Architect Roderwolde

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Roderwolde?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Roderwolde verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Roderwolde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Roderwolde gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Roderwolde
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Roderwolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Matsloot, Peize en Foxwolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Roderwolde

Ook al voor een heel lange tijd op zoek naar een architect in Roderwolde? Het vinden van de passende persoon is lang niet altijd makkelijk. Wij begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het omvangrijke aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een geschikte kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Roderwolde. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken wanneer je voor een architect in Roderwolde wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Roderwolde gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Roderwolde. Een architectenbureau in Roderwolde heeft altijd enkele diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Meestal heeft een architectenbureau in Roderwolde een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het mogelijk om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Roderwolde

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Roderwolde – Voor een unieke ervaring

Je kunt bovenop een architectenbureau in Roderwolde ook nagaan om voor een zelfstandige architect in Roderwolde te gaan. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je regelmatig net wat specifieker. Dan wordt er meestal een architect gezocht in Roderwolde die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een project kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. Dankzij ons netwerk in Roderwolde hebben wij altijd wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er altijd een architect beschikbaar om je ontwerp tot een fatsoenlijk einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk minder duur uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Roderwolde met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Roderwolde nodig: de beste designers

Er zitten meerdere belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Roderwolde voor je kan realiseren. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hier zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de klus doeltreffend aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Roderwolde weet exact wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om jouw plek zo optimaal mogelijk te maken. Daarbuiten is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Roderwolde. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een onbezorgd gevoel aan een prof over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Roderwolde.

Nu interieurarchitect uit Roderwolde zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Roderwolde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Roderwolde maakt jouw leven beter

Het is uiteraard niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo zwaar om een goede binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een kundige binnenhuisarchitect in Roderwolde. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die zorgvuldig aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Tevens is het noodzakelijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Roderwolde. Vraag gerust naar de opleiding of naar het vakgebied van een specifieke persoon binnen dat architectenkantoor. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Roderwolde.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Roderwolde?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Roderwolde‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Roderwolde – voor een knappere tuin

Vind je het lastig om een competente tuinarchitect in Roderwolde te vinden? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de juiste persoon voor deze taken. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Als je de goede stappen volgt, kom je gauw verder.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Roderwolde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Roderwolde – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je onderhand eens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vergelijk dan eens enkele architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je meteen inzicht in de kosten van een architect in Roderwolde en kies je meteen de voornaamste architect uit. Hoe helderder je bent tijdens het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een professionele architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen hele aantrekkelijke kosten! Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag nu nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Roderwolde?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Roderwolde te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Roderwolde

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Roderwolde. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Roderwolde en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Roderwolde die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Roderwolde

Vlug gegaan!

22 februari 2024

De offertes waren vlug binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de kantoren zijn ze aan de slag gegaan. Het plan omvatte 8 verschillende inspirerende ideeën. Na de beslissing zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO prachtig geworden!

- Sandra de Haan

Meteen een klik

14 februari 2024

We hadden direct een klik met het bureau wat ons als eerste een aanbieding stuurde. Meteen een intake en daarna inmeting gedaan. Het was echt een hoop maatwerk en kwam met tal van ludieke mogelijkheden. De uiteindelijke kosten vielen ons bovendien nog alles mee.

- Joyce de Graaf

Redelijke prijs voor schitterend werk

9 februari 2024

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. We gingen mee in de energie van de architect en binnen korte tijd hadden we een smaakvol plan zonder dat het over ons budget ging. Heel tevreden.

- Laura van den Heuvel

Creatief en niet duur

21 januari 2024

We ontvingen een mooi plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Heel content.

- Erik van de Wal

Alles waar we op hoopten

20 januari 2024

Onze droomtuin is schitterend geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan helder. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep gemakkelijk en kostentechnisch zijn we ook content.

- Martinus Smit

Afspraken worden nagekomen

9 januari 2024

Afspraken en leveringstermijnen zijn top nagekomen en prima prijs. Er was snel persoonlijk contact wat aangenaam was. Architectenkaart heeft het goed voor elkaar, bedankt.

- Leonie Wolters

Helemaal ontzorgd

1 januari 2024

Na een telefonische afspraak kregen we gauw de concrete offerte. Aansluitend fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook ontwerp materialen meegenomen, echt top! Goed geregeld dus!

- Klaas Wolters

Super klantvriendelijk

29 december 2023

Kernwoorden van onze ondervinding: klantvriendelijk, deskundig, secuur, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de prijzen ons erg mee.

- Koen Brouwer

Weer helemaal opgefrist

21 december 2023

De inrichting van onze kantoorpanden moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en razendsnel offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was waardevol en inclusief vele mogelijkheden en materialen. Bovendien kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de keuze met daarbinnen rekening houdende met onze behoeften. We werden gedurende de herinrichting super op de hoogte gehouden.

- Ivo van Doorn

Uitgelichte architecten uit Roderwolde

Installatiebedrijf Bos

Hoofdstraat 38
9321 CG Peize
Nederland

050 503 2451
http://www.bos-peize.nl/

Installatiebedrijf Venema BV

De Overzet 2
2B
9321 DB Peize

050 503 2576
http://www.ibv-venema.nl/

Architektengroep Roderveld

Borglaan 1-B
9301 ZE Roden
Nederland

050 501 6371
http://www.roderveld.nl/