Architect Peize

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw ontwerpen in Peize?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Peize verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Peize – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Peize gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Peize
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Peize, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Eelderwolde, Matsloot en Bunne bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Peize

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Peize? Het vinden van de kundige persoon is lang niet altijd makkelijk. Door het overweldigende aanbod is het dikwijls complex om de passende kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Peize. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken wanneer je voor een architect in Peize wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze site.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Peize gezocht? Waar let je op?

Vaak begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Peize. Wanneer je op zoek bent naar een partij die diverse disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Peize aan het juiste adres.

Dikwijls heeft een architectenbureau in Peize een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het mogelijk om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Peize

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Peize – Voor een geweldige ondervinding

Als er een architect in Peize gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal dikwijls geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en specialisme. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben ieder dus een totaal andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Peize nodig: de beste designers

Er zitten enkele belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Peize voor je kan realiseren. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hiermee zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de opdracht doeltreffend aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Peize weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Peize zeker de beste beslissing. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere kwesties, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Peize.

Nu interieurarchitect uit Peize zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Peize zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Peize maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de aankleding van je pand binnenkort eens flink onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het effect grofweg vele malen beter als je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Peize is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Peize in te huren, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Peize.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Peize?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Peize‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Peize – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Peize absoluut de inspanning waard. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren blij mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Peize kun je echt alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Peize of hij of zij een schets voor je uit wil werken. Het zou je verbazen wat er allemaal beschikbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Peize.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Peize – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het meestal een heel goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt indien je een degelijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Peize iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die manier ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart simpel tot wel 40% op je kosten van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Peize?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Peize te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Peize

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Peize. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Peize en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Peize die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Peize

Snel en tevreden

1 maart 2024

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en plan waren vlot binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Linda Janssen

Hoeven niks meer eigenhandig te doen

19 februari 2024

We zijn ontzorgd na het opstellen van ons project. Het is zo mooi geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Adrianus de Jong

Onmiddellijk een klik

10 februari 2024

We hadden direct een klik met het bureau wat ons als allereerste een aanbieding stuurde. Meteen een intake en daarna inmeting gedaan. Het was echt een stuk maatwerk en kwam met tal van ludieke opties. De uiteindelijke factuur viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze boden!

- Nienke Scholten

Boven verwachting

9 februari 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is uiteindelijk realiteit geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Bram van Beek

Leuk gesprek

27 januari 2024

Fijn in het contact en een aantrekkelijk uurtarief kregen wij naar aanleiding van de offerteaanvraag hier op Architectenkaart.

- Tom Smit

Schets is al zo mooi

17 januari 2024

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo enthousiast! Het proces verloopt soepel in en de kosten zeker niet bovenmatig.

- Petrus van Wijk

Expert!

11 januari 2024

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Prijsstelling was ook aangenaam.

- Manon de Haan

Alleen al het schets is prachtig.

31 december 2023

Nu al zo content met onze binnen gekregen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de kosten zeker niet bovenmatig.

- Pieter van Doorn

Expert!

24 december 2023

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Prijs was ook fijn.

- Petrus Kuipers

Uitgelichte architecten uit Peize

Installatiebedrijf Bos

Hoofdstraat 38
9321 CG Peize
Nederland

050 503 2451
http://www.bos-peize.nl/

Installatiebedrijf Venema BV

De Overzet 2
2B
9321 DB Peize

050 503 2576
http://www.ibv-venema.nl/

Burovanplan

Hoofdstraat 8
9315 PB Roderwolde
Nederland

050 851 2705
http://www.burovanplan.nl/