Architect Foxwolde

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw ontwerpen in Foxwolde?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Foxwolde verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Foxwolde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Foxwolde gezocht?

Een architect uit Foxwolde vinden

Architect Foxwolde
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Foxwolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Matsloot, Peize en Roderwolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Foxwolde

Ben je op zoek naar een vakkundige en professionele architect in Foxwolde? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Wij helpen je aan een kundige architect in Foxwolde, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen wij jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de grootste verschillen tussen een aantal architecten. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Foxwolde gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook indien je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er dikwijls ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand heel belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten soms het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een perceel, maar bijvoorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerterrein. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Foxwolde

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Foxwolde – Voor een bijzondere ondervinding

Wanneer er een architect in Foxwolde gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus veelal bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en vakkundigheid. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook behoorlijk. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Foxwolde nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in mateloos dure villa’s en gigantische woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Foxwolde van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier gigantisch kunnen vergroten.

In het bijzonder indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Foxwolde van belang zijn. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat totaal is toegespitst op je specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Foxwolde.

Nu interieurarchitect uit Foxwolde zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Foxwolde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Foxwolde maakt jouw leven mooier

Wanneer je de binnenzijde van je pand zo mooi mogelijk wil maken dan kun je altijd zelf daarmee aan de slag gaan. Toch is het effect gemiddeld genomen vele malen beter wanneer je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Foxwolde is vaak gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Foxwolde straalt je pand een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Foxwolde.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Foxwolde?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Foxwolde‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Foxwolde – voor een knappere tuin

Jij zoekt mogelijk ook naar een tuinarchitect? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de kundige persoon voor deze taken. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de professional die precies aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je gemakkelijk meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Foxwolde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Foxwolde – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het meestal een ontzettend goed plan om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt als je een goed beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Wanneer een architect uit Foxwolde bepaalde taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag vandaag nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Foxwolde?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Foxwolde te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Foxwolde

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Foxwolde. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Foxwolde en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Foxwolde die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Foxwolde

Gekwalificeerd

28 februari 2024

Ongeveinsd en deskundig advies na vlug ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was glashelder en overzichtelijk. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Nathalie Verhoeven

Interpretatie naar praktijk was subliem

23 februari 2024

De prijs was prima en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Christiaan van den Broek

Uitgebreid projectplan tegen mooie prijzen ontvangen.

15 februari 2024

De offertes waren scherp en een uitgebreid projectplan gekregen. Snel geleverd en tegen een aantrekkelijk tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Janneke van de Velde

Meteen een klik

6 februari 2024

We hadden meteen een klik met het bureau wat ons als eerste een prijsopgave stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op zeer korte termijn plaatsvinden. Het was daadwerkelijk een hoop maatwerk en kwam met allemaal ludieke mogelijkheden. De uiteindelijke onkosten vielen ons bovendien nog alles mee.

- Maartje Kuiper

Opzet is al zo mooi

25 januari 2024

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo gedreven! De inschikkelijkheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Joris Jansen

Prachtig werk voor een goede prijs

19 januari 2024

De wensen bespreken volgde vlug na de offerte. Het enthousiasme van de architect was besmettelijk en we kregen diverse opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk fiks over ons budget ging. Blij mee.

- Richard de Koning

Volledig uitgewerkt

9 januari 2024

Plan was volledig uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we snel en kosten waren betaalbaar voor de omvang van het karwei.

- Patrick Bosch

Vakbekwaam

1 januari 2024

Ongeveinsd en deskundig advies na snel ontvangst van de offertes. Duidelijk en duidelijk projectplan ontvangen. Offertes aanvragen en met elkaar vergelijken is een handig idee.

- Marijke Verhoeven

Afspraken worden nagekomen

30 december 2023

Afspraken en leveringstermijnen zijn top nagekomen en prima prijs. Werden snel gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart bedankt!

- Rogier van de Wal

Uitgelichte architecten uit Foxwolde

Installatiebedrijf Bos

Hoofdstraat 38
9321 CG Peize
Nederland

050 503 2451
http://www.bos-peize.nl/

Installatiebedrijf Venema BV

De Overzet 2
2B
9321 DB Peize

050 503 2576
http://www.ibv-venema.nl/

WHBI (Willem Haarsma Bouwidee)

Riesven 11
9302 EL Roden
Nederland

050 502 9300
http://www.whbi.nl/