

8 augustus 2021

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo motiverend! Het proces verloopt soepel in en de prijzen zeker niet buitensporig.

- Michiel Janssen

Geweldig effectief

4 augustus 2021

Ons kantoorgebouw is heel effectief opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitstekend.

- Dave Bos

De omzetting van onze wensen naar praktijk: Top

29 juli 2021

Onze wensen zijn top vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Barbara Hoekstra

Uitgelichte architecten uit Rijswijk

Timmer Architekten

Nijverheidstraat 13
4283 GW Giessen
Nederland

0183 441 036
http://www.t2a.nl/

Tekenplus B.V.

Concordiaweg 157
2e etage
4206 BK Gorinchem

0183 820 392
http://tekenplus.nl/

Buro van den Dool

Laag Dalemseweg 88
4208 BA Gorinchem
Nederland

0183 565 724
http://www.burovandendool.nl/